Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kırıcam kafayı..

Eoteyn

Öne çıkan mesajlar

6 sene bekar hayatından sonra 3 hafta önce eve döndüm. asker kökenli ve 1 sene önce günde 3-4 paket içerken sigarayı bırakmış bir babaya sahipim. yani kısaca sigara konusunda çok hassas ben de kendilerine bıraktığımı sölesemde pofur pofur içiyoum... evdeyken sadece babam yokken ve akşam yattıktan sonra odamın balkonun içiyorum... konuya gelirsek ;

yaklaşık 5 dakika önce babam yanımdan geçerek balkona çıktı ve ben burda yatıcam dedi.. sırtımdan akan terlerin döt çatalıma ulaştığını hissediyorum hala.. evin diğer balkonuda aynı çepeye baktığı için şuan mimara küfretme aşamasındayım..

yavv 24 yaşındayım çektiğim işkenceye bak.. çekip gidicem evden az kaldı..
Sosyal ağlarda paylaş

ya biraz genis olun. su yasadiklarina bi kac sene sonra geri dönüp baktigin zaman oturup güleceksin belki de.

ama böyle abidik gubudik seylere sinirlencegine, söyle düsün misal; anne-baba gidici, onlar gidince bi süre daha bu dünyada kalacagiz. git babanin yanina otur biraz, oturdugun yerde sinir yapacagina.
sonra ulan keske böyle seylere sinirlencegime biraz daha vakit gecirseymisim babamla diye üzülme.
tamam sinir bozucudur sigara icememek, ben de iciyorum o acidan empati yapmak zor degil. fakat yine de bakis acin degistigi zaman daha rahat olursun. ne olursa olsun hayata olumlu bakmak hayati daha da kolaylastirir her zaman.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...