Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sarıgül DSP'den istifa etti

Estel_Anorien

Öne çıkan mesajlar

Mighty_THoR said:

hırsızın önde gideni ama benim milletim sever hırzısı uğursuzu

bende çok duydum bu lafları ama niye hiçbir yerde belgesi kanıtı vb çıkmıyor? Ya çalıp çırpmıyor ya çok iyi yapıyor işini ya da arkası sağlam :).

edit: mustafa sarıgül'ü savunmuyorum. sadece merak ettim. baştan söylim.
Sosyal ağlarda paylaş

bi rahat oturamıyo bu, gtüne bişiler baıyo. illa parti kurcak.. valla en sonunda kurcam bi aprti, vercem buna AL HIH TAMAM AL AL DA SUS yapcam... 2 kelimeyi bir araya getirememeyen bi malak bu adam ya.. parti kursa bi de meclise girse noolur halimiz. ama arkasında kimler varsa deli para varmış adamlarda. yılardır uraşıolar, hala bırakmadılar işin peşini.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu adama en çok ulusalcı arkadaşların destek vermesi(oy vermese de) lazım. Adamın hedef kitlesi akp nin oy aldığı kesim.

@Böjeek

Şişlide oturmadan uzaktan atıyorsun yada daha önce Şişli dışınında hiç biryerde yaşamamışsın. 12 yıldır Şişli de oturuyorum, belediyeden hemen hemen hiç bir şikayetim yok. İnsanlara hizmet veremek(oy toplamak için bile olsa) yağcılık değildir. Sarıgül hizmet veriyor, bu sayede de Şişli bölgesinden iyi oy alıyor. Genel seçimler de şansı çok düşük olsa da chp den çok akpye oy kaybı yaşatacak.
Sosyal ağlarda paylaş

Rock; farkındaysan ben hizmet vermiyo çok kötü dedim mi?
adam tamam hizmet veriyo ama yağçı işte.

20 yaşındayım doğduğumdan beri şişli de oturuyoruz. Yahu şişli belediyesi bilmem ne evinde yapılan kadınların kına gecesine bile geldi adam. (Oy zamanıydı bu)

he kıyaslama yapmak gerekirse diğer belediyeler içinde en temizi şişli. çöp konusu olsun çevre düzeni olsun üstüne tanımam. ama adam yağcı mı bence yağcı ve düzenbazın teki.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...