elma Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 ... [Bu mesaj elma tarafından 30 Mayıs 2004 21:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Ruh halime gore farklı seyler algılarım. keyfim yerinde ise , aa ne sevimli bir hayvanat yaw bu derim herhalde, bozuksa bi moka benzemiyor derim. canım başka sey çekti ise aha tam da ona benziyor derim.. duruma gore yani su anda neye benzettiğimi soyleyeyim. Menapoza girmiş yaşlı dişi öküz gözüne benziyor .[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem. [Bu mesaj Kraaz tarafından 30 Mayıs 2004 21:36 tarihinde değiştirilmiştir]
elma Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 ..[signature][hline]mirluin, 25 Mayıs 2004 tarihinde futbol oynarken, elm@'nın "orda cok pis el var" yorumu için demiş ki: git elini yıka. !!!
elma Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 said: Black1ce, 30 Mayıs 2004 21:30 tarihinde demiş ki: said: ConspiratoR, 30 Mayıs 2004 21:27 tarihinde demiş ki: said: elma, 30 Mayıs 2004 20:39 tarihinde demiş ki: benim gördüüm ise. southparkı fazla izlemem ama bildiğim kadar aklımda kalmıs. bi kız vardı her bölümde ölen, böle kalın montumsu bişi giyiyo. o kıza benzettim ben. cartman mıydı kelyymiydi öle bişidir adı ya aynısı benimkide o sürekli öleni mi diyorsunuz ben ona benzettim de :-p eet blackice aynen o...kelly sanırım adı. kırmızı bi montu var. hiç konusmuyo ve her bölümde ölüyo bi şekilde[signature][hline]mirluin, 25 Mayıs 2004 tarihinde futbol oynarken, elm@'nın "orda cok pis el var" yorumu için demiş ki: git elini yıka. !!!
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 pervaneye benzettim ben hehe[signature][hline]UYKUM VAR!
Mix Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 korkuluga benzettim ben[signature][hline]
Dralnu Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 said: rona, 30 Mayıs 2004 15:57 tarihinde demiş ki: surf yapan çocuk bana da aynı seyi dusundurdu[signature][hline]in god we trust, all others pay cash
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 ben bu resme benzer birşeyi her defterime çizip duruyorum.. sloganımsa, "İmkânsızı başarabilmek.."[signature][hline]böhüüü :( haziranda geldi sonunda ve kaldı 20 gün..
Raid3r Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 kaykaya binmiş bir çocuk hızla gidiyor ve havada şu an
DeamoN Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 yorumları okumadan yazıorum sankibiri wurulmus ve üstüne de ışık tutuolar bi helikopterden faln ama bi ucurumun kenarında duruo ve kendini bırakacak ve mutlu[signature][hline]bornozlu canavar
GE-TA Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Ben resimde birşey görmüyorum da elma'ya cevap vermeden geçemeyeceğim, 40 yıllık Kenny'yi Kelly ve kız yaptın ya Cartman'ın içinde ters dönmüştür herhalde.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Göç eden kuşlar.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür
mayfer Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 gizli bir şey ortaya çıkarılmaya çalışılınıyor[signature][hline]The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who in the name of charity and goodwill shepherds the weak through the valley of darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger, those who attempt to poison, and destroy my brothers! And you will know My name is the Lord, when I lay my vengeance upon thee.
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 takturavellıye benzıyor bu[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
The_Delucian Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Gül kafalı korkuluk ... (yaratıcı degilmiyim neyim ) ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ...
MrBomb Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 hiçbi msjı okumadım direk resme bakıp msj atıorum bana hz. isa'nın çarmıha gerilmesini gösterio gibi geldi[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
Ra_d Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 bana kollarını iki yana açmış ayakta duran bi adam gibi geldi.[signature][hline]Benim Şirket Gerçi son zamanlarda pek ilgilenemiyorum ama, işte şimdilik kendini idare ediyo.
Ra_d Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 said: GE-TA, 31 Mayıs 2004 00:23 tarihinde demiş ki: 40 yıllık Kenny'yi Kelly ve kız yaptın ya Cartman'ın içinde ters dönmüştür herhalde. bence Cartman onu çoktan Mr.Tinkels'ın yanına göndermiştir.[signature][hline]Benim Şirket Gerçi son zamanlarda pek ilgilenemiyorum ama, işte şimdilik kendini idare ediyo.
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 bir balona cizilmis zimbirtiya fener tutulmus da, evet biraz ankhi animsatiyor, yasamin, varolusun butunlugunun ve herseyin birlikteliginin semboludur.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 ankh.. hani firavunların asalarının üstündeki bir şekildir aynı zamanda yanlış hatırlamıyorsam..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared.
EagleEye Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Benim aklıma şey geldi Küçükken büyüteçle güneş ışığını bi kağıda yansıtıp yakardık İşte yansıtıncada o ortadaki şeye benzer bi görüntü oluşuyodu ilk başta yanmadna önce yani işte o geldi bide kanla çizilmiş bi haç geldi ayrıca gözede benziyo
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Sigarayla fotokopi kağıdına yazı yazmayı dene =).[signature][hline]What comes after forever?. Legalise it!
narin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Biri ilk okul çocuğunun yaptığı resmin üzerine fener tutmuş...[signature][hline]Ayşe'nin yaşı Mehmetin yaşının....
Öne çıkan mesajlar