Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Aket-Atum said: Kürşat ve 40 kankası çıksın ortaya. şaka bir yana, madem bu eziyet yıllardır sürüyordu şimdi son bir kıvılcım olması gerek ki insanlar sokaklara dökülsün. nedir nedeni bilen var mı? Tankla insan eziyorlar ne ortaya çıkması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 uygur türkleri diyerek de olayı milli dava haline getirip gaz verme işini de bi bizim gazeteler yapıyor =) yurt dışındaki manşetlerde hiç bir gazetenin uygur türkleri diye yazdıgını gormedim, yazan bir kaç yer de haberi hurriyet ten almıslar belirtiyorlar mesela ama bu haber dışında şöyle haberlerde uygurlular diye belirtiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 sg-1 said: Nefr said: sg-1 said: ....Türklerin 2 çocuktan fazlasına sahip olmaları yasaktır, fazlası nüfusa geçirilmez.... gunumuzde cinliler kac cocuk sahibi olabiliyorlar? istedikleri kadar, tek çocuktan sonra belli cezaları var. tek çocuğa da belli ödüller var tabi. amaç tek çocuğu özendirmek, fazlasını yasaklamak değil. doğu türkistanda ise 2 çocuktan fazlası kesinlikle yasak. gerçi yüce moğol sultanı, orta asya'nın kısrağı cengizhandan daha iyi bilemem ya, neyse. haha direk fail olmuş arkadaş. konuya gelirsek , propaganda kokuyor ilk bakışta . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Starscream Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 rabia kadir şimdi türk değilmi bu kadın? isim bile türkçe değil mi? http://fotogaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay.aspx?cid=24458&p=1&rid=2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 cin e uzanan eller kirilsin o rabia amerikada bildigin fetulah gulen gibi biri gidip guzelim cin i karistiriyor off firat 80 lerdeki leri saydirma bana 33 kursunu ahmet i falan saydirma sen ozerlik veriyonmu kurtlere onlar vermis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Kinkaudonau said: aquila said: israile verdigi tepkiyi cine verebilir mi reco? RTE bal gibi çin'e de ayar verir mesela bu fotoğraf Abdullah Gül'ün heyetinin olayların başladığı aynı gün Çin'de yaptığı protesto toplantısında çekildi Bu fotoğraf ne, ben burda oynayan bikaç adam görüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raw power Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Bizim süper hümanist cihan padişahı bu olaylardan kendisine ekmek çıkmayacağını görünce sessiz kaldı.Hey gidi hey,yakıştı mı bu sana Fatih Sultan Erdoğan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 DynamicK said: uygur türkleri diyerek de olayı milli dava haline getirip gaz verme işini de bi bizim gazeteler yapıyor =) yurt dışındaki manşetlerde hiç bir gazetenin uygur türkleri diye yazdıgını gormedim, yazan bir kaç yer de haberi hurriyet ten almıslar belirtiyorlar mesela ama bu haber dışında şöyle haberlerde uygurlular diye belirtiliyor. uygur=türk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 cengizhan66 said: cin e uzanan eller kirilsin o rabia amerikada bildigin fetulah gulen gibi biri gidip guzelim cin i karistiriyor off firat 80 lerdeki leri saydirma bana 33 kursunu ahmet i falan saydirma sen ozerlik veriyonmu kurtlere onlar vermis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 -007- said: DynamicK said: uygur türkleri diyerek de olayı milli dava haline getirip gaz verme işini de bi bizim gazeteler yapıyor =) yurt dışındaki manşetlerde hiç bir gazetenin uygur türkleri diye yazdıgını gormedim, yazan bir kaç yer de haberi hurriyet ten almıslar belirtiyorlar mesela ama bu haber dışında şöyle haberlerde uygurlular diye belirtiliyor. uygur=türk o zaman türk türkleri mi yazmış bizim basın ? full dolu ok tamam gibi.. uygurların türk soyundan geldiği zaten belli bir şey, uygur japonları, uygur meksikalıları, uygur madagaskarlıları hmm eğlenceliymiş aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 cengizhan66 said: bu arada sg-1 i yilin en iyi sacmalayana odul vermeye laik goruyorum seni de forumun en luzumsuz insani ilan etmistik aylar once, pek sallanmiyor dediklerin dikkat edersen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Çin İthalat Çinden ithalat yapmak isteyen firmaların hizmetindeyiz www.cinithalati.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 DynamicK said: -007- said: DynamicK said: uygur türkleri diyerek de olayı milli dava haline getirip gaz verme işini de bi bizim gazeteler yapıyor =) yurt dışındaki manşetlerde hiç bir gazetenin uygur türkleri diye yazdıgını gormedim, yazan bir kaç yer de haberi hurriyet ten almıslar belirtiyorlar mesela ama bu haber dışında şöyle haberlerde uygurlular diye belirtiliyor. uygur=türk o zaman türk türkleri mi yazmış bizim basın ? full dolu ok tamam gibi.. uygurların türk soyundan geldiği zaten belli bir şey, uygur japonları, uygur meksikalıları, uygur madagaskarlıları hmm eğlenceliymiş aslında sen ne anlarsin ki ingiliz usagi. sdfkjs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 DynamicK said: o zaman türk türkleri mi yazmış bizim basın ? full dolu ok tamam gibi.. uygurların türk soyundan geldiği zaten belli bir şey, uygur japonları, uygur meksikalıları, uygur madagaskarlıları hmm eğlenceliymiş aslında şey gibi işte "azeri türkleri" ..vs boy kavim meselesi falandır o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Zeki Mürene zamanında açık açık ib*e diyemedikleri için "paşam" derlermiş. Sahi, Azmonun title i neydi? kaynak: http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=zeki+m%C3%BCren%27e+pa%C5%9Fa+demek&nr=y&pt=zeki+muren+e+pasa+demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Üfffffff,ne alakasız şeyler saçmalıyorsunuz ya. LULZ İMA YOLYLA YAPIP HAKARET EDICEM INSANLARA BELKİ KİMSE ANNAMAZ !!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Gaap said: Zeki Mürene zamanında açık açık ib*e diyemedikleri için "paşam" derlermiş. Sahi, Azmonun title i neydi? kaynak: http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=zeki+m%C3%BCren%27e+pa%C5%9Fa+demek&nr=y&pt=zeki+muren+e+pasa+demek zeki müren sizden daha adamdı lan. sen koy resmini de seni görelim bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 konuyla alakasız olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 türkçesine kurban olduğum. pek severim kendisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Azmodai said: cengizhan66 said: bu arada sg-1 i yilin en iyi sacmalayana odul vermeye laik goruyorum seni de forumun en luzumsuz insani ilan etmistik aylar once, pek sallanmiyor dediklerin dikkat edersen :) lem zaten nasil gerekli olcam draf nub sallayan sana sallasin hem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 otobüslerle gidiyoruz.ağır silahlıyız.haydi gençler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 cengizhan66 said: Azmodai said: cengizhan66 said: bu arada sg-1 i yilin en iyi sacmalayana odul vermeye laik goruyorum seni de forumun en luzumsuz insani ilan etmistik aylar once, pek sallanmiyor dediklerin dikkat edersen :) lem zaten nasil gerekli olcam draf nub sallayan sana sallasin hem :) Of başarısız troll bu ya. Birde "laik" görmeye çalışıyor falan heheh. Bu arada Uygurlar'ı bende türk biliyorum. Yanlış mı acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 The Uyghur Empire was a Turkic empire that existed for about a century between the mid 8th and 9th centuries. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 polati yolliyalim kesin cozum Kurtlar Vadisi Çin GO GO GO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar