balon Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 soulberry said: kim bana mersinli demişti unuttum. kafasına zıplicam bulursam. rahatsız ettiysem özür dilerim .
dory Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 vaniLLe said: dory said: simdi matrix diyosun yavas cekim diyo resmen burda bi celiski var adeta noluoskibis? o zaman slowmotionda bi ziplatirlar adami...... aklin hayalin durur.. napiyoski bis dersin? adeta eet adeta.... adeta ben ne sacmaliyorum der apisip kalirsin 2.taklaya donerken alirlar aklini admin slowmotionda
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 siz ikiniz aksam 11den sonra foruma girmeyin.
soulberry Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 azı dişimi çektirdim, litrelerce kan yuttum, ağzım uyuştu, hala bi şey yiyip içemiyorum. sıkıntı ve bu başlık.
dory Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 litrelerce kan yuttuysan twilighta basvurmalisin bacim buffy bitti yane ondan.
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Benim arkadaşın abisi havada iki kere zıplıyor.
balon Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 pogodi said: güneyli kız görünce kaçıyorum ben hepsi ilerde death metal dinlicek güneydoğulu kızların.
firatram Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 "Pen Duick" said: havada bir kere zıplayamassın ki iki kere zıplayasın. Of ahahaha
firatram Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 balon said: pogodi said: güneyli kız görünce kaçıyorum ben hepsi ilerde death metal dinlicek güneydoğulu kızların. Dostum güneyli demiş güneydoğulu değil ! Vatanın tüm toprağı birdir ayrıca. Ölürüm Türkiyemmmm...
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 soulberry said: azı dişimi çektirdim, litrelerce kan yuttum, ağzım uyuştu ondan sonra ben de dedim ki...
dory Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 vaniLLe said: soulberry said: azı dişimi çektirdim, litrelerce kan yuttum, ağzım uyuştu ondan sonra ben de dedim ki... asla aptallarla tartisma cunku seni kendi levellarna cekip kan yuttururlar litrelerce.
Tripling Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 senko said: 2 kere zıplamak değilde havada asılı kalmak diye bişi var. fiziksel olarak imkansız olsa da var yani. Nası yapiyorlar bilmiyorum kobe fln bildiğin havada asılı kalıyor, böyle sağa sola bakıyor sonra alley-hoop yapiyor. Dayım çok sıçradığı için hızının "0" olduğu nokta uzunmu gibi gelüü
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 dory said: vaniLLe said: soulberry said: azı dişimi çektirdim, litrelerce kan yuttum, ağzım uyuştu ondan sonra ben de dedim ki... asla aptallarla tartisma cunku seni kendi levellarna cekip kan yuttururlar litrelerce. sonra toz bulutu olustu, aksalli dedeyi gördüm sanirsam elinde kazikla beni kovaladi.
dory Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 vaniLLe said: dory said: vaniLLe said: soulberry said: azı dişimi çektirdim, litrelerce kan yuttum, ağzım uyuştu ondan sonra ben de dedim ki... asla aptallarla tartisma cunku seni kendi levellarna cekip kan yuttururlar litrelerce. sonra toz bulutu olustu, aksalli dedeyi gördüm sanirsam elinde kazikla beni kovaladi. ak sakalli dedeyi havada 2li ziplayip atlattiktan sonra gun batimina dogru yurudum
Öne çıkan mesajlar