Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kangaxx


SouLForGeD

Öne çıkan mesajlar

oyunun önceki chapterlarından birinde bir yerde dispel magic özelliğini silahına kazandırabiliyorsun.

böylece demilich in yaptığı 45328 tane koruma büyüsünü küt diye iptal edip zaten toplamda 40hp si olan yaratığı heal potion bile kullanmadan 3-4 vuruşta öldürebiliyorsun :)[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS
let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi demi-lich'in tek olayı sınırsız imprisonment atması.

öldürmesi ise gayet basit. adventurer's mart'tan 2 tane protection from magic alıyorsun. eğer grupta paladin varsa holy avenger'ı aldıysan başka bir silaha gerek yok. eğer yoksa staff of rynn +4'ü de alıyorsun.

lich'i öldürüyorsun. holy avenger ve staff of rynn kullanan 2 kişiye protection from magic yapıyorsun. demi-lich'in imprisonment ve diğer büyüleri hiç bir işe yaramadığı için çatır çutur indiriyorsun.

--

şimdi başka bir yol da slayer'a dönüşmek. slayer iken imprisonment'a immune oluyorsunuz ve 1-2 dmg verebiliyorsunuz yanlış hatırlamıyorsam. bir deneyin.

--

burda asıl sorun, eğer büyük bir partiyle gidiyorsanız protection from magic ile korunmayan elemanlarınızı mümkün oldukça uzağa götürün ve savaştan uzak tutun. eğer impr. olurlarsa freedom yapmanız lazım. 1 bir büyü ya da scroll yeter tüm parti için ama o scroll'u da ancak adventurer's mart'ın özel stoğundan alabilirsinız. underdark çıkışındaysanız sorun olmaz.

--

yani kısacası olay protection from magic scroll'unde bitiyor. (prot from magic energy ile karıştırmayın, farklı şeyler). bu scroll sanırım adventurer's martta 2 tanecik var. başka da görmedim. dikkatli kullanın.[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"

[Bu mesaj Mirage tarafından 06 Haziran 2004 15:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

o da iyi bir çözüm evet, ama sadece imprisonment'tan koruyor sayılır.

prot from magic ise herşeyden.. gerisi gayet kolayo oluyor. kangaxx dışında kullanmanız gereken çok yer de olmuyor aslında (benim olmadı eheh).

ama tabi prot from abj. ile yapabiliyorsanız daha iyi.[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

freedom olan bot nedir bone? ilk defa duydum.

free action falan var, onu diyosan alakası yok. imprisonment'a immune eden bir item da aklıma gelmedi şimdi. protection from magic, spell immunity: abjuration, slayer shapechange en basitinden aklıma gelenlerden.

çok hoş bir yol da trap + ring of the ram kombisi. şimdi adamın altına trap koyamıyorsunuz çünkü demi-lich'ten önce diğer lich çıkıyor. bunu engellemek için ise haritanın öbür ucuna kuruyorsunuz trap'leri (max 8 snare kurabiliyorsunuz, rest ede ede kurun). ilk lich'i öldürüyorsunuz.

sonra demi lich'e ring of the ram ile çakıyosunuuz bi tane, lich uçuyo daa haritanın öbür ucuna trap'lerin oraya, instant kill gibi bir şey oluyor. trap'leri koyduğunuz yeri ve ring of the ram'i kullandığınız yeri de tabi ona göre ayarlayacaksınız.

(ring of the ram, valygar görevinde planar sphere'den tolgerias'tan çıkıyor)

(efenim bu taktiği gamebanshee'den okumuştum, hoşuma gitmişti, alıntıdır)[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ring of kangaxx, +2 armor bi de saving throwlara +2 veriyordu sanırım

bu arada yanlış bilmiyorsam özgürkız botları taşa dönüştüren, felç yapan büyülere etki ediyor.imprisonment gibi yüksek seviyelere karşı etkisiz diye hatırlıyorum.[signature][hline]In spiritu sanctum, praedictum otium, efficio obitus ut inimicus.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ring of gaxx

+2 armor bonus (magical armor sayılmıyor, yanına başka magical giyebiliyorsunuz ki asıl süper olan bu)
+2 saving throw bonus
%10 magic resistance
immune to disease & poison
3 sn'de bir 1 hp regeneration
günde 1 kez invis, 3 kez improved haste atabilme

süper hakkaten. oyunun en iyi yüzüğü deniyor, bence de öyle.[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...