Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=_PHnRIn74Ag ehuehu başarılı olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 ahahaha cok iyi ya ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 İğrenç su mu ? Yurtdışında hayat kurtarıyor bu su be, Türkiye'deki suların tadına en yakını bu. Ha güzel mi, çok güzel değil belki hatta sert bir tadı var ama Evian Evian'dır. Lütfen. sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 ya bırak. iğrenç işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 bu arada compositingden animasyonuna baya vahimmiş reklam. 10 senelik dancing baby bile daha iyi yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Reklam hoş olmuş. Çok lezzetli değil ama hayat kurtardığı bazen doğru :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 yapımcıları takdir ettim ama biz bebeklerle böle bişi yapabiliyoruz diye suyla bağdaşlaştırmışlar harcamışlar güzelim çocuk bezi konseptini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 suyu bilmem ama reklam irençmiş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Cuce said: bu arada compositingden animasyonuna baya vahimmiş reklam. 10 senelik dancing baby bile daha iyi yahu aaa ben bebeklere gerçekten yaptırdılar sandım fdsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 ingilterede içiyodum ben bunu. o kadar da iğrenç değildi.yani genel olarak hepsi kötü. ama almanyadaki gibi %90 bubbled değil en azından. hoş ona bile alışıyosun bi sure sonra ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 la ben almanyada sodasız ice tea bulamadıydım. yasaklamışlar galiba sfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 sodalı ice tea ne ya :S ıyhhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 diğer markaları hatırlamıyorum da, arada en düzgünü buydu hakkaten ehe. ama yine de iğrenç. asdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 avrupada sular neden bukadar irençti. normal su değildi fln die hatırlıorum öle bişiler ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=o2QKe0N_W1c iğrenç reklam lafı geçen bi topicte anmamak olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 ordaki çocukmuydu yoksa evcil hayvanmı ? tam şeedemedim o.O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 lan konu yurtdışı muhabbetine döndü, ordan da başka yönlere gelip pij oldu. iğrenç reklam değil iğrenç marka. reklam eğlenceli. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 reklam irenç, markayı bilmiom >.> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 zemzem ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Dragonmax said: suyu bilmem ama reklam irençmiş ya bunu görünce istemsiz olarak dabi dabiye gitti elim koymasaydım rahat edemezdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 çıktı ateşim indirelim mi? dabi dabi bak bu sozlerin yalan olursa senin o dabiini dabiini yeriiim.. gibi bi reklam olması lazımdı. ibrahim tatlıses feat ahu tuğba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Esh said: çıktı ateşim indirelim mi? dabi dabi bak bu sozlerin lafta kalırsa senin o dabiini dabiini yeriiim.. gibi bi reklam olması lazımdı. ibrahim tatlıses feat ahu tuğba. fixed (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Reklam çok başarısız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 topikteki tüm reklamlar başarısızlık abidesi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 am rollin'.. they hatin' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar