Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 2004 veya 2005 diolardı ama bi ark.(ki sallama potansiyeli yüksektir) oyun çıkmış dedi..... doğrumudur?? bilen varsa sölesin pLz...[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn... .................................thE CaLL oF Cthulhu... icQ:320006868 :rock:obEy yOUr mastEr!¡:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 küçük-büyük harfleri niye yanlış kullanıyosun anlamadım[hline]tık! infected, 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki: yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 çıkmadı sanırım. in-game video'larını görmüştüm ama, süperdi.[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 bu laf bana bi muhabbetkusunun otusunu andiriyor : call of cluclucluclcuhu[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 yok abi çıksa level falan bas bas bağırırdı![hline][b] Ehem Ehem Blabla bla balablabla [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 saolunnn... bu arada nie mi büyüklü küçüklü yazdım oyunun demosunda oyun adı öyle çünkü....[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn... .................................thE CaLL oF Cthulhu... icQ:320006868 :rock:obEy yOUr mastEr!¡:rock: [Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 04 October 2003 13:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 bıldıgım kadarıyla cıkmadı.. ıptal fln oldu gıbın duydum bı aqra ama kolpaymıs ama gec te kaldı bılemıyorum..[hline]Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... --------- -What are you doing my boy? -Succeeding you, Father! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 çıkış tarihi 2002 den 2005 e atılmıştı sonrasını bilmiom...[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn... .................................thE CaLL oF Cthulhu... icQ:320006868 :rock:obEy yOUr mastEr!¡:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Oyunu yapan firmanın başına garip garip olaylar geldiğini duymuştum.Ters şekilde açılan pencereden,içeriye kuşun pislemesi,kolalarının içinden arı çıkması gibi.Hatta resmi bulursam hemen koyayım. Oyun 2005 e ertelenmişti en son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 dağıtıcı bulunamadı o yüzden oyun yaklaşık 1 senedir ertelenip duruyo. devamı (2. oyun) halen yapılıyor oyunun diye biliyorum.ama birinci oyun hala dağıtcı arıyor.[hline]Çağrı mı?ödev mi? Çağrı mı? ödev mi?ça...ça...ğrı....mı.....ö....de...BÖHÜHÜHÜ Her şey daha güzel forumlar için... .:LevieMaxilackOnline:. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 24 ekimde oyunumuza kavuşuyouz hayırlısıyla...ohhh diyorum....[signature][hline]doğum acıdır yaşam acıdır ölüm acıdır aslında hepsi aynıdır... icQ:320006868 :rock:To LiVe iS To Die:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 yaklaşık bir yıldır oyuunu araştırıyorum falan sonunda türkçe ayrıntılı/toplu yazı ilkkez geçti elime...buyrun.. BİLGİ.. bn size orada açıklanmayan multiplayer modundan bahsedeyim..multiplayer modu ayrı bir cd ile sunulcak oyunla birlikte gelmeyecek yani..oyunun deathmatch modu olacağı gibi bir de oyunu birlikte oyunayabileceğiniz bir modu olacak..bu modda bir çok şey daha kolay olur diye düşünebilirsiniz ama karakterinizin bir deli olduğunu unutmayın...tam bi canavardan kaçtınız köşede bir gölge var sizce o arkadaşınız mı yoksa yeni bir yaratık mı?? işte bu ikilemlerden dolayı oyun bu modda biraz daha eğlenceli olacak.. hatta şöyle birşey de var:bir adam sana yardıma geliyo ama sen hanüsilasyon ile onu yaratığa benzetebiliyorsun falan.. İnşallah eylül/ekim'de gelecek ve oynayacaz tam 2.5 senelik bekleyiş bitecek... şimdiden ii eğlenceler..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 bi an önce cıksa da bi oynasak rahatlasak[signature][hline]all fired up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Çıkma ihtimali çıkmama ihtimaliyle eşit[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 annee ben korkarım canavar manavar :P[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ KADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar