BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 20 doalra nerden aldiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 abi turnuvada iki dwarf 1 chaos var, aman derim. ayrıca goblinin olmesi için cok bişi gerekmiyo. ha ama bence turnuvada falan heleki sıfır takımlarla oynnaıyosa goblin super bişi, bol bol alıcaksın dişli rakiplerin oyucularına foulliyceksin mis gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Bu dwarf ler nedir böyle, alınması gerekn tüm skilller dafult olarak var zaten çimen boylarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 BonePART said: 20 doalra nerden aldiniz? g2play ama key yok şu anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 oa kosamıyoruz işte en hızlı adamımız diğer butun takımların en yavasıyla aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 takımı deistirdim biraz http://photos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs121.snc1/5214_89103822613_687407613_1743554_3703566_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 slogan dısında değişiklik gormedim ama o bile yeterli olmuş ahah sevdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 wardancer eklendi, apoth eklend, catcherlar çıkarıldı xP survival kapasitesi arttı yani biraz. en azından kardeşlerinin kahramanlık dolu ölümlerini anlatabilecek 1-2 tanesi sağ çıksın istedim xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 tahminimce haftaici baslariz. ben bi accept edeyim basvurulari, sonra da efsane takimimi kurayim. su an 4 takim var, ben de gelcem 5. Sufi, abi hazirolda dur sen, yer olma ihtimali var. Bone sen de al, bunda yer olmasa bile ikinci lig daha fazla kisi ve daha eglenceli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Bu bölümün olayı ne abi onu bile bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 iste bu tip oyun organizasyonlari, oyun icinden ss falan alip bisiler anlatmak isteyen, comic yapmak isteyenlerin falan cirit mekani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 beni de aranıza alır mısınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 yer dolu gibi gorunse de belli olmaz, mumkun olabilir. ha bi de oyuna para vermen lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 tamam hazıroldayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 sufi sen de yazil abi, su an 5 takim var, 3 takim daha lazim. senden sonra 2 kalacak. - Senko - Darksun - Mastika bu 3 arkadastan ikisi yazilirsa baslariz hafta ici :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 yazıldım. işte efsane takım: [img=http://img440.imageshack.us/img440/6615/bloodbowl004.th.jpg] kroxigor: 1- Osssman: en çok kafasına ve kuyruğuna güvenir. ama kafasının sadece iskelet kısmıyla ilgilenir. beynini çıkarttırıp içine beton döktürdüğü söylenir. traktör gürültüsüyle müzik arasındaki farkı kavrayamadığı için her türlü sürekli sesle ruhunu gıdalandırabilir. konuştuğu zaman kimse ne dediğini anlayamadığı için genelde yalnız takılır. sauruslar: 2- Yusssuf: kaslı vücuduyla övünmeyi sever. ortalık yerde sık sık pazularını şişirerek seyreden kız var mı diye etrafını keser. 3- Hasssan: aslen biçerdöver operatörü. işler kötü gidip işsiz kalınca spora merak sarmış. 4- Basssri: kasımpaşalı. siyasete atılmak istemiş ancak olmamış. hala günün birinde warchief olmayı umuyor. 5- Hisssmail: gay. özellikle çıtır takım arkadaşlarını ara sıra rahatsız etse de takım içinde herkes tarafından sevilir. yatıya misafirliğe gitmek özel zevleri arasındadır. skinkler: 6- Nusssret: takımın en sosyal elemanı. bütün boş vakitlerini toplu sinema tiyatro piknik gibi organizasyonlarla geçirir. takımca birşeyler yapılıyorsa mutlaka onun başının altından çıkmıştır. 7-Muhlisss: konuşurken tıslamayan her canlıya karşı alerjisi vardır. ama ısrarlı ırkçı olmadığını söyler. sık sık rakiplerini bloklamaya çalışırken sakatlanır. 8- Tahsssin: kendi halindedir. pek etliye sütlüye karışmaz. ama iş koşmaya gelince herkese nal toplatır. 9-Hisssmet: herkesi anlamaya çalışır. arkadaşlarının liboşşş diye seslenmesine pek aldırış etmez. sık sık muhlisss ile tartışmaya girer. tartışmaları genellikle osssman'ın yükselen tartışma sesiyle dans etmeye başlaması üzerine sona erer. 10- Mussstafa: homofobiktir. arkadaşlarıyla normalde bir sorunu olmasa da arkasında birinin durması durumunda derhal tepki verir. hisssmail'den sürekli kaçar. 11- Vasssfi: sürekli risk almasıyla meşhurdur. çoğu zaman aldığı riskler yüzünden başı derde girse de çok kere takımını kurtardığı olmuştur. takım elemanlarım şimdilik bunlar. umarım uzun yaşarlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 :D süper olmuş helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 bu Yusssuf Dinamo kiev'de oynuyor dimi. Hatta fener'e gol atmişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 abi naptın gizliyodu kimliğini :p bu arada tunca ile yaptığımız deneme maçından sonra osssman'ın ilk cümlesini değiştiriyorum: osssman: kuyruğuna kafasından daha çok güvenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 azmo çıkarın beni. bu güne kadar key gelir ümidiyle bekledimde, yok key fln hiçbiyerde :s ikinci lige katılırım artık kısmetse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 deneme macını bu takıla yapmadınız dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 yok yav çakma takımlar yaptık. asıl takımların kopyası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 pbbl başkanı azmo bey, vidoe işini nası yapıcaz? ben bakmadımda replaysistemi var dimi oyunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Var replay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 evet key yok deli gibi bakıyorum 30-35 dolara satan varmı diye oda yok. Şimdi 50 dolar'da vermek istemiyorum :/ . Nintendo Ds'te oynuyorumda Bu goblinler niye bu kadar güçsüz ya. Dwarf'a karşı oynadım darmadağan ettiler. O trollerin stupid liği tutmuyormu insanı çıldırtıyor. Çok eğlenceli bir kadrosu var goblinlerin ama cok güçsüz. Trollerle goblini fırlatmak süper bişey ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar