Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 15 yaşındaki Jyoti Amge'nin boyu sadece 38 santimetre. Bu küçüklüğüyle rekorlar kitabına giriyor. Tıp literatüründe akondroplasia denilen bir rahatsızlık sonucu artık büyümüyor. Hindistan'ın rekorlar kitabına girmiş durumda.Sırada Guiness Rekorlar Kitabı var. Okula gidiyor, arkadaşlarıyla gayet iyi anlaşıyor ve tahminlerin aksine, hayatından çok memnun. Boyundan hiç rahatsız değil. "Beni herkes tanıyor" diyerek, bir miktar da şöhret olduğunu söylüyor. Hindistan'ın Nagpur kentinde yaşayan ve yerel okula devam eden Jyoti için sınıfta çok özel minyatur bir sıra da var. Her genç kız gibi pop müzik dinleyip, DVD izlemekten hoşlanıyor. Derslerinde çok iyi. Üstelik hayranı olduğu Hintli pop star Mika Singh ile birlikte bir kasedi bile çıktı. En büyük hayali ise bir gün doktor olmak. Ama olmazsa bir Bollywood starı olmayı çok istiyor.
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 basligi görünce korktum birden, ama sonra gecti.
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 vaniLLe said: basligi görünce korktum birden, ama sonra gecti. +1
Reksa Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 vaniLLe said: basligi görünce korktum birden, ama sonra gecti.
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 war ya iyi soyguncu olur bundan.
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 vaniLLe said: basligi görünce korktum birden, ama sonra gecti. ++
Thugsta Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 vaniLLe said: basligi görünce korktum birden, ama sonra gecti. +38cm sdf. Haberi o kadar iyimser yazmışlar ki sanırsın o özellik ileride bi işine yarayacak.
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Thugsta said: vaniLLe said: basligi görünce korktum birden, ama sonra gecti. +38cm sdf. Haberi o kadar iyimser yazmışlar ki sanırsın o özellik ileride bi işine yarayacak. belli mi olur..
Thugsta Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Basarlar onu yolda hiç heycanlanmasın.
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 çok feci ya. hani böyle cüceler filan görülür tamam da bu resmen minyatür kalmış.
Desqpio Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 ilk fotoğraf bildiğin fotoşok gibi duruyor yahu ehah
Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 boyum uzun diye üzülüyodum neler var yarabbi şükretmek lazım. hamdolsun teğet geçti.
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 vaniLLe said: basligi görünce korktum birden, ama sonra gecti. aynen. Sonra baktım ki tamamı 38miş.
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 oha demeye gelmistim ama konus baskaymis
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 38 cm gorunce aklima bambaska seyler geldi. neyse ki insanmis.
Öne çıkan mesajlar