Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İlk düşünceniz.

Ferrero

Öne çıkan mesajlar

• Admin
valla benim gördüğüm 2resim
1ri yumurta arka planda kalıyor diğeride kırmızı bir elbise giymiş ve bir metrenin yanında duran bir zenci.Bunlar değilse kesinlikle kedidir.[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix.
Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc
Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo

[Bu mesaj Virus tarafından 30 Mayıs 2004 19:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

benim gördüüm ise. southparkı fazla izlemem ama bildiğim kadar aklımda kalmıs. bi kız vardı her bölümde ölen, böle kalın montumsu bişi giyiyo. o kıza benzettim ben. cartman mıydı kelyymiydi öle bişidir adı ya[signature][hline]mirluin, 25 Mayıs 2004 tarihinde futbol oynarken, elm@'nın "orda cok pis el var" yorumu için demiş ki:
git elini yıka. !!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
elma, 30 Mayıs 2004 20:39 tarihinde demiş ki:
benim gördüüm ise. southparkı fazla izlemem ama bildiğim kadar aklımda kalmıs. bi kız vardı her bölümde ölen, böle kalın montumsu bişi giyiyo. o kıza benzettim ben. cartman mıydı kelyymiydi öle bişidir adı ya

aynısı benimkide[signature][hline]kolibali kolibali bandare koli bandare bali bandare
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ConspiratoR, 30 Mayıs 2004 21:27 tarihinde demiş ki:
said:
elma, 30 Mayıs 2004 20:39 tarihinde demiş ki:
benim gördüüm ise. southparkı fazla izlemem ama bildiğim kadar aklımda kalmıs. bi kız vardı her bölümde ölen, böle kalın montumsu bişi giyiyo. o kıza benzettim ben. cartman mıydı kelyymiydi öle bişidir adı ya

aynısı benimkide

o sürekli öleni mi diyorsunuz ben ona benzettim de :-p[signature][hline][i]i will endure, hide away.
i would outrun the scythe glaring with failure.[i]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...