Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Darksun senin takım 0 değil heralde, ya da orc lar mı çok ucuz? çünkü hem ff, hem 4 rr, hem cl, artı big guy ile beraber 11 kişi imkansız gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 takımda goblin var ve black ork yok veya ben gormuyorum, linemanleri ucuz orcların blitzerda 4 değil 3 sanırım. ama goblin varsatakımda 11 kişiyle sahaya cıkmak yanlış bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 blackorc yok takimda evet. Bu da guzel bir baslangic senaryosu esasen. Cok guzel hem para gelir maclardan sonra, hem de 4 re-roll... arada bazi oyuncular kebap olsa da hizli bi orc takimi olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 4 reroll güclü evet, o goblin'un yedeğe ihtiyacı olcuak ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 abi azo baslatti ya 10 daka felan surcek bu lig Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 yok abı, adam bı baslatıyo sonra otomatiğe bağlanıyo olay yoksa girermiyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Anlatamadım ben, şunu kastediyorum darksun ın yaptığı takımı ki 4 rr = 240k, 1cl=10k, 3ff=maliyetini bilmiyorum, ve 1 big guy+10 =maliyetini bilmiyorum. İlk kurduğumuz takımda bunu yapmak mümkün mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 yok takım ilk kurulduğunda RR ler%50 daha ucuz ve bazı takımlar zaten daha ucuz (halflifnglerde flaan ama bu oyunda varmı ılay bilmiyorum) yanı 4xRR zaten 120k ediyo 3ff 30k, orclarda cok pahalı dğeil zatenüstüne birde gobin alınmış, blackorc alınamış, kalan parada yeter bi big guy 4 blitzer'a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 hmm o zaman fiyat değişiyor ırka göre, çünkü bende 4rr 240k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 asıl benı, tuncanın treemansiz wardancersız elf takımı etkiledi, o nası bir cesarettir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Oyun boyu kaçmayı planladı heralde ama, yere gömücez o gayleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 benden kacamazda sende tackle yok, zeytin yaa gidi sıyrılır senden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Skill deki eksikliğimi adam yığarak gidermeyi düşünüyorum, tunca nın elemanlar kız gibi zaten, bizimkiler kokuyu aldı mı damlarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 da asıl sorun, sakal eksikliği, onun ıcınde yapabilecğein bişi yok tabi, olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 değişiklik yapabilirim takımda, dün deneme amaçlı bi maç attım maç sonunda 4 tane falan canlı adamım kalmıştı asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Birde sende replace zor, pahalı oyuncuların baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 kac kurus lan oyun steamde warsa alam bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 g2playden aldık bız ucuza steamda daha pahalı bekle bi oynıyalım bakalım nasıl bakalım hayvan gibi geyik donuyomu, eğer oleyse alırısn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Biz 20$ a aldık, azmo 50$, niahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 aldım ben de. bi dahaki ligde ayırın yerimi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 nereden aldın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 50$'a aldım. g2'da tekrar satılacağından şüpheliyim. beklemektense 30$ fazladan verdim. tekrar satmaya başlarsa şansıma artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 azmo, ben tunca nın nickleri aynı, ekle bizi girince, cüce ve darksun ı bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Goblin dayanıksız evet ama diğer takımlarında çoğu adamı kürdan gibi zaten =p Dwarflar felan hariç diğerlerinin ayaklarını ellerine verme potansiyeli yüksek =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar