dory Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 bi numara aradi tanimadigim acinca da kapadi israrla aradim hepmesgule atiyo suursuz. sonra acaba bisi cikar mi diye googleladim bu cikti: http://mashable.hi5.com/friend/195694153--Sakincali--Profile-html çogayıp
huun Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 hayırlı bir kısmete benziyor bacım, sen bence kaçırma bunu.
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 tuba kaydetmedin mi ya kaç kere mesajlaştık o kadar
balon Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 yanlış arayıp sesinden korkmuş da olabilir.
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 sende israrla geri arama + google a soracak kadar ileri goturmussen olayi, vardir adamin bi bildigi. belkide kendisini o sekilde bulmani istiyodu.
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 adam yanlış çevirmiş olabilri telefonu sen açınca da farkedip kapamıştır sonra sen arayınca da konuşmak istemeyip meşgule vermiş olabilir
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Yeni bir Cem Garipoğlu geliyor said: Favori Filmler otel 1 otel 2 dehset bır korku fılm mı ! Favori TV Programları kurtlar vadısı pusu daima
fede Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 telefonun başındaaaa bekledim tüm geceeeee aramadın geriyeeee nerdesin sevgiliğiim hanibekleyecektin bir ömüüğüğür boyu hani olmayacaktın başkalarının sen vefasız çıktın hayırsız çıktın senin gibi biriyle işim olmaz ki ezberden yazdım
dory Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 valla resmen sinir yaptim aradim adam da inandi acmadi o sakinjali'ysa ben de 10 kopekbaligi gucundeyim.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 hayır ya böyle insalar yaşıyor olmamalı ya sonra ildeniz neden bu kadar faşizansın nerde senin eski hümanistliğin.. hümanizm için faşizm ulen!!!
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Mortis said: adam yanlış çevirmiş olabilri telefonu sen açınca da farkedip kapamıştır sonra sen arayınca da konuşmak istemeyip meşgule vermiş olabilir ah minik pollyannam
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 msn'de ağlıyosun burda artizlik yapıyosun demet, raattur.
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 arkamda kapı gibi fake accountum var çok şükür, sana kalmadık......
Öne çıkan mesajlar