Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

anlamıyorum.

DeadSkinMask

Öne çıkan mesajlar

kızlar dengesizdir işte böyle!
ben bile hemcinslerimi anlayamıyorum bazen...
saçma sapan...
belki sevgilisi buna ilgisini kesmiştir, bu da nerden ilgilenen biri bulsam diye sana atmıştır mesaj, ya da canı sıkılmıştır, kendini tekrar hatırlatmak istercesine abuk subuk bahaneler ortaya atmıştır..
kimbilir..
Sosyal ağlarda paylaş

tam olarak bağlı olmasada sonuçta zaman geçtikçe kafanda canlanan hatıra benim için yeterli değil mesela.insan böyle somut elle tutulur görülür birşeyler arıyor

kızın niyetini bilemem tanımıyorum.kıza vermesen bile kendin için saklayabilirmişsin.karşıdakine anlık duyulan sinir vs ile silinen atılan yakılan şeyler sora üzücü oluo.ben bilgisayarımdan bile sildiğime pişmanım resimleri :)

kız nedne istedi kafasında ne düşündü falan bilemem.ama onun için yapmışın atmayıp verseydin :).ömür boyu bi daha görmesem bile insanlarda kalıcı biri olmak unutulmamak lzm :)
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

ömür boyu bi daha görmesem bile insanlarda kalıcı biri olmak unutulmamak lzm :)

aslına bakarsan doğru bu dediğin. hatta bunu okuduktan sonra ülen keşke atmasaydım da verseydim dedim. onun ne düşünüp istediği veya ilerde onlara bakıp ne düşünüceğini bilmiyorum ama kalıcı olmak hatırlanmak lazım. bi anlık sinirle attım sildim her şeyi ama olan oldu artık :)
Sosyal ağlarda paylaş

Ractamainus said:

DeadSkinMask said:

...yok mu hiç bayan pati açıklasın bana nedenini..

olm bunu bana birisi açıklasın.
,

Sanada bir bayan arkadaş açıklasın durumu sdf :D

O değilde kız daha sonra sağa sola gösterme diye anlık bir komplekse falan girip istemiştir belki. Belkide erkek arkadaşı üzdü onu, o da birşeye tutunmak istedi falan. Kimbilir. Kendini kötü bir konuma sokmak istemiyorsan hiç uzatma derim.
Sosyal ağlarda paylaş

Böjeek said:

DeadSkinMask said:

başka mesaj atcağını zannetmiyorum. ama hala anlamıyorum abi neden istiyo onları?? yok mu hiç bayan pati açıklasın bana nedenini..

Bir bağyan olaraktan;

6 ay olmuş ayrılalı. muhtemelen de bu çocuk hayatına o kadar sürede girdi desek. tabi bu 6 ay içinde hiç mesaj atmayıp birden o mesajı attıysa bu demek oluyoki;

İlişkim çok boktan gidiyo artık ondan hoşlanmıyorum. seninle eski güzel günler aklıma geldi(cünkü bu cocuktan bi önceki sevgilisi sendin) ve eskl günlerin anısı olan defteri alıp damara bağlanmak istiyorum.

seninde duygularını kontrol etmek istiyo bence.
bak işte seninle olan şeylere çok değer veriyorum hala benim için değerlisin anla bunu gibi triplere girmiş kanımca.

he dipnot olarakta: kendini duygularınız önemliyse böyle kızlardan uzak durun.

en mantıklısı bu geldi bana.
bence bundan ötürüğğ
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...