Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İlk düşünceniz.

Ferrero

Öne çıkan mesajlar

Aşağıdaki resim size neyi anlatıyor? İnsan oğlu her imgeden birşey çıkarabilecek yeteneğe sahiptir.
[signature][hline]
Spermen, 12 şubat 2003 14:33 tarihinde demiş ki:
Sol kulağını kapatırsan sağ duyulu olabilirsin.

[Bu mesaj Ferrero tarafından 30 Mayıs 2004 14:56 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

Ghaldszar ın avatarındaki sembolü anımsatıyor. Sonsuz yaşam mıydı neydi.[signature][hline][b]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.[b]

[b]Umrae[b]
Sosyal ağlarda paylaş

lgsde kabataşa girmiş mutlu ve allahına şükürler sunan bir çocuk? (fazla mı ders çalışıyorum ne)[signature][hline]Gitar Azmanı
------------
Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki:
Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam...
Sosyal ağlarda paylaş

Charles Darwin

ya ne bilim çok darwinimsi duruyor[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir.

Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...

ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki:
Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim.
Sosyal ağlarda paylaş

hanı tıtanıc fılmınde gemının ucunda kollarını acmıs duran bı kadın wardı ya ona bensıo :P[signature][hline]|Pyro|
karpuz, 20 Mayıs 2004 20:47 tarihinde demiş ki:
bazen şey olur böyle eve giderken "ya biri beni sniperla izliyosa vurmak üzereyse" diye hoplaya zıplaya koşarım eve ki vuramasın ateş etse bile :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...