Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Okadar uzun boylu değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Bone said: dikkat edin Ergenekon ayağına salcaklar adamı. uzun süredir konuşulan birşey bu zaten. ne içiyon söylesene aynı kafayı bi türlü bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 cengizhan66 said: ohhoo 007 apo nun mit ajanini bilmeyen kalmadi yani mahkemeye sunulmus kagit bile varmis 70 deki mahkemede... adamin tek sucu vatana hizmet.! vatan demiski simdi boyle giderse ihtilal olur engellemenin tek yolu milliyetciliktir. ancak 2 kavim birbirlerine duserse bu milliyetcilik amaci kusursuzca tutar. sadece kavgaa deyil kuresel kazanc kapisi simdi teror deriz silah aliriz uyusturucuyu onlara yaptirtiriz rusvet aliriz ve daha sayamicagim busurusey. apoya "sadece mit ajanından ibaret" bakış açısıyla bakmak siyasi cahillikten başka bişey değil benim bilgim sınırları dahilinde. Öyle apo vatana hizmet etti muhabbetleri çok ilkel ve yüzeysel. Onun ötesinde yanlış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Apo'yu özgür bırakamazlar ayrıca bırakırlarsa da yüzde yüz ihtimal vururlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 ataturkde aslinda olmedi, medyadan saklaniyor cok yakinda donup darbe yapicakmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 atatürk undercover görevde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 firatram said: Apo'yu özgür bırakamazlar ayrıca bırakırlarsa da yüzde yüz ihtimal vururlar... belkide amaç gerçekten budur işte. vurulmasını sağlayıp onu bir kahramana çevirmektir. Avrupa'da onu yüceltmektir. amaçları bu olabilir yani. neden olmasın? işte o zaman yandık demektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 apo ve üstüne iki kişi var onlarıda koyup temizlemeleri gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 -007- said: cengizhan66 said: ohhoo 007 apo nun mit ajanini bilmeyen kalmadi yani mahkemeye sunulmus kagit bile varmis 70 deki mahkemede... adamin tek sucu vatana hizmet.! vatan demiski simdi boyle giderse ihtilal olur engellemenin tek yolu milliyetciliktir. ancak 2 kavim birbirlerine duserse bu milliyetcilik amaci kusursuzca tutar. sadece kavgaa deyil kuresel kazanc kapisi simdi teror deriz silah aliriz uyusturucuyu onlara yaptirtiriz rusvet aliriz ve daha sayamicagim busurusey. apoya "sadece mit ajanından ibaret" bakış açısıyla bakmak siyasi cahillikten başka bişey değil benim bilgim sınırları dahilinde. Öyle apo vatana hizmet etti muhabbetleri çok ilkel ve yüzeysel. Onun ötesinde yanlış. 007 şu adama cevap verme sebebini anlamıyorum.Bırak takılsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mangal Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 tek çözüm darbe ne demek ya darbe ne demek siz biliyomusunuz ? kısaca darbe demek türkiyenin 20 sene geriye gitmesi demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 vallahamı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Apo salinirsa, ilk basta imralidan anakaraya cikmasi lazim. hava yoluyla yurt disina kacirmalari lazim, baska turlu olmaz. onu yapacak serefsiz de vardir elbet, nitekim sapanla tas atsa o herifi sevmeyenler cok az bi bolumu, ucak helikopter kalmaz kalkamadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 mangal said: tek çözüm darbe ne demek ya darbe ne demek siz biliyomusunuz ? kısaca darbe demek türkiyenin 20 sene geriye gitmesi demek 80 kusur sene geriye gitsek yeniden baslasak mis gibi olur aslinda, sorun cikaricak azinliklari kapi disari edip haci hoca kismini da peslerinden surerek falan misler gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 kermit said: bide anket hayatımda gördüğüm en salak anketlerden birisi. topic hayatımda gördüm en salak topiclerden birisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mangal Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Otedengelen said: mangal said: tek çözüm darbe ne demek ya darbe ne demek siz biliyomusunuz ? kısaca darbe demek türkiyenin 20 sene geriye gitmesi demek 80 kusur sene geriye gitsek yeniden baslasak mis gibi olur aslinda, sorun cikaricak azinliklari kapi disari edip haci hoca kismini da peslerinden surerek falan misler gibi. fakirlere yarar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 1400 yıl geriye gitmektense ben 20 yıl geriye gitmeye razıyım. Topicle alakasız ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 ohaa 3 maymunu gectiniz lem bide tr nin eytimli gencleri olcaksiniz. daha apo gercegiyle yuzlesmekten kaciyorsunuz daha ne diyim yani kanitlari olmasa dicem haklisin yav bi dusun yav yani tsk da pkk da abd kontrolunde 2 sinede abd silah veriyor abd pkk ya cok sayida para yardim etigi kanitlanmis. bide gerekce olarak biz irandaki pejak a para veriyoz diyor. pkk ayni zamanda suc orgutu o uyusturucudan hicmi asker diplomat para kazanmiyor???? alinan silahlari falan hic soylemiyom bile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 huun said: adam ağırlaştırılmış müebbet cezası almış. af maf işlemiyor yani kendisine; ancak meclisten apuş için özel yasa gececekte, çıkartıcaklar dışarı. allasen hangi hükümet böyle birşeye cesaret edebilir. direk siyasi intihar. türkiye'de siyasi intihar diye birşey olmaz huun. apo'ya af gelse gene birşey değişmez :) kermit said: ne içiyon söylesene aynı kafayı bi türlü bulamadım gazete okumuyor, tv izlemiyorsan yapabileceğim birşey yok kermit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 mangal said: tek çözüm darbe ne demek ya darbe ne demek siz biliyomusunuz ? kısaca darbe demek türkiyenin 20 sene geriye gitmesi demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Apo salınsa ne olur? Hemen bakalım. AKP oyları %5 falan düşer ama gene başımıza geçerler herhalde. Bu ülkede bu abi. Hatta belki gidip hükümet apo açılımı yapmaya kalkar falan. Yaparlar yani... Bizim millet gene seçer. Sorun olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 o kadar da uzun boylu değil. bütün yurtta protestolar ve şiddet olayları başlar,hükümet ya düşer ya geri adım atar. Belki de görevleri hükümetin düşmesi pahasına apoyu bırakmaktır tabi bilemem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 mangal said: tek çözüm darbe ne demek ya darbe ne demek siz biliyomusunuz ? kısaca darbe demek türkiyenin 20 sene geriye gitmesi demek Daha iyisini yapabilirsin. :D :P :) (:D (:P) ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Daha güzide halkımızı keşfetememiş kişiler var. 5 torba kömüre APO başbakan olur diyorum var mı arttıran =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 mangal said: tek çözüm darbe ne demek ya darbe ne demek siz biliyomusunuz ? kısaca darbe demek türkiyenin 20 sene geriye gitmesi demek hep 80 ler sonu 90 lar başında çocuk olmak istemişti, bana uyar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 sipeyskeyk said: o kadar da uzun boylu değil. bütün yurtta protestolar ve şiddet olayları başlar,hükümet ya düşer ya geri adım atar. Belki de görevleri hükümetin düşmesi pahasına apoyu bırakmaktır tabi bilemem... şudur: Loxias said: Daha güzide halkımızı keşfetememiş kişiler var. 5 torba kömüre APO başbakan olur diyorum var mı arttıran =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar