Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uygur Türkleri ile Çinliler çatıştı

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

foruma bak akp ile çinin arası iyi sanırım baksanıza akp yalakaları çin tarafını tutup uygurlular türk değildir demeye bile başlamış.insaf ulan adamlar müslüman en azından dindaşımız diye haklarını savunun.müslümanın ayaklarına yatıp çinlileri şakşaklamanız takdire şayan olmuş.eee bundan sonraki adım ne olacak uygurlular aslında tibet kökenli türkler tarafından asimile edilmiş kürt soydaşlarımızmı diyeceğiz?
Sosyal ağlarda paylaş

Buyse said:

Gaap said:

Zeki Mürene zamanında açık açık ib*e diyemedikleri için "paşam" derlermiş.

Sahi, Azmonun title i neydi?

kaynak: http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=zeki+m%C3%BCren%27e+pa%C5%9Fa+demek&nr=y&pt=zeki+muren+e+pasa+demek

zeki müren sizden daha adamdı lan. sen koy resmini de seni görelim bakalım.

ps: sakadan anlamayn nesle asina degilim

Konuyla ilgili olarakta bir cift lafım var. Olay Uygurların Türk Kürt Marslı Uzaylı Müslüman satanist vs olması degil, özerk yönetime sahip olmak adı altında asimilasyona, ayrımcılıga ugramalrı ve suanda görüldügü gbi haklı/haksız sebeplerle katlediliyor olmaları, gidip adamların x, y veya z olduguna takılı kaldıgınız sürece tartısmanızı -bence- anlamı yok.

Birde akp den vee akp yi destekleyenleden acıkcası günlük bosaltım atıgım kadar hoslanmasamda konuyu laikciler vs akp ye nasıl getirdiniz sorabilirmiyim?

ps2: tatildeyim su dandik laptopların da kucugu haltlara ne deniyorsa onlarla yazıyorum typolarla idare edivewirn
Sosyal ağlarda paylaş

ya bi ermeni yazar öldürülür millet sokaklara dökülür kimliğini reddedercesine o ırkı sahiplenir, burda kendi ırkından gelen adamlar topluca soykırıma uğruyor kimseden ses seda yok utanmasa birileri onlar türk değil bile diyecek. İşte böyle yanlış bi toplumumuz var katı kurallarla ıslah edilmesi gereken.
Sosyal ağlarda paylaş

007 hatalısın mesele adamların dindaş ve ırktaş olmaları değil, mesele adamların İNSAN olması. Ha, başka şeylere tepki gösterip bunagöstermemekte ayrı bi ayıp o ayrı mesele. Ama patidekilern anlamadıgı sey su, buna tepki göstermemiz gerekmesinn sebebi oradakilerin İNSAN olmas, x dininden ve y ırkından olmaları degil.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya hangi sebeple olduğunu geçtim sonuçta insan olması açısından bakarsan dünyadaki her şiddet olayına aynı tepkiyi vermez insanlar. Tabii ki her insan değerlidir vs de kendi ailesine gelince kıyameti koparır tanımadığı vatandaşına gelince yürüyüş yapar maksimum üzülür demeye çalıştığım bu ordaki insanlarla ermenilerden çok daha fazla bağımız var ve insanlar her şeyden önce bir soykırıma karşı tepkisiz!
Sosyal ağlarda paylaş

odiflame said:

foruma bak akp ile çinin arası iyi sanırım baksanıza akp yalakaları çin tarafını tutup uygurlular türk değildir demeye bile başlamış.insaf ulan adamlar müslüman en azından dindaşımız diye haklarını savunun.müslümanın ayaklarına yatıp çinlileri şakşaklamanız takdire şayan olmuş.eee bundan sonraki adım ne olacak uygurlular aslında tibet kökenli türkler tarafından asimile edilmiş kürt soydaşlarımızmı diyeceğiz?

dynamick mi akp yalakası? ondan başka diyen kim vardı ben göremedim bi aydınlatsana bizi.
Sosyal ağlarda paylaş

Gaap said:

007 hatalısın mesele adamların dindaş ve ırktaş olmaları değil, mesele adamların İNSAN olması. Ha, başka şeylere tepki gösterip bunagöstermemekte ayrı bi ayıp o ayrı mesele. Ama patidekilern anlamadıgı sey su, buna tepki göstermemiz gerekmesinn sebebi oradakilerin İNSAN olmas, x dininden ve y ırkından olmaları degil.

afrikada çocuklar aç.
Sosyal ağlarda paylaş

Uygur Türkleri ile Çinliler çatıştı içinde tartışılan olaya bak:

Zeki Müren'in lakabı.

(tu)

ek olarak, (forumdaki bir kişiye değil genel kamuoyuna itafen söylüyorum)

Elin Ermenisi soykırım diye zırlasın, 3T desin. bizim tepkimiz buna:

"Ermeniler'den özür diliyorum."

Üstüne, Uygurları katleden Çin'e ses çıkarmayıp, "Dünyede her dakka 3264556 insan ölüyomuş yea, internetten okuduk. afrikada da çocuklar açmış. uygurlar katledilmiş çok mu" diyin daha. sırtınıza vurup boğazınızdaki lokmanızı da alırlar yarın, "ehehe zaten toktum ben abi eheh" dersiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

Ne trollemişsiniz topici ba
Ayrıca bu ülkede ki türklüğün ırkla bir ilgisi olduğuna inanmıyorum . O yüzden uygurları ırkdaşım saymayıda düşünmüyorum(sanki aynı ırktan olduğumuzu düşünsem birşey değişecekmiş gibi) . Benim bildiğim ülkemizin türklüğü ırkların üstünde bir türklüktü ?
Sosyal ağlarda paylaş

yine insan hakları üzerinden "nitelik" değil "nicelik" tartışılıyor. bayılıyorum şöyle şeylere. "ohoo asimilasyon öyle değil, böyle olur" havaları. hey gidi hey.

ortada baskıcı bir devlet (çin) ve asimilasyona uğrayan bir halk (uygurlar) var. bunu kınıyoruz, güzel. üstelik onlar bizim kardeşimizdir, türktür diyoruz, tamam bu da güzel. buraya kadar sorun yok zaten, vicdan sahibi olan herkes çine karşı çıkar şu durumda.

ama baskıcı devlet biz olunca, mazlum halk da kürtler veya ermeniler olunca "vuaay efendim bölücü onlar, dış destekliler, yok öyle bişey" vesaire veryansın ediyoruz, müthiş bir inkar politikası, üstüne üstlük kürtleri veya ermenileri bir şeytanlaştırma, bir ideolojik bağlama oturtmalar falan. emin olun çinde de binlerce insan şimdi "şu uygurlar da nerden çıktı, devletimize karşı geliyolar, bölücüler, hepsini sürelim" falan diyodur. onların buradaki muadilleri de bizim kimlik meselelerimizde asimilasyonu örtbas etmek için, kimlikleri sıfıra indirgemek için ellerinden geleni ardına koymaz. ama sorun başka ülkedeyse eyvallah. bu nasıl bi çifte standart?

mesele onlar şu kanunu çıkarmış, bizde o tarz bi baskı yok falan değil. bal gibi baskı vardı, devam da ediyo. başka ülkelerde daha fazla veya daha az olması bizdekini meşrulaştırmaz. yani mesele "nitelik" meselesi. devlet, insan hakkı ihlali yapıyor, hangi devlet olursa olsun, bunu yapmaya hakkı yok, her zaman, her yerde, baskı kime karşı olursa olsun buna karşı çıkılmalı.
Sosyal ağlarda paylaş

Cok pis asimilasyon yaptik hakikaten Kurtlere. Su anda sokaklarda ana dillerini konusamiyorlar, cocuk dogurduklarinda ekstra vergi aliyoruz, devlet dairesinde ikinci sinif insan muamleesi yapiyoruz, 20 milyon insanin kafasini eziyoruz her gun. Verelim anasini satayim guneydoguyu gitsin. Agalar uyusturucu paralarini ozerklik ve toprak parasi olarak versinler, orada Kurdistan falan kursunlar. Siz cakma liboslar da masturbasyon yaparsiniz artik.

Bu ulkenin Kurt basbakani, cumhurbaskani bile oldu. Hala da kabinede bir suru Kurt kokenli bakan var. Aynisi Cin'de olabilir mi sizce? Tamam biz de liberaliz, ozgurlukcuyuz de sacmaliyorsunuz resmen. Tarak gazetesi gibisiniz.

Sosyal ağlarda paylaş

off sir yine saçmalamış işi olmayan biri şimdi uzun uzun izah etsin neden yanlış olduğunu.

Bodrack said:

Ne trollemişsiniz topici ba
Ayrıca bu ülkede ki türklüğün ırkla bir ilgisi olduğuna inanmıyorum . O yüzden uygurları ırkdaşım saymayıda düşünmüyorum(sanki aynı ırktan olduğumuzu düşünsem birşey değişecekmiş gibi) . Benim bildiğim ülkemizin türklüğü ırkların üstünde bir türklüktü ?

Bu ülkede Ermeni olmak Müslüman olup Türk kanı taşımaktan daha çok prim yapıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

DynamicK said:

uygur türkleri diyerek de olayı milli dava haline getirip gaz verme işini de bi bizim gazeteler yapıyor =)

yurt dışındaki manşetlerde hiç bir gazetenin uygur türkleri diye yazdıgını gormedim, yazan bir kaç yer de haberi hurriyet ten almıslar belirtiyorlar

mesela

ama bu haber dışında şöyle haberlerde uygurlular diye belirtiliyor.
bende öyle düşünüyordum ama sonradan haberlerde gördüm istanbulda falan böyle orta asya kökenli çekik tipli türkler toplanıjp protesto ediyordu
Sosyal ağlarda paylaş

tabi canım, bu ülkede kürt olarak doğmak adeta bir nimet, keşke herkes kendi vatanında bu kadar özgür, bu kadar "birinci sınıf vatandaş" olabilse. kim bu ülkede kürt olarak doğmak istemez ki? hem biz hiç asimilasyon yapmadık, hep bize yapıldı, kalleş emperyalistler..

neyse, video koyunca cool oluyo, mastürbasyona ayrı bi haz veriyo, kkthx.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...