Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 WIN!!! Aahaha sg-1 said: çok beceriksiz bi devletimiz var yav. asimilasyon yapıyoruz, ama çinliler gibi niteliklisini yapamıyoruz, hayret bişey ya, hayret bişey. redeagle seni 2. seçtim.aka sana puanım 9 kanka. Redeagle said: edit: o değilde adamların tavşan gibi üremesine izin vererek asimilasyon yapmaya çalışıyorsak pek başarılı bir yöntem izlemiyoruz demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 -007- said: soykırım yok daha neler soykirim ne demek?????? ben sana soyliyim soykirim bi irki komple yok etmek demek eyer o irk hala duruyosa bi soykirim yoktur. 007 yi cidiye alinmasi garip. adamin o kadar hareketinden sonra hatta bi sefer kurtce diye bir dil yok diyip irandaki suriyedeki kurtleri ile aslinda turkce konustugunu ida etti. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 şaka mısın ya illa soykırım diyince o ırktan 1 insan kalmaması mı gerekiyor "başarısız soykırım" ya da "soykırımın devam etmesi" olamaz mı yani, az düşünüp yazın. Kürtçe konusunda da paragrafları yok sayıp 2 kelime kesip almaya çalışmışsın. Eski konuları dön baştan oku hiçbişey anlamamışsın. Ek olarak kürtlerin aslında Türkçe konuştuğunu iddia da etmedim. Ona da basmamış sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 cengizhan66 said: -007- said: soykırım yok daha neler soykirim ne demek?????? ben sana soyliyim soykirim bi irki komple yok etmek demek eyer o irk hala duruyosa bi soykirim yoktur. 007 yi cidiye alinmasi garip. adamin o kadar hareketinden sonra hatta bi sefer kurtce diye bir dil yok diyip irandaki suriyedeki kurtleri ile aslinda turkce konustugunu ida etti. lol ahaha jenghiskhan yahudi soykırımını bir kalemde çizdi attı, daha ne tartışıyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Ben şimdi bi tane somalili veledi yanıma alsam sonra gitsem, tüm somali halkınıda bi yere toplasam ardından evimden tuşa basıp somali'ye nüükler füze yollasam soykırım olmaz mı ? Ahahaahah hatta AHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 eyer dediğin şey at eyeri mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 lol yahudi soykirimi avrupadaki 6m yahudinin 90%ustu bi bicimde yok edilmesiyle soykirimdir. simdi elbette bazi vatandaslar yurtdisinda olursurda olur burda o olur bu soykirim i olmamis gostermez. simdi uygurlar o bolgede demi cok buyuk kesmi oldururdumu ???? yooo o zaman ne soykirimi. + mesela cerkez soykirimi bolgedekiler oldururdu cogu kismi tr ye geldi bolgede nerdeyse hic kalmamisti yani soykirim. ermenide bu bakis acisinda ayni deyildir. cunku ermeni ana memleketinde cok sayida ermeni bulunmaktadir. adana etrafinda fazla yok gerci. herbir kelimeyi uzun uzun anlatirsam isin icinden cikamayiz biraz dusunun. ha 007 demedim demedin diyon ama simdi bulup cikarmiyim sana en guzeli hatirlatayim. kurtce diye bir dil yok cunku kurtcede kalip yok demistin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 cengizhan sus. Bak ben arayıp buldum basmamakta ısrar ediyosun. -007- said: -007- said: Kürtçe diye bir tane dil yok ortada PKK kamplarında kürtçe anlaşamamaktan Türkçe eğitim veriliyor ne kürtçesinden bahsediyosun! Eğer biraz okusaydınız 2 kürtün yanyana gelince sabit bir gramerde kürtçeyle anlaşamadığını bilirdiniz ama maalesef dünyadan haberiniz yok. Bugün DTP lideri bile kürtçe konuşmasında kelime bulamayıp Türkçe kelimelere mahkum olurken hala ne kürtçesinden bahsediyosunuz kürtçe diye kuralları olan bir (1) dil mi var! Her yörenin şivesini eski kelimelerle birleştirip 10 farklı ağzı size dil diye yutturan ingilizlerin sömürgesi olmaktan başka bir şeyi hak etmiyorsunuz bu çalışmayan kafa yapısıyla. Sen bu yazılanlardan "kürtçe diye dil yok dedi" anlıyorsan hakkaten kafan ağır derecede çalışmıyordur diye düşünüyorum. Kürtçe adı altında 10 dil var. Kürtçe diye bir tane (yazıyla bir) dil yok. Grameri yok çakma dil kelime içeriği komple diğer dillerden, dil ailesi yok vs. Bu bakış açısıyla dil değildir diyorum anlıyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 1943’te Lemkin soykırımı şu şekilde tanımlıyordu: Genel anlamda konuşursak, soykırım milletin tüm üyelerinin kitlesel kırımlarla yok edildiği durumlar hariç, bir milletin anında yok edilmesi anlamına gelmek zorunda değil. Ulusal bir grubun yok olması niyetiyle grubun elzem yaşam kaynaklarının yok edilmesi amacını taşıyan çeşitli hareketlerden oluşan örgütlü bir planı ifade eder. Bu tür bir planın hedefi ulusal gruplara ait siyasi ve toplumsal kurumların, kültürün, dilin, milli hislerin, dinin ve iktisadi varlığın tahrip edilmesi ve bu gruplara dahil kişilerin bireysel güvenlik, özgürlük, sağlık, onur ve hatta yaşamlarının yok edilmesidir. birleşmiş milletlerce kabul gören, bizim de kabul ettiğimiz soykırım tanımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Eee bu tanımı baz alıp Türkler soykırımcıdır mı demeye getirmeye çalışıyosun? Konuyla bağlantı kurmadan öyle alakasız bi tanım koymuşsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarjar Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 bir deli kuyuya taş atmış kırk akıllı çıkaramamış. bu kadar önemli şeyler oluyor konu nerelerden zıplayıp nereye gelmiş pes yani! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hazreti muratcan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 http://www.antalya.bel.tr/varliklar/Turkce/Haberler/BasinBulteni/images/uygur_kardesler_19092008.jpg niye ters tutmuş lan süheyl mikrofonu asdfaash Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 007 nin konusunu bulamadim cgitgoz le tartismisti o konuyu bulamadimda neyse bu arada. birlesmis mirletlerin tanimina gore ermeni soykirimi gercek sayilabilir evet. sadece buda deyil 80-90lardada kurt soykirimi ida edile bilir. bence benim tanim daha guzel ama aydinlatigin icin saol sir. yinede cinde bi soykirim yok cunku siyasi olarak ozerklik taninmis gordugume gore tam bilmiyorum ama kendi adamlarini seciyolardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 cengizhan66 said: 007 nin konusunu bulamadim cgitgoz le tartismisti o konuyu bulamadimda neyse bu arada. Neysesi falan yok al bakalım konu burda, bul ne bulacaksan bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 -007- said: Eee bu tanımı baz alıp Türkler soykırımcıdır mı demeye getirmeye çalışıyosun? Konuyla bağlantı kurmadan öyle alakasız bi tanım koymuşsun. gocundun mu bond? soykırım tartışıyosunuz, ne anlama geldiğini bilerek tartışın istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 sir said: gocundun mu bond? soykırım tartışıyosunuz, ne anlama geldiğini bilerek tartışın istedim. Yoo biz konuştuğumuz kavramların anlamını bilerek konuşuruz zaten, sadece tartışmada yanlış derecede iddialı pozisyonunu net ifade etmekten çekindiğini düşünüyorum. Bu yüzden birininin tanımını koyup kaçmaktansa bu tanımı baz alarak düşünceni açıkça ifade etmeni beklerdim. İşin kötüsü senin bu tanımını baz alarak hareket edince bile soykırımcı olmuyoruz. Söylemekten çekindiğin düşüncene bile cevap verdim yani o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 -007- said: Yukarda örneklerle uzun uzun kürtçenin çakma bir dil olduğu açıklanmış. "dil olması", çakma olduğu gerçeğini değiştirmiyor. İsterse 1 milyar konuşanı olsun grameri yok! Çakma yani sonradan yaratılma. ahanda buldum tam olarak dedigim sekilde deyilmis yanlis hatirlamisim. yinede kastin belli ve acik. http://communitiesonline.homestead.com/files/troll_2.jpg bu resim 007 icindir birazdan yaninda chp bayraklisini bulacam ins Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 cengizhan66 said: ahanda buldum tam olarak dedigim sekilde deyilmis yanlis hatirlamisim. yinede kastin belli ve acik. "ahanda" bulup yanlışını güzelce hatırlayıp "ahanda" oturursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 senden mi çekinicem fdsf o linklediğin topikte neler saçmaladığını tekrar gördükten sonra anladım ki laf anlatmaya değecek bir adam değilsin. ve evet, bm'nin kriterlerine göre 1915 olayları soykırımdır hadi buyur yazdım. topiğin de son derece saçma yerlere sapmasına sebep oldum, ama "asimilasyon kıyaslaması" yapmaya çalışanları görünce dayanamıyorum napiym. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 cengizhan66 said: -007- said: soykırım yok daha neler soykirim ne demek?????? ben sana soyliyim soykirim bi irki komple yok etmek demek eyer o irk hala duruyosa bi soykirim yoktur. allahım yarabbim ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 sir said: ve evet, bm'nin kriterlerine göre 1915 olayları soykırımdır hadi buyur yazdım. topiğin de son derece saçma yerlere sapmasına sebep oldum, ama "asimilasyon kıyaslaması" yapmaya çalışanları görünce dayanamıyorum napiym. Bak o linkte verdiğim ayarları iyi oku, ordaki referansları ve yazar isimlerini falan gözden geçir. Eğer hala laf edebileceğini düşünüyosan o başlığa cevap vermeyi seçebilirsin, fakat yine o başlıkta daha önce olduğu gibi bir noktadan sonra cevap veremeceyini de unutma. BM'nin kriterlerinden çoğu olmadı Türkiye'de. İspatın varsa koy. Türkiye'ye "soykırımcı" demek her babayiğidin harcı değildir. O iddialı lafları yedirirler bir şekilde. Konu asimilasyon değil. Soykırım meselesini asimilasyon olarak çarpıtan sensin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Şu an burada 150 kişinin öldürülmesine bir şey demeyecek kadar sahte klavye hümanistliği yapıyorsunuz. Bayatladı artık. Kafanızda her vatanını ülkesini seveni milliyetçi-faşist tabana yerleştirdiğinizden herhal böyle ermeni soykırımını gündeme getiriyorsunuz, sahte kürt sorunu yaratmaya çalışıyorsunuz. Valla artık beyinlerinizden şüphe ediyorum ben. Anlamıyorum ya siz dayak yiyorsunuz diye kendinizi sosyalist kahraman olarak falan görüyorsunuz galiba artık, ülkede Kenan Evren'lere yüklenmediğiniz kadar Atatürk'e yükleniyorsunuz be. Ayıptır. Hayır birde artık islamcı sosyalistler falan var yani olaya bak ahahaha. Atama kurban olayım ben ya, öyle bir toplum yaratmayı başarmış ki bazılarının trollük yapmasına bile imkan tanıyacak kadar özgür bir toplum yaratmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Bu ülkenin başına en büyük tehlike zaten sosyalist geçinmeye çalışan kürtçü şeriatçılar. Demokrasi lüks bu vatan hainlerine. İdam tek çözüm bazı sorunlu dönemlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Bir de merak ettiğim Ermeni soykırımı olayı Halkların kardeşliğinden bahsedenler o gün "hepimiz kardeşiz" dövizleri yerine "hepimiz ermeniyiz" dövizleri taşıyorlardı. Ya ortada iki tarafdan kayıp var, köylü köylüye karşı savaşıyor. Hayır onu bırak o kadar tarihçimiz gelin tartışalım diyor. Bir tane Ermeni gelip tartışmıyor. Kusura bakmayın beyler bu ülke bayrak yakmayla, sol ve demokrasi maskesi altında faşist ideolojilerle falan yıkılmaz yani. Kalkın şu Çin'de 1 dolara çalıştırılan çocukların ürettiği pc'lerden, nike-adidas ayakkabılarınızı çöplere fırlatın ondan sonra gelin bari solculuk yapın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 omg ve sonunda beklenen bekleyis firat anti-sol team. kimse ataturk demeden konuyu oraya cevirdi. yani admin pls su olaya bi el at gelen carpitiyo giden carpitiyo. yani gostek konuda ataturk e birsey diyeni diyim tmm??? GL HF diyorum artik daha ne diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar