Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Yahu arkadaşlar bu face videolarını ne zman açsam ehr defasında ses seviyesi maximumda. sabahın 3ü 5 ü video izlemek istesem, videonun sesi gelmeden sesi en alta inidricem diye resmen mcadele veriyorum. ses sistemmimin sesi en kısıkta. (5+1 creative) daha da kısamıyorum. bu face videolarının ses ayarları için bişey yapamıyomuyuz? youtub ne güzel bi ayar verdinmi o ayarı hepsine uyguluyo.. valla bıktım. sabaın 5 inde ÖĞEEAAO diye anıran bi ses patlaması yaşanınca evde, pek iyi olmuyo. millet uykusundan korkuyla uyanıyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 pff hatirladigim kadariyla soulberry acmisti ayni topici regeditten yapiliyordu arasan bulursun var yani pati litareturunde ne guzel kelime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 katılıyorum hehe iğrenç bir durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 sesi kapat. videoyu başlat. durdur. sesi ayarla. sesi aç. damn i am so practical ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 ya da tam tersi. çok külfetlisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar