Estel_Anorien Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, DSP'den istifa etti. Yeni bir siyasi oluşumun sinyalini veren Sarıgül, bunu 11 Temmuz'da Kastamonu'da açıklayacağını belirtti. Bu arada Sarıgül ile birlikte 21 Meclis üyesi de DSP'den istifa etti. Kendisi Türk Çakma Sol'unun en dansöz kişisi sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 off bir siyasi parti daha doguyor. boyle giderse cok fazla sosyal demokrat parti olcagindan devlet onlara ortak sandik verebilir. nede olsa hic biri baraji gecemicek bu gidisle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 ee bu adam seçimleri almamış mıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 sarigulden soz ediyoruz belli olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 şişli belediyesine bağlı oturuyorum da bunun kadar yağcı adam görmedim ben. şişli halkının bunu sevmesindeki tek sebep yağcı olması zaten. iyi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 hırsızın önde gideni ama benim milletim sever hırzısı uğursuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Mighty_THoR said: hırsızın önde gideni ama benim milletim sever hırzısı uğursuzu bende çok duydum bu lafları ama niye hiçbir yerde belgesi kanıtı vb çıkmıyor? Ya çalıp çırpmıyor ya çok iyi yapıyor işini ya da arkası sağlam :). edit: mustafa sarıgül'ü savunmuyorum. sadece merak ettim. baştan söylim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 bi rahat oturamıyo bu, gtüne bişiler baıyo. illa parti kurcak.. valla en sonunda kurcam bi aprti, vercem buna AL HIH TAMAM AL AL DA SUS yapcam... 2 kelimeyi bir araya getirememeyen bi malak bu adam ya.. parti kursa bi de meclise girse noolur halimiz. ama arkasında kimler varsa deli para varmış adamlarda. yılardır uraşıolar, hala bırakmadılar işin peşini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 AKP'ye katılırsa şaşırmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Bu adama en çok ulusalcı arkadaşların destek vermesi(oy vermese de) lazım. Adamın hedef kitlesi akp nin oy aldığı kesim. @Böjeek Şişlide oturmadan uzaktan atıyorsun yada daha önce Şişli dışınında hiç biryerde yaşamamışsın. 12 yıldır Şişli de oturuyorum, belediyeden hemen hemen hiç bir şikayetim yok. İnsanlara hizmet veremek(oy toplamak için bile olsa) yağcılık değildir. Sarıgül hizmet veriyor, bu sayede de Şişli bölgesinden iyi oy alıyor. Genel seçimler de şansı çok düşük olsa da chp den çok akpye oy kaybı yaşatacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Sanmam AKP'ye katılacağını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 |Joker| said: AKP'ye katılırsa şaşırmayın. cık bu 2-3gündür belliydi zaten ekimde yeni parti kurana kadar bağımsız devam edeceklermiş. sonra parti kuracaklarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 dps die okudum wow u azaltma zamanı gelmis galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Rock; farkındaysan ben hizmet vermiyo çok kötü dedim mi? adam tamam hizmet veriyo ama yağçı işte. 20 yaşındayım doğduğumdan beri şişli de oturuyoruz. Yahu şişli belediyesi bilmem ne evinde yapılan kadınların kına gecesine bile geldi adam. (Oy zamanıydı bu) he kıyaslama yapmak gerekirse diğer belediyeler içinde en temizi şişli. çöp konusu olsun çevre düzeni olsun üstüne tanımam. ama adam yağcı mı bence yağcı ve düzenbazın teki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 sarıgülün oglu altınbaş holdingin damadı.alpet vs :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 @ Böjeek Namuslu politikacı diye birşey olduğunu sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 ya iyide ben X kişi namuslu politikacı sarıgül degil mi dedim de sen gelmiş bana sarıgülü savunuyosun. kendi kendinize sataşcak yer arıyosunuz cidden he. saygı duy arkadaşım benim şahsi düşüncem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 abdüllatif şenerden daha çok şansı var ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 bence 2 si birlesip tek vucut olsalar bile sanslari yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 @Böjeek Sataşmak gibi bir niyetim yok. Sadece Sarıgüle yağcı denmesini doğru bulmuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 aferin oyları böldünüz daha da bölün yetmiyor zaten, sonra oyları bölünmeyen gruplar iktidar çıkınca da "aa nasıl oldu" diyin olur mu?... diyecek sözüm yok artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 ne zamanki chpnin oyu yüzde 20nin üstüne çıksın ozaman 2. sol parti kurulur ki oylar bölünsün ve sağcı iktidar devam etsin.helal olsun sarıgül.bölmeye devam akpye selam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 bu adami oldursunler falan rezillik yapamasin artik ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 oynakbaşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 sağda böyle bir adam çıksa tayyibi yerinden eder, solda yemiyor . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar