Urgunta Wolfer Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 lan bu ? Ev arkadaşım olacak mahluk, gecenin 4'ünde beni uyandırdı. Uykumun içine etti. Şimdi de geçti fosur fosur uyuyor. Ama bu durum beni deli ediyor. Yaratıcı bir intikam olmam lazım. Sizin aklınıza ne gibi şeyler geliyor. Kaldırır şakayı lavuk ne de olsa o da bir pati :D (Slayer77, o uyuyan mahluk). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 onun account ile girip ben topum diye baslik ac. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Urgunta Wolfer Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Wow şifresini biliyorum acaba o yönde bir eyleme girsem daha mı etkili olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 wow da isler nasi oluyo bilmiyom ama karakterler falan var galiba, karakterin tipini degistir, mahmut tuncer ve ferhat guzel kirmasi bisi ciksin ortaya. zaten onu duzeltene kadar 1 hafta gecer sende rahat uyku cekersin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Abi git al buzdolabından bi yumurta koy bunun çatala yan yatarken sonra yanına bi kamera koy adamın sonra da git yat uyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 bence adam uyumus zaten. simdi slayer kalkip bu topigi gorup catala koyucak yumurtayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 su dökerek uyandırmak yeterli derecede etkili. hem çok eğlendiriyor hemde aşırı değil. şimdi aşırı bişi yapsan o da intikam alıcak derken bunun sonu uyurken yatak yakmaya kadar gidecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Urgunta Wolfer Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Yok slayer uyanmaz daha yeni uyudu onun saat 12 ye kadar yolu var. Ben buldum yolu. Bir sigara tiryakisine yapılacilecek en büyük şey. Sigarasını bitiricem. Sabah o sabah sigarasını arayıp arayıp duracak. Dışarı çıkmaya üşenecek falan. Çok iyi olacak çok iyi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 razzRaziel said: su dökerek uyandırmak yeterli derecede etkili. hem çok eğlendiriyor hemde aşırı değil. şimdi aşırı bişi yapsan o da intikam alıcak derken bunun sonu uyurken yatak yakmaya kadar gidecek uasuduasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 olur öyle şeyler. bizim de bi apo vardı. ibne gecenin köründe gelirdi, huun kalk bi sigara içelim diye kaldırırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neande Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Kira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar