Ra_d Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 ahah pardon. kızabileceğini düşünemedim.madem alıngansın. silelim bari[signature][hline]Benim Şirket Gerçi son zamanlarda pek ilgilenemiyorum ama, işte şimdilik kendini idare ediyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 walla benim nişanlım hiç bir şeye alınmıyor... ;)[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Alev mi Mumi? :P Benim de oglum alinmiyo, tasiyo 75 kiloyu butun gun :D[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 said: Volfied, 07 Haziran 2004 19:22 tarihinde demiş ki: Asteroth forumu acan kisi herkesten farkli iliskisi olan biri belki burda cevabi bulacak Bunun tam tersi de olabilir ama Volfied. Düşün yani bi sen herhangi bir yazarsın, giriyosun konu dışına görüyosun bu topic'i okuduktan sonra diyosun ki "Vay aşifte yapılır mı len bu!" ondan sonra buraya yazıyosun "Terk et abicim, iş yok bu kızda" diye. Halbuki ne onların ilişkisiyle ilgili en ufak bir bilgin var , ne de senin tavsiyenin bu adamı nasıl etkileyeceğiyle ilgili. Saçma bence sadece bunu belirtmek istedim. Ayrıca "Açmayın böyle topic! Höt!" falan diye ahkam da kesmedim. Bıkkınlık geldi dedim, fikrimi belirttim, sanırım buna hakkım vardır ne dersin?[signature][hline]I am the "who" when you call, "Who's there?" I am the wind blowing through your hair I am the shadow on the moon at night Filling your dreams to the brim with fright Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 bana sorarsan yok Asteroth :D yani birakin acsin insanlar size ne bakmak zorunda degilsiniz sen bu son mesajda yazdini ilk mesajda sooleseydin ben anlicaktim amacini ve bisi demicektim[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 said: Mavi, 07 Haziran 2004 19:20 tarihinde demiş ki: Ben napayim durumuma göre bi akıl,taktik bi strateji var mı?? [signature][hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Volfi, şu "bakmak zorunda değilsin" konusu tarihin başlangıxından beri devam etmekte (yok artık!) ha bir uzlaşmaya varılamamaktadır. Yani adamın biri saçma sapan bir konu açarsa (Bu konudan bahsetmiyorum) sen tepki gösterince de "Bakma kardeşim o zaman" derse , ne düşünürsün? Bence iyi olmaz. Bu "bakmak zorunda değilsin" mantığından vazgeçmek lazım.[signature][hline]I am the "who" when you call, "Who's there?" I am the wind blowing through your hair I am the shadow on the moon at night Filling your dreams to the brim with fright Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 kizsinlar ban abana sacma gelen konu baskasina cok anlamli gelebilir abi bu var kendini baskasinin yerine koy biraz empati[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım [Bu mesaj Volfied tarafından 07 Haziran 2004 19:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 o empati değilmiydi volfi?:)[signature][hline]Benim Şirket Gerçi son zamanlarda pek ilgilenemiyorum ama, işte şimdilik kendini idare ediyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 said: Volfied, 07 Haziran 2004 19:28 tarihinde demiş ki: Alev mi Mumi? :P Benim de oglum alinmiyo, tasiyo 75 kiloyu butun gun :D eheh evet Alevciğim :] Eh walla biricik aşkım işte...Daha bugün şöyle iri bir kopekciği sollamamda bana yardımcı oldu...Beraber bol bol gezdik... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 abi bilmem kaç yaşına kadar daha neler göreceksin. tecrübeleniyosun işte. önemli olan sana en iyi uyanı bulmak. ilk başlarda zaten iki taraf da aşıksa hiçbir şeyi görmezsiniz. sonra yavaş yavaş çıkar hafif tartışmalar. ha bunlar büyür de dert olmaya başlarsa ve uzarsa çözülmezse, o zaman diyceksin "bıktım senden, tschüs". yok alttan aliim devam ederim falan dersen dene, ama olmuyosa gitmez yani. şimdi halletsen ilerde yine çıkar. zamana bırak, üstüne gitme derim. kendi yansın derdine, senin gibisini daha çok arar. hem belki o da kendi gibi trip atan bilini bulur daha iyi yakışırlar, sen de mutlu olursun o da. yine de kolay değil tabi, hele ilk ciddi ilişkide...[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 typo olmus Ra_D bak ufledim gitti S :D mumi msn e gir! mesela soralim Asteoth Mavi sen isteyeren actin dimi bu topigi? yani bizim rehberligimize ihtiyac duydugun icin, derdini paylasmak icin[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Volfi , tamam anlıyorum bazı durumlarda o geçerli olabilir ama bazen de aşırı saçma oluyo be abi. Yani adam bi salaklık yapmış oluyo geliyo burda "Napcez şimdi?" diye konu açıyo. Yani ne biliyim, yine sen bildiğin gibi bil de, ben konu başlığını görünce bile rahatsız oluyorum.[signature][hline]I am the "who" when you call, "Who's there?" I am the wind blowing through your hair I am the shadow on the moon at night Filling your dreams to the brim with fright Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Foxx Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 olm geçin bunları biri gelir biri gider, siz kariyerinize önem verin onlar size gelicek zaten. Uğraşmayın kaprisleriyle harcadığınız zamana yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 said: Zed, 07 Haziran 2004 19:22 tarihinde demiş ki: hadi baktın, bi de baktığını niye belli ediyosun yahu? lool, evet bu da doğru. bakmak neyse de baktığını hissettirmek affedilemez. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 hepsı boyle anasını sattımın kızı oss sınavına rahat calısıamıyormus rahat calıssın dıye bı sure ılıskımıze ara verelım dedım 2 hafta oldu bıtırelı hatun bugun sevgılı yaptı gelde oldurme sımdı gelde efkarlanma gelde saha sola satasma taskınlık cıkarmak ıcın uo atmaya karar verır*[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 OSS genelde hatunlar için çok iyi bahane oluyor...[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodus Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 böyle durumlarda "bi sktr git" terapisi çok iyi gelmektedir, negatif zeka düzeyinde trip atan hatunlara bu terapi uygulandığında sosyal hayatınızın seviyesi yükselir, gereksiz yükler atılır. Ortamlara akılır, yeni hatunlar bulunur, dert edilmez, hakuna matata! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 bi ..ktirip gider misin? iyi gelir aslında ama yapmak hiç de kolay değil hem de hiç!!! [Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 07 Haziran 2004 20:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 denızde kum bızde hatun sankı lap dıye bulunuyor bu melet dımı gıt bakkala bana abı bır hatun versene yok olmadı abaza abaza her karıya asıl yada her onune gelene laf at bırak allaskına[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Zorlamanın manası yok. Bırak. Yada kız uzun dönemli pms (çüş) geçiriyor olabilir öss öncesi =P.[signature][hline]Lalu says: OLM bugun kusarcasina eylendim ilk kez daoc da Legalise it! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Salla geçer hepsi, kanımca hepsi böyle...Yani çoğu yani %90'ı di mi?hm efet efet...[signature][hline]No Woman No Cry[Bob Marley] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 bu kadınlara ılgı gosterırsın gıderler ılgı gostermezsın yıne gıderler :/[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 bence kızla noluyoruz filan diye konuş bi yere götür durumu karşılıklı konuşun, kız dik kafalıysa "ben gidiyorum" tribi cek eger o da sktr derse zaten bitmiş demektir ama kız ya ma yapıosa daha iş vardır.. ya dersin işte arkın bana laf etmiş filan diye kimin özür dilemesi lazım diye... Ps. Tabi bunu senin, kızın arkadaşına ana avrat gitmediğini ve yanlızca ağzını topla dediğini öngörerek yazıyorum[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 said: Cd-, 07 Haziran 2004 20:46 tarihinde demiş ki: Salla geçer hepsi, kanımca hepsi böyle...Yani çoğu yani %90'ı di mi?hm efet efet... dogru söze ne hacet ( bölemi yazılıyordu? )[signature][hline]Venite Exultemus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar