Mavi Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 0lamaz ya olamaz 2 aydır cok cok kötü aramız en son 2 hafta önce atladım otobüse yanına gittim ya bişeyler düzelicekti yada biticekti konuştuk konuştuk eskisi gibi olabilecekmiyiz dedi gayret gösterirsek niye olmayalım dedim konuştuk konuştuk çözüme kavuşturduk gibi olduk yada ben öyle hissettim aramız iyi olarak döndüm kafam rahat bi şekilde.3 gün önce hazıranin 18 ine kadar hergün deneme sınavlarım var dedi tamam sınavlarından iyi sonuçlar alda moralin yükselsin dedim sen önemlisin burda dedi niye dedim moralimi bozma yükselsin dedi tamam canım merak etme dedim. böyle bitti konuşma. gel gelelim 2 gün öncesine mailden bi arkadası benim hakkımda kötü bi kelime kullandı mailini kontrol ederken gördüm ve kendi mail adresimden kız arkadasımın kız arkadasına mail attim terbiyeni topla yazdım ve yolladım sadece.sonra kız arkadasıma acıkladım durumu mail yolladım arkadasına bu konusmasından dolayı dedım kız dı bana fln fln gectı sonra. Bu kız, benim kız arkadasımı aramıs anlatmıs maılde yazdıklarımı sonra kız arkadasım benı aradı ondan özür dile dedi bende dilemem dedim tamam o zaman senle konuşmuyorum dedi.. Bıktım ya bıktık nedir bu ne bu gurur mu aptallıkmı, salaklıkmı, kal geldi artık ya moralim 0 ot gibiyim ne yapmak istiyor amacı ne ona 50 kere sordum yanına gittiğimde amacın ne dedım cevap yok susuyor yeter artık burama geldi. deli oldugum konu kız arkadası yüzünden çocukluk yapıp benimle konuşmuyor varmı böyle bişey ya ben kimim onun erk arkadasıyım aynı kategoriye koyuyor benide bıktım bu huylarından napmaya çalışıyor bu bayanların hepsi böylemi yoksa buna has biseymi o kadar soğuttu ki kendinden beni anlatamam,bilemezsiniz.[signature][hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 hepsi değil de çoğu böyle.. kafalarında birşeyler beliginsizleşti mi hemen kolaya yani boşlamaya kaçıyorlar..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rona Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 biçoğu böyle evet.... *!iç çeker*[signature][hline]FENERBAHÇE CUMHURİYETİ Nüfus: 26.000.000 Başkent:Kadıköy Rakım:6 ****** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Ben olsam aynısını yapardım.Şu gerçek asla değişmez benim için her zaman dostlarım daha önde gelir sevgilerimden önce.Nitekim kızın maillerine bakmışın bu bile yanlış bir olayda aranızda bu konuyla ilgili geçen muhabbetleri bilemem tabi. Yani sonuçta sevgili gelip geçer ama dostlar her zaman kalır.[signature][hline]Jabba Argus Woltamold Darcy Woltamold ICQ:66198646 Sıfatlat ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hanged_Man Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 yaşı kaç bunun ?[signature][hline]Put your arms around my neck just like a pathetic lace of death displays like a tarot deck I am the card of the hanged man Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Valla sorunun cevabını bilmiyorum da, şu "kız arkadaşı" topic'lerinden bıkkınlık geldi valla.[signature][hline]I am the "who" when you call, "Who's there?" I am the wind blowing through your hair I am the shadow on the moon at night Filling your dreams to the brim with fright Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 hata :: kızın maillarını niye okuyorsun? kız arkadaşım maillarımı karıştırsa bir daha suratına bile bakmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 said: Asteroth, 07 Haziran 2004 18:55 tarihinde demiş ki: Valla sorunun cevabını bilmiyorum da, şu "kız arkadaşı" topic'lerinden bıkkınlık geldi valla. okumak ve yazma zorumluluğun olmadığını biliyosun.[signature][hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 eğer uyuşmuyorsan bitir yani böle sinir de yapmazsın ayakkabının sol teki sağ ayağa giyilmez...[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Dungeon ve Berk ; Maillerini okuduğumu daha önceden biliyordu tamam belki okumam hata maillerini kontrol edicem diyip kontrol etmem hata ama bunu biliyordu bu olayda parlamadı.[signature][hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Asteroth acma o zaman topikleri bu kadar basit forumu actiginizda tu topiklere bakicaksiniz diye bi zorlama yok, hayatimda daha spor forumlarina girmedim, ama ordaki tartismalari anlamsiz buluorum gidip yaxzmiyorum ama tartismayin bos bos diye, insanlar tartismak istiyolar cunku ANLAYIN sunu artik, forumlar insanlarin paylasim alanlari, tek paylasilan sey bilgi degildir Bu arada Mavi, sana gelelim: kizlar genelde ooledirler (ozellikle 14-18 yas arasilar, ve devami da genelde) grup halindedirler. kiz arkadasin arkadasini korur oncelikle, sonucta sen kimsin ki, sadece bi genclik sevgilisi, arkadasi daha degerlidir ayni olay sen kiz olsan iki erkek olsa bosver be ye donerdi, hatta belki o iki erkegin arasi acilirdi hehe cok degisken bisi, takma kafana, baska yapabilecegin bisi yoktur genelde[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 said: Berk, 07 Haziran 2004 18:57 tarihinde demiş ki: hata :: kızın maillarını niye okuyorsun? kız arkadaşım maillarımı karıştırsa bir daha suratına bile bakmam. Heh bunu diicektim, direk banlerim ben de =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 bnm yaş 20, kız arkımın 18[signature][hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 said: Asteroth, 07 Haziran 2004 18:55 tarihinde demiş ki: Valla sorunun cevabını bilmiyorum da, şu "kız arkadaşı" topic'lerinden bıkkınlık geldi valla. Yorum yapma o zaman.Sen şuanda bıkkkınlık veriyorsun insanlara.[signature][hline]Jabba Argus Woltamold Darcy Woltamold ICQ:66198646 Sıfatlat ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 ya şu yanları çok batıyor bana benim ona verdiğim değeri o bana vermiyor bunu biliyorum ark larıyla bir tutuyor beni daha dolu örn verebilirim.[signature][hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 veremez zaten ask tek taraflidir her zaman iki kisi birbirlerine asik olaiblirler, ama asla ayni derecede ask duyamazlar birbirlerine[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Çok ilgi gösteriyorsun sanırım kıza buda onu sıkıyor olabilir mi acaba?[signature][hline]Jabba Argus Woltamold Darcy Woltamold ICQ:66198646 Sıfatlat ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 zaten aşk belli bir nokatdan sonra alışkanlığa dönüşyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 kızların alayı topdur, taocu faşitsler topluluğudur[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 ben yapıcı olamaya çalışıyorum sinirlendiğim zaman kendimi tutuyorum tutamasam da ev arkadaşlarım abi yapma kızın öss si var diyorlar ve sinirlerimi yatıştırıyorum.evet benim içinde öss'si önemli öss 'si var üzmeyeyim,tartışmayalım diyorum ama ortada diş kavuğunu dolduracak konu yokken kendi cıkartıyor tartısmaları stressmidir neyin nesidir msj larda canım,cicim diyorum $u soğuk havalar gecsin,dinsin,eskisi gibi olalım diye ama yok eskisi gibi yaklaşmıyor konuşmuyor bende soğuyorum bu sefer istemeden.ya ben deli olucak yada onu deli yapıcam.[signature][hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 abi iyide ben şunu anlamıyorum.madem bu kadar değer vermiyor, sende bıktın ayrıl bitsin.niye bi kıza bu kadar kafanı takıyosunki. bu arada *!Asteroth'a bi tekme atar* içimde kalmasın dedim.herkes vurmuşta bi tane.[signature][hline]Benim Şirket Gerçi son zamanlarda pek ilgilenemiyorum ama, işte şimdilik kendini idare ediyo. [Bu mesaj Ra_d tarafından 07 Haziran 2004 19:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 o kadar kolay olmuyo be ra_d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 ne o kadar olmuyo be abi?[signature][hline]Benim Şirket Gerçi son zamanlarda pek ilgilenemiyorum ama, işte şimdilik kendini idare ediyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Ra_d kolay değil inan bana. 11 ay beraberlik yasadım ilk'im o benim yani ilk uzun ilişkim. Kolay olsa bu kadar sorun yaparmıyım,yapmam.[signature][hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hanged_Man Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 yaşına göre değişir bence.erken olgunlaşıyoruz derler ama böyle birşey olmadığı herşekilde kanıtlanabilir.ewet belki bedenleri daha çabuk gelişiyor ama akılları değil ![signature][hline]Put your arms around my neck just like a pathetic lace of death displays like a tarot deck I am the card of the hanged man Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar