Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Milli davamiz Filistin ve Araba guvenen fantastik dostlarin sonu

BonePART

Öne çıkan mesajlar

Su forumda tek uzuldugum sey bunu tartisicak kimse yok. Yane sole azina azina vurabilecegim bi ummetci bi efenim milli goruscu bi milliyetci yok ki?

Dahada acisi onlarin oldugu yerde de elimde sunu goturemeyecegim napsam aceba diyorum printleyip cuzdanimda mi tasisam.

http://www.ntvmsnbc.com/id/24982352/

edik; linki feysbuksuz hale getirdim / nefr
Sosyal ağlarda paylaş

Kıbrıs Rum Kesimi’ni ziyaret eden Filistin lideri Mahmud Abbas, Kıbrıs sorununda Rum tezlerini desteklediklerini açıkladı. Rumlar da, Filistin’de temsilcilik açma kararı aldı.

GÜNEY Kıbrıs’ı ziyaret eden Filistin lideri Mahmud Abbas, Rum Yönetimi Lideri Dimitris Hristofyas’la görüşmesinden sonra yaptığı açıklamada iki ülkenin her konuda ortak görüşe sahip olduğunu birbirinin kaygılarına hak verdiklerini belirtti. İki lider her iki taraf için “işgalin” (Filistin İsrail işgali altında olduğunu belirtiyor, Rumlar ise KKTC’yi işgal toprağı olarak nitelendiriyor) sona erdirilmesi için ortak mücadele edeceklerini söyledi. Görüşmeden sonra yapılan ortak açıklamada Hristofyas, Filistin’in Rum halkının “mücadelesine” verdiği destekten ötürü minnettar olduklarını söyledi. Rum tezlerini İslam Konferansı Örgütü’nde savunduğu için Mahmud Abbas’a teşekkür eden Hristofyas, Ramallah’ta Rum temsilciliği açılacağını, Filistin’le ikili anlaşmaların hayata geçirileceğini açıkladı.

Kıbrıs sorunu konusunda Rum tezlerine hak verdiklerini belirten Mahmud Abbas ise, Güney Kıbrıs’ın Filistin halkının haklarının geri alınması, iki devletli bir çözüm çerçevesinde, başkenti Doğu Kudüs olacak bağımsız bir Filistin devleti kurulması mücadelesine verdiği istikrarlı destek için Hristofyas’a teşekkür etti. Rum basını da ziyareti, “Rum yönetimi Türklerin, Filistin ise İsrail’in işgaline son verilmesi için birbirini karşılıklı destekliyor” ifadesiyle değerlendirdi. Fileleftheros gazetesi haberi, “Endişe ve Tedirginlikler Ortak... Kıbrıs ve Filistin Bütün Alanlarda Karşılıklı Destek Konusunda Anlaştı” manşetiyle verdi.

Haravgi ise “Karşılıklı destek... Kıbrıs ve Filistin birbirlerinin, işgale son vermek için mücadelelerine destek veriyor” diye duyurdu.

Filistin Davos’a damga vurmuştu

Başbakan Erdoğan, Dünya Ekonomik Forumu’nda İsrail Cumhurbaşkanı Peres’e Gazze’deki katliam nedeniyle çatmış ve sözünün kesilmesi üzerine “Daha da gelmem Davos’a” diyerek zirveyi terk etmişti.

http://w9.gazetevatan.com/Rum_tezlerini_destekliyoruz/247989/1/Manset
Sosyal ağlarda paylaş

İsrail'e o çıkışı yapmak arap kankası olmayı gerektirmiyor aslında, içinde insaniyet olan herkesin duyduğu duygulardı onlar.

Ama diplomasi olarak çok yanlıştı tabi, sen ben söyleriz ama bir ülkenin kaderini elinde bulunduran başbakan yapamamalı o söylemi. Ülkeler arasında düşmanlıklar bu yüzden ortaya çıkabiliyor

Tabi bir de Araptan gerçekten dost olmayacağını öğrenmemiz lazım artık.
Sosyal ağlarda paylaş

Wispy said:

İsrail'e o çıkışı yapmak arap kankası olmayı gerektirmiyor aslında, içinde insaniyet olan herkesin duyduğu duygulardı onlar.

Ama diplomasi olarak çok yanlıştı tabi, sen ben söyleriz ama bir ülkenin kaderini elinde bulunduran başbakan yapamamalı o söylemi. Ülkeler arasında düşmanlıklar bu yüzden ortaya çıkabiliyor

Tabi bir de Araptan gerçekten dost olmayacağını öğrenmemiz lazım artık.

yillardir filistin icin yarim topluyoruz abi
her seyde dostlarimiz kardeslerimiz
ezilmis halklar diye agliyor
allll

acima yetime doner koyar gotune

iste
al daha ne kadar iyi bi ornege ihtiyac wa rki
Sosyal ağlarda paylaş

Sparkcaster said:

abi israile çıkış yaparsında, gider hamasa destek verirsen götüyle güler dünya sana

Dünya güldü , arap birliği bile iç işlerimize karışma dedi.

