BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Müzik Tarzı; Melodic Death Metal Grup; Dark Tranquillity Album; The Gallery, Haven yada The Mınd's I. Karar veremıyorum. En Sevdıgım Sarkısı; Lethe, The Gallery, Punish my heaven, Insanitys Crescendo, UnDo Control. Karar veremıyorum. En Sevdıgım Albumdekı Sarkı: Kesınlıkle karar veremem bole bıseye ama The Gallery'den The Gallery sarkısı dıyorum.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 ..MEtal ..Dark Tranquillity ..Haven ..ThereIn ..The Same[signature][hline] Zed, 05 Haziran 2004 19:13 tarihinde demiş ki: ben de geçen oto teybi çaldım satıyorum PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 -oldschool rock veya blues-rock , hard rock ,blues ,jazz -led zeppelin -Early Days The Best of Led Zeppelin Volume One -Rock And Roll,Black Dog[signature][hline]:yapma: i got the poison i got the remedy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 müzik tarzı? Death Metal grup (ya da şarkıcı)? Inflames grubun en sevdiğiniz albümü? Clayman grubun en sevdiğiniz şarkısı? Bullet Ride,Swim,Trigger ,Clayman[signature][hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 tarz:HardRock/Heavy metal/Hair Metal grup:Guns N' Roses albüm:Use your Illusion II şarkı:Estranged o olmazsa civil war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Ne olursa dinliom Queen Classic Queen Under Pressure Rah mix (Queen/Bowie/Macrae/Smith)[signature][hline] blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki: Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 ...rock tabanlı tüm müzilkler diyebilirim(özellikle metal ama) ...metallica ...And justice for all ...ooo say say bitmez ...One ve To Live Is To Die[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieddragon Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 metal/blues blind guardian a night at the opera a past and future secret age of false innocence[signature][hline] Saygılarımla, Mine Storm , Elf Demirci Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 sevdiğim çok şarkı var, ama sonuçta bazılarını seçmem gerek: .. türler: metal, rock, oldies .. şarkıcılar: şebnem ferah, demir demirkan, erkin koray, nightwish .. albümler: nightwish - wishmaster, kıraç - zaman, best of erkin koray, şebnem ferah - kadın ve artık kısa cümleler kuruyorum, mor ve ötesi - yaz .. şarkılar: alphaville - big in japan, cake - never there, cowboy bebop - tank, demir demirkan - göçmen, ennio morricone - theme for a few dollars more ve the good the bad and the ugly, moon ray - comanchero, neon genesis evangelion - thesis of cruel angel, özlem tekin - yol, rammstein - engel, laura branigan - self control .. albümlerdeki şarkılar: nightwish - wishmaster, kıraç - yıllar sonra, mor ve ötesi - yaz, şebnem ferah - bugün ve vazgeçtim dünyadan, erkin koray - hayat katarı[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki: Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum Dralnu, 08 Haziran 2004 12:20 tarihinde demiş ki: marduk gelicek hepimizi s.kecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QaQa Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 şimdilik tercihim metalden yana grup olarak amorphis diyeyim albümlerinden tales from the thousand lakes bu albümdeki kanımca en iyi şarkı olarak drowned maid diğer albümlerinden rusty moon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 ..müzik tarzı? ayırmam ..grup (ya da şarkıcı)? Jethro Tull ..grubun en sevdiğiniz albümü? Heavy Horses ..grubun en sevdiğiniz şarkısı? Bourré ile aqualung arasında kaldım ..grubun en sevdiğiniz albümünün en sevdiğiniz şarkısı? heavy horses - heavy horses[signature][hline]öss nubisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar