pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 h ttp://www.facebook.com/home.php#/video/video.php?v=100388183787&ref=mf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 şu linkleri cp edip başındaki hyi birleştirmeye üşeniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 facebooktan mesaj attım sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 AHAHAHAHA BU NE YA ÇOK GEY. SESLİ GÜLDÜM KAHRETMESİN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 BENİ ALSALAR İPE KOYSALAR :( ASHUDFUSAGSDOIKHOGF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 aahha üşenmemiş atmış. emeğine sağlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 zekasız değil, aşık ve gey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 abi hala bu şekil saç kesen berberler mevcut mu bu ülkede ya ense komple 2 numara önlere doğru azcık bişey bırakmalar falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 yazık lan. gerçek emo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 fede said: şu linkleri cp edip başındaki hyi birleştirmeye üşeniyorum ben de sadece www. ile başlamayan linklere kıl oluyorum. arkadaşım http:// yazmana gerenk yoh!1 hem ööle yazarsan video da olmuyo, capslar kurbağa da olmuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 kingpin said: abi hala bu şekil saç kesen berberler mevcut mu bu ülkede ya ense komple 2 numara önlere doğru azcık bişey bırakmalar falan. Ingiltere'ye de ihrac etmisiz o berberleri, turk mahallesinde ki tipler bu videoda ki adamin advanced prototype'lari seklinde dolaniyor Londra'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Mr_Hand said: fede said: şu linkleri cp edip başındaki hyi birleştirmeye üşeniyorum ben de sadece www. ile başlamayan linklere kıl oluyorum. arkadaşım http:// yazmana gerenk yoh!1 hem ööle yazarsan video da olmuyo, capslar kurbağa da olmuyo. w w w . f a c e b o o k . c o m / h o m e . p h p # / v i d e o / v i d e o . p h p ? v = 1 0 0 3 8 8 1 8 3 7 8 7 & r e f = m f senin için yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coamenel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 bir yeni türk malı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 fede said: şu linkleri cp edip başındaki hyi birleştirmeye üşeniyorum ahah aynen. şu vidyonun h si ile t sini birşeitireyim mi diye 3dk'a düşünmüşümdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 lan face'de varmış zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 pogodi said: Mr_Hand said: fede said: şu linkleri cp edip başındaki hyi birleştirmeye üşeniyorum ben de sadece www. ile başlamayan linklere kıl oluyorum. arkadaşım http:// yazmana gerenk yoh!1 hem ööle yazarsan video da olmuyo, capslar kurbağa da olmuyo. w w w . f a c e b o o k . c o m / h o m e . p h p # / v i d e o / v i d e o . p h p ? v = 1 0 0 3 8 8 1 8 3 7 8 7 & r e f = m f senin için yaptım emeğe saygıyla işsiz misin arasında gidip geliyorum yardımcı olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 işsiz. baya işsiz hem de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Zor degil ki onu yapmak, 2 tusu spamliyorsun oluyor. NOOBS! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 iyi tamam hislenmişde..olmamış ya...şap etkisi yapmasından korkuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 http://www.facebook.com/home.php#/video/video.php?v=100388183787&ref=mf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 öf mala bak ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 kendinden geçmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Holy said: işsiz. baya işsiz hem de seni döver üstüne nargile savururum sıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Neden bu kadar aşağılanmış bu genç insan, ben anlayamadım. Tamam duygusal çocuk, ama bu kadar aşağılanacak bi durum yok ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 özür dileriz topic kitlensin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar