Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İlk düşünceniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ruh halime gore farklı seyler algılarım.
keyfim yerinde ise , aa ne sevimli bir hayvanat yaw bu derim herhalde,
bozuksa bi moka benzemiyor derim.
canım başka sey çekti ise aha tam da ona benziyor derim..
duruma gore yani
su anda neye benzettiğimi soyleyeyim.
Menapoza girmiş yaşlı dişi öküz gözüne benziyor .[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez.
Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem.

[Bu mesaj Kraaz tarafından 30 Mayıs 2004 21:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Black1ce, 30 Mayıs 2004 21:30 tarihinde demiş ki:
said:
ConspiratoR, 30 Mayıs 2004 21:27 tarihinde demiş ki:
said:
elma, 30 Mayıs 2004 20:39 tarihinde demiş ki:
benim gördüüm ise. southparkı fazla izlemem ama bildiğim kadar aklımda kalmıs. bi kız vardı her bölümde ölen, böle kalın montumsu bişi giyiyo. o kıza benzettim ben. cartman mıydı kelyymiydi öle bişidir adı ya

aynısı benimkide

o sürekli öleni mi diyorsunuz ben ona benzettim de :-p

eet blackice aynen o...kelly sanırım adı. kırmızı bi montu var. hiç konusmuyo ve her bölümde ölüyo bi şekilde[signature][hline]mirluin, 25 Mayıs 2004 tarihinde futbol oynarken, elm@'nın "orda cok pis el var" yorumu için demiş ki:
git elini yıka. !!!
Mesaj tarihi:
yorumları okumadan yazıorum
sankibiri wurulmus ve üstüne de ışık tutuolar bi helikopterden faln ama bi ucurumun kenarında duruo ve kendini bırakacak ve mutlu[signature][hline]bornozlu canavar
Mesaj tarihi:
Ben resimde birşey görmüyorum da elma'ya cevap vermeden geçemeyeceğim, 40 yıllık Kenny'yi Kelly ve kız yaptın ya Cartman'ın içinde ters dönmüştür herhalde.[signature][hline]In God I Trust
For Rest I Just Test
Mesaj tarihi:
takturavellıye benzıyor bu[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault
Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
Mesaj tarihi:
said:
GE-TA, 31 Mayıs 2004 00:23 tarihinde demiş ki:
40 yıllık Kenny'yi Kelly ve kız yaptın ya Cartman'ın içinde ters dönmüştür herhalde.

bence Cartman onu çoktan Mr.Tinkels'ın yanına göndermiştir.[signature][hline]Benim Şirket
Gerçi son zamanlarda pek ilgilenemiyorum ama,
işte şimdilik kendini idare ediyo.
Mesaj tarihi:
ankh..

hani firavunların asalarının üstündeki bir şekildir aynı zamanda yanlış hatırlamıyorsam..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared.
Mesaj tarihi:
Benim aklıma şey geldi
Küçükken büyüteçle güneş ışığını bi kağıda yansıtıp yakardık
İşte yansıtıncada o ortadaki şeye benzer bi görüntü oluşuyodu ilk başta yanmadna önce yani
işte o geldi
bide kanla çizilmiş bi haç geldi
ayrıca gözede benziyo
  • Yeni Oluştur...