Ama helal olsun bu abbas'a. Tayyip'i fail etti. Hakikaten güldüm ve sevindim haberi okuyunca. Sen önce yanı başında ki sorunu hallet Pkk'yı , ölen şehitlerimiz için birşeyler yap. Boş adam işte.

Emine erdoğan'da kendi gibi araplara para toplamaya ve ağlamaya devam etsin.

Acaba merak ediyorum biz o topraklarda yaşasaydık onlar bu topraklarda yaşasaydı. Aynı durumda bize yardım ederlermiydi.
Sosyal ağlarda paylaş

araplari sevip sevmemek deil dava
yillardir milliyetci ummetci dostlar hungur hungur agliyor
filistin bizim savasimizdir diye
aaa ulan bu arada simdi ne diceklerini buldum ya

abbas deil filistin halkina agliyoruz biz dicek
ne kadar anlatsak iyi halka destek olun ama filistinin ulke olark haklari icin herkese rest cekiyosunuz?
oeeef oeef
Sosyal ağlarda paylaş

Öncelikle filistinde olanlara tepki Abbas için değil oradaki insanlar için. Abbas bizim taraf olduğumuz bir meselede farklı görüş belirtiyorsa onun kendi ayıbı.

Siz birine el uzattığınızda , uzattığınız kişi size tükürünce salak olan sizmi oluyor sunuz ? "Araplar hep böyle idi , hainler!" zırvalıklarını da hiç söylemeyin. Okadar diplomasi vs. diyorsunuz , diplomaside o tarz zırvalıklar zaten işlemez.

Benim şahsi fikrime gelince , fikistin yönetiminin ikiye bölünme sebebi zaten ABBAS , yani bu adamdan ne bekliyorsunuz ki ? Filistinin savunduğu birçok şeyi savunmaz hale gelen pısırık bir adam. Hamasın bukadar ortamı germesinin sebeplerinden biri de bu zaten.

"Biz böyle tepki gösterdik onlar için , şimdi onların yaptığına bak" argümanı çok saçma ve çocukça. Zaten bu argümanı kullananların birçoğu kendileri siyasi gıcıklıkları üzerine oh ne güzel kapak oldu edasındalar.
Sosyal ağlarda paylaş

Horizon said:

Benim şahsi fikrime gelince , fikistin yönetiminin ikiye bölünme sebebi zaten ABBAS , yani bu adamdan ne bekliyorsunuz ki ? Filistinin savunduğu birçok şeyi savunmaz hale gelen pısırık bir adam. Hamasın bukadar ortamı germesinin sebeplerinden biri de bu zaten.

Ha öyleyse sen HAMAS TERÖR ÖRGÜTÜ'nü destekliyosun, tıpkı PKK gibi? İyiymiş hacım :D.
Sosyal ağlarda paylaş

BonePART said:

araplari sevip sevmemek deil dava
yillardir milliyetci ummetci dostlar hungur hungur agliyor
filistin bizim savasimizdir diye
aaa ulan bu arada simdi ne diceklerini buldum ya

abbas deil filistin halkina agliyoruz biz dicek
ne kadar anlatsak iyi halka destek olun ama filistinin ulke olark haklari icin herkese rest cekiyosunuz?
oeeef oeef

Horizon said:

Öncelikle filistinde olanlara tepki Abbas için değil oradaki insanlar için. Abbas bizim taraf olduğumuz bir meselede farklı görüş belirtiyorsa onun kendi ayıbı.

Siz birine el uzattığınızda , uzattığınız kişi size tükürünce salak olan sizmi oluyor sunuz ? "Araplar hep böyle idi , hainler!" zırvalıklarını da hiç söylemeyin. Okadar diplomasi vs. diyorsunuz , diplomaside o tarz zırvalıklar zaten işlemez.

"Biz böyle tepki gösterdik onlar için , şimdi onların yaptığına bak" argümanı çok saçma ve çocukça. Zaten bu argümanı kullananların birçoğu kendileri siyasi gıcıklıkları üzerine oh ne güzel kapak oldu edasındalar.

abi hayatimda bu kadar gulmemistim lan
3 mesaj surdu lan
war ya o kadar tanidim ki insanlari
yane tartismaya gerek yok
ne diceklerini biliyorma rtik
ahaha
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...