Buyse Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 said: "Havanın kararmasıyla birlikte Bayrampaşa Metro İstasyonu'na yakın bir noktada rayların üzerine yatan genç, cep telefonunun kamera bölümünü de açarak yaşadığı anları saniye saniye kaydetti. Yüzü koyun uzandığı raylarda, elindeki kameraya bakarak hayatı ve yaşamayı çok sevdiğini belirten gencin heyecanı, metronun yaklaşmasıyla birlikte korkuya dönüştü. Bir anda, süratle gelen metronun altında kalan genç, küçük bir dikkatsizliği canıyla ödeyeceğini bildiği için gözlerini kapattı ve başını yerden hiç kaldırmadı. Tehlikeli denemeyi kendince başarıyla gerçekleştiren genç, metronun tamamiyle üzerinden geçip uzaklaşmasının ardından ayağa kalkarak sevinç çığlıkları attı. Çılgın genç, çok değişik duygular hissettiğini belirterek, "Farklılık olsun diye böyle bir şey denetim. Hayatın molotonluğundan sıkıldım. Bir daha yapar mıyım bilmiyorum ama bu kez de metronun üzerinde bir kaç durak gitmeyi denemek isterdim. Ailem bu yaptığım çılgınlığı bilmiyor. Görüntüyü gösterdiklerim de yaptığımı çılgınlık olarak yorumladı" dedi. İşe giderken metroyu kullandığını belirten genç, "Tren gelmeden raylar sallanıyordu. Büyük bir korku sardı beni o anda. Çok değişik duygular hissettim. Bir ara vazgeçtim ama artık çok geçti. Gözlerimi kapattım ve üzerimden geçmesini bekledim" diye konuştu. Metroyu kullanan yolcular da, gencin kaydettiği görüntüleri izleyince büyük şaşkınlık yaşadı. Görüntüleri izleyen bir yolcu, "Bu bir çılgınlık. Ben bunu yapamam" derken, diğer bir yolcu ise "Çocuklarımı düşünürüm cesaret edemem" ifadelerini kullandı." video da burda http://www.sabah.com.tr/video/videoizle/efdd1f63-757c-4c46-adf5-ecc9a63cd23c ne desem bilemedim. vay mal diyorum sadece.
fede Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 istanbul metrosu rayları gevşer gönül yayları
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 haha insanlar git gide sadistleşiyo iyice.
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Ben bunlar sadece japonya'da olur sanıyordum.
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Böjeek said: haha insanlar git gide sadistleşiyo iyice. mazoşistleşiyor daha doğru olur sanırım
soulberry Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 ahah vay anasını ya, ekstrem bi şey denemiş. ama mal ne yazık ki.
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 metronun altında o kadar yer olduğunu farketmemiştim bak.. diğer dediği şey 2. vagon arası yapılabilir belki. gara giden metrolarla falan yapılırsa vagonda yolcu da olmaz ortalığı velveleye vericek.
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 işte sen busun beyinsiz. allam ne insanlar var ya.
SPectre88 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Dünyaya bi faydam yok bari böle malca bişe deneyeyim demiş belliki.
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Tren değilde iyi raylar çarpmamış gerizekaıyı.
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Böyle sorunlu arkadaşları yayınlıyolar sonra bunu izleyen sorunlu potansiyeli yüksek kişiler de gidip aynısını deneyecek ve belki de tahtalı köyü boylayacak.
Apis Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Hayat gitgide sadece benim için monotonlaşmıyormuş demek. Şehir belli bir noktada sıkıyor insanı, az yada çok hepimizin adrenaline ihtiyacı var. İnsanlarda bu ihtiyacı birşekilde karşılıyor işte.
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 metro yeren beslenmiyo mu elektrik niye carpmamis ki bebeyi
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 hafif rayli sistem lan bu metro deil ustten beslemeli bunlar boynuzlu
Necro Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Lan herkes adama laf etmis de kiskandiniz ondan mi?Siz de yapin olm...metro public>:D<
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 meşe odunu... ıslak ıslak böyle... beline beline... Neyse, en azından özenen bol olur buna. Memleketin IQ ortalaması artar bi parça. Destekliyorum kendisini.
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 ölseydi kıçımla gülerdim. ben hayatta kalanları değil de darwin ödülü alanları seviyorum daha çok
Öne çıkan mesajlar