Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 yok be yav. kız hakkatten ortalıpı karıştırmak iştiyo belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Red said: onun istemesi normal senin atman normal dğeil hatıra bunlar atılmaz. abi hatıra nesneye bağlı bişey değildir ki. birisiyle gerçekten bişeyler yaşadıysan onlar unutulmaz zaten. ama ilişki bittiyse bazı şeyleri yok etmeden yeni sayfa açılmaz kolay kolay yani benim için böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Istemesi de normal degil, attigini soyledikten sonra anlamamasi da normal degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schwarzkopf Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 kızlar dengesizdir işte böyle! ben bile hemcinslerimi anlayamıyorum bazen... saçma sapan... belki sevgilisi buna ilgisini kesmiştir, bu da nerden ilgilenen biri bulsam diye sana atmıştır mesaj, ya da canı sıkılmıştır, kendini tekrar hatırlatmak istercesine abuk subuk bahaneler ortaya atmıştır.. kimbilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 tam olarak bağlı olmasada sonuçta zaman geçtikçe kafanda canlanan hatıra benim için yeterli değil mesela.insan böyle somut elle tutulur görülür birşeyler arıyor kızın niyetini bilemem tanımıyorum.kıza vermesen bile kendin için saklayabilirmişsin.karşıdakine anlık duyulan sinir vs ile silinen atılan yakılan şeyler sora üzücü oluo.ben bilgisayarımdan bile sildiğime pişmanım resimleri :) kız nedne istedi kafasında ne düşündü falan bilemem.ama onun için yapmışın atmayıp verseydin :).ömür boyu bi daha görmesem bile insanlarda kalıcı biri olmak unutulmamak lzm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 DeadSkinMask said: kız arkadaşımla . anlaman için gerekli keyword. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Red said: ömür boyu bi daha görmesem bile insanlarda kalıcı biri olmak unutulmamak lzm :) aslına bakarsan doğru bu dediğin. hatta bunu okuduktan sonra ülen keşke atmasaydım da verseydim dedim. onun ne düşünüp istediği veya ilerde onlara bakıp ne düşünüceğini bilmiyorum ama kalıcı olmak hatırlanmak lazım. bi anlık sinirle attım sildim her şeyi ama olan oldu artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Ractamainus said: DeadSkinMask said: ...yok mu hiç bayan pati açıklasın bana nedenini.. olm bunu bana birisi açıklasın., Sanada bir bayan arkadaş açıklasın durumu sdf :D O değilde kız daha sonra sağa sola gösterme diye anlık bir komplekse falan girip istemiştir belki. Belkide erkek arkadaşı üzdü onu, o da birşeye tutunmak istedi falan. Kimbilir. Kendini kötü bir konuma sokmak istemiyorsan hiç uzatma derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 bir tutam sacini da istediyse, voodoo yapcak kesin! sie, kes, lemur vs. güzel opsiyonlar gayet de ''sevgilim onlari cöpe atti üzgünüm :):)'' de yazabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 defteri kullanıp yeni sevgilisini kıskandıracaktır "bak eski sevgilim bana bunu almıştı" (alt mesaj: sen onun kadar sevgi pıtırcığı değilsin) sfdsds ''sevgilim onlari cöpe atti üzgünüm'' (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Böjeek said: DeadSkinMask said: başka mesaj atcağını zannetmiyorum. ama hala anlamıyorum abi neden istiyo onları?? yok mu hiç bayan pati açıklasın bana nedenini.. Bir bağyan olaraktan; 6 ay olmuş ayrılalı. muhtemelen de bu çocuk hayatına o kadar sürede girdi desek. tabi bu 6 ay içinde hiç mesaj atmayıp birden o mesajı attıysa bu demek oluyoki; İlişkim çok boktan gidiyo artık ondan hoşlanmıyorum. seninle eski güzel günler aklıma geldi(cünkü bu cocuktan bi önceki sevgilisi sendin) ve eskl günlerin anısı olan defteri alıp damara bağlanmak istiyorum. seninde duygularını kontrol etmek istiyo bence. bak işte seninle olan şeylere çok değer veriyorum hala benim için değerlisin anla bunu gibi triplere girmiş kanımca. he dipnot olarakta: kendini duygularınız önemliyse böyle kızlardan uzak durun. en mantıklısı bu geldi bana. bence bundan ötürüğğ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 bence kişiselde ondan bahsedilen bi topic açtırtmak için şeytmiş olabilir dsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 İşe yaramış gözüküyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar