|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Ben geçen yaz, staj yaptığım yer aygaz fülülü lülü edgar alan poe lü. Bu arada işle ilgilen bence, staja gelmişsin, iş vermediler diyip kenarda oturma. Onlar ne olursa olsun gözlerler stajyerleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 ben olsam bırakmıştım işi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 erkek arkadaşınla buluş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 ya ilgileniyorum. hem de yardım edebiliceğim bişey var mı tarzı sorular soruyorum. benden beklenmicek bi hareket bu üstelik sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 origami yap resim çiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 sakin wow oynama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 deli dolu wow oyna. hoho. igrencim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 iki tane klasör verdiler, düzenlemem 5 dakkamı almadı. şimdi yine iş yok. OF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 http://apps.facebook.com/biotronic/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 o ne ki? facebook açılmıyo burda. AY DELİRCEM. 2 buçuk saatim var daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 boyle oyun bitane, guzel ama, sariyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 napae said: ya ilgileniyorum. hem de yardım edebiliceğim bişey var mı tarzı sorular soruyorum. benden beklenmicek bi hareket bu üstelik sdfs ben aygazda gidip yardım edebileceğim bir şey var mı diyordm da yok sağol diyorlardı.sanki oturmaya geldik hey allam. nası bir rezalet belli değildi sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Akhlaur said: AHAHAHAHAHAHA ben tatildeyim mis gibi istediğim herşeyi yapabiliyorum antalya da yaşıyorum şahane yani.Geçmiş olsun sana. bunu denize girmeyen bi adam söylüyo bide sdasfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 çalışan insanın sevinci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 al işte memur zihniyetli insanı alırsan işe eline iş vermediğin sürece boş durur. illaki bi iş yapılıyodur git gözlem mözlem yap len. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 lan zaten çalıştığım bölüm, okuduğum bölümle alakasız. gözlem yapılcak bişey de yok herkes bilgisayarının başında takır takır rapor yazıyo falan. şimdi mesela adres defteri gibi bişey düzenledim excelde. ama bitti yine işim. neyse 45 dakika kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 SON 15 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 ben düşünüyorum da yönetim toplantılarına girip hakedişleri kontrol ettiğim falan bi staj yaptığımı düşününce fena değilmiş aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 hakediş ne ya. patron gelip sen aferini hakkettin fln mı diyor. Ben çok eğlendiydim stajdayken. Kod yazmak deli gibi algoritma düşünmek, yazılımı geliştirmek... içimdeki geek'i keşfetmiştim birkez daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 stajdan staja değişiyor o. ben mesela ünlü bir petrol firmasında yapmıştım staj. muhteşemdi. insanlar mükemmeldi,departman çok güzeldiçok seviliyordum.gidiceğim zaman küçük veda partisi gibi bişi yapmışlardı süpriz hem de grup müdürü falan bile herkes ^^ birsürü şey öğrendim. su içmeye zamanım yoktu,çok yoruluyordum eve gelince direk uyuyordum falan ama değiyordu.onun haricinde maaş vardı (tu) ordakilerin yaptıklarından farklı birşey yapmıyordum,tüm sahadaki istasyonların problemlerini hallediyordum falan. çok iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 senko said: hakediş ne ya. patron gelip sen aferini hakkettin fln mı diyor. Ben çok eğlendiydim stajdayken. Kod yazmak deli gibi algoritma düşünmek, yazılımı geliştirmek... içimdeki geek'i keşfetmiştim birkez daha. hakediş (en tepeden işçisine kadar çalışanları ve yapılan iş için) bir firmanın diğerine yaptığı ödemeye denir. yapılan işe göre verilir, yüz bin dolar falan olabiliyor aylık. dolayısıyla binlerce dolarlık oynamalar oluyor yapılan en ufak bir hatada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 bazen yapmiyolar o odemeyi, o zaman hic guzel olmuyo mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 2 saat sonra çıkıyorum, öğleden sonra izinliyim. o yüzden bugün çok sıkılmıyorum ben NİHİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 yazik lan ben de ne zevkli staj yapiyom oysaki =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 sen çok konuşma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar