-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 paticiğin yaş ortalamasını da tekrar hesaplıyabilicez böylece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 1-) Yaş kaç efem? söylemesem olmaz mı? 2-) İlk defa kaç yıl önce Pınar Krem Peynir tükettiğinizi hatırlıyor musunuz? ürün ilk çıktığında daha piyasaya sürülmeden (veya dağıtılmadan) tv'ye reklamı verilmişti. birkaç hafta sonra sonra mahalle bakkalına gelmiş. aldık denedik. 3-) Pınar Krem Peynir tüketmenizdeki temel sebep nedir? tüketmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Sufi said: 1-) Yaş kaç efem? söylemesem olmaz mı? 2-) İlk defa kaç yıl önce Pınar Krem Peynir tükettiğinizi hatırlıyor musunuz? ürün ilk çıktığında daha piyasaya sürülmeden (veya dağıtılmadan) tv'ye reklamı verilmişti. birkaç hafta sonra sonra mahalle bakkalına gelmiş. aldık denedik. 3-) Pınar Krem Peynir tüketmenizdeki temel sebep nedir? tüketmiyorum. Ehehe SWG anılarım canlandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 matama said: piyasadaki butun kalmis peynirleri topla sonra erit sat ne guzel is ya bu kesinlikle dogru (tu). bir arkadasımdam öğrendim bende kusacaktım. Onlarda peynirci ama bircok firmaya yapıyorlar. Nasıl oluyor derseniz bir cok firma özellikle yazın sıparişleri yetiştiremiyorlar ve fabrika dışında yaptırıp kendi markalarını basıyorlar üstüne. Hatta ve hatta dediki eğer peynirde minicik siyah noktalar görürsen onlar bilki üvezlerdir dedi peynirle beraber karışıyorlar. Bunları duyunca miğdem bulandı bi anlatışı var zaten... Zaten pınar krem yemem , yersem pınar beyaz veya labne yerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 1-) Yaş kaç efem? 21 2-) İlk defa kaç yıl önce Pınar Krem Peynir tükettiğinizi hatırlıyor musunuz? 6 veya 7 yaşında, okula yeni başlamıştım. 3-) Pınar Krem Peynir tüketmenizdeki temel sebep nedir? Kahvaltıda iyi gidiyor, pınar olsun diye aramıyorum gerçi ne bulursam onu alıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 26 Yillaaaar once basladim, hatirlamiyorum ama sanki 10-12 sene once gibi geliyor. Suan tuketmiyorum, la vache qui rit'nin buyuk kutuda olani cikmis onu tuketiyorum. EDIT ve not: la vache qui rit yazabilmek icin google'da aramaya inandim ya, yazilasi bir isim degil. La Vache Vela kuvvete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 karper kiri olmadımı o yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 inekli peynir desen anlardik abi, zorlamasaydin keske. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 1)19 2)3-4 yasinda filandir heralde, kardes gibi buyuduk 3)Ugur Dundar, pinar fabrikasini basmisti bi ara afedersin ortaligi bok goturuyordu, ondan sonra bi sevk geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar