Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Böyle bir hastalık varmış. Sonradan gelişen albinoluk gibi birşey sanırım ve Küba'da tedavi edilebiliyormuş. Babam telefonla arayıp "senin paticiğe sorsana belki bir yakını gidip tedavi olmuş olan vardır" dedi. Bende soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 gayet de tedavisi var babam bi krem getirmeye calısıyodu türkiyeye yıllardır ilaç olmadan satılması için saglık bakanlıgının salak onaylarını bekliyo depoda bozuluyo ilaçlar ingiliz bi firma yapıyo üzüm yapragından mı ne adı da m-folia bi bak istersen internetten johnson smith mi ne ingilteredeki üreticisi not: ayrıca bilimum kocakarı tedavisi vardır inanmayın onlara not2: albinoluga da dönmez vitiligo zaten el ayak koltuk altında olur genellikle sadece cilde renk veren pigmentlerin ölmesinden dolayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Tedavisi yok bildiğim kadarıyla, Küba işi içinse önce doktora danışın diyeceğim ama muhtemelen doktorun tavsiye etmediği bir durum ki giden tanıdık aranıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 eee..babam da hastanın da doktor :) bu arada sağol Mulgear:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Michael Jacksonun hastalığı değil mi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 evet, vitiligo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 sözlüğe bi bakın.. kolsuz agop mu ne var? çapa'daydı herhal. en kral tedavisini yapanlardan birisymiş. ama tam bi tedavisi yok, yine yeni bir çöküşte, duygusal parçalanmada geri geliyormuş derler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Ya bu arada telefonda yanlış duymuşum da hastalığın adı "vitiligo" sanırım, düzeltilebilirse sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 vitiligo doğrusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 benim kardeşimde de vardı, kolsuz agop' a da gittiler zamanında.kolsuz agop denince de aklıma hep spiderman' deki doktor geliyor neyse. geçti çoğunluğu şakaklarındaydı hatta onun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar