Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 15 yaşındaki Jyoti Amge'nin boyu sadece 38 santimetre. Bu küçüklüğüyle rekorlar kitabına giriyor. Tıp literatüründe akondroplasia denilen bir rahatsızlık sonucu artık büyümüyor. Hindistan'ın rekorlar kitabına girmiş durumda.Sırada Guiness Rekorlar Kitabı var. Okula gidiyor, arkadaşlarıyla gayet iyi anlaşıyor ve tahminlerin aksine, hayatından çok memnun. Boyundan hiç rahatsız değil. "Beni herkes tanıyor" diyerek, bir miktar da şöhret olduğunu söylüyor. Hindistan'ın Nagpur kentinde yaşayan ve yerel okula devam eden Jyoti için sınıfta çok özel minyatur bir sıra da var. Her genç kız gibi pop müzik dinleyip, DVD izlemekten hoşlanıyor. Derslerinde çok iyi. Üstelik hayranı olduğu Hintli pop star Mika Singh ile birlikte bir kasedi bile çıktı. En büyük hayali ise bir gün doktor olmak. Ama olmazsa bir Bollywood starı olmayı çok istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 basligi görünce korktum birden, ama sonra gecti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 seksi fotografları ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 rocco kaç cmdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 miniiiiiiiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 15 yaşında 38 cm diyince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 vaniLLe said: basligi görünce korktum birden, ama sonra gecti. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 vaniLLe said: basligi görünce korktum birden, ama sonra gecti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 parmak çocuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 war ya iyi soyguncu olur bundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 vaniLLe said: basligi görünce korktum birden, ama sonra gecti. ++ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thugsta Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 vaniLLe said: basligi görünce korktum birden, ama sonra gecti. +38cm sdf. Haberi o kadar iyimser yazmışlar ki sanırsın o özellik ileride bi işine yarayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Thugsta said: vaniLLe said: basligi görünce korktum birden, ama sonra gecti. +38cm sdf. Haberi o kadar iyimser yazmışlar ki sanırsın o özellik ileride bi işine yarayacak. belli mi olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thugsta Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Basarlar onu yolda hiç heycanlanmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 ahahha çok kötüsün ya =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 çok feci ya. hani böyle cüceler filan görülür tamam da bu resmen minyatür kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 çok tatlı ama <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 ilk fotoğraf bildiğin fotoşok gibi duruyor yahu ehah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 boyum uzun diye üzülüyodum neler var yarabbi şükretmek lazım. hamdolsun teğet geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 vaniLLe said: basligi görünce korktum birden, ama sonra gecti. aynen. Sonra baktım ki tamamı 38miş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 geçmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 oha demeye gelmistim ama konus baskaymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 nikolai rasputin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 38 cm gorunce aklima bambaska seyler geldi. neyse ki insanmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar