Or1on Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 elimizde 1 battle net accountu var. bunun içine 2 adet wow accountu attığımda, tek authenticator mu geçerli olacak 2 account içinde. ve oyuna login olurken, acc name 2 sininde kayıtlı e-mail mi oluyor? yani 2 accountuda nasıl aynı anda login yapıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Evet tek anahtarlıkla giriyorsun. Girerken karşına hangi hesabı seçmek istediğini soran bir menü geliyor. İlk girişte birini, diğer girişte diğer hesabı seçersen ikiside düşmüyor oynamaya devam edebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Teşekkürler. :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arezd Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Torondor said: kapalı account nasıl hacklenmiş ki? Sıkıntı orda zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozlowski Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Bende ipod var authenticator olarak kullanabiliyormuyum ? Mümkünse nasıl oluyor biri açıklarsa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 application u indiriceksin pc ye ve ipod touch ın içine kuracaksın daha sonrada acc manegemente girip auth. aktif ediceksin bitti gitti. Yanlız ipodlarda sorun cıktığını duymuştum kasma fln gibi haberin olsun http://us.blizzard.com/support/article.xml?locale=en_US&articleId=26109 edit: ahanda linkte verdim incele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozlowski Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Çok saol hocam.Peki ipod bozulsa falan şifre ile oyuna girebiliyormuyum .? yangın çıkışı varmı yani bu olayın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Hayır. Ancak call centerı arayınca authenticatoru detach edebiliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 bana taktılat bu merge olayını; kimlik fotokopisini yolladım blizze ertesi gün açıldı acc itemler gold mold hepsi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 kozlowski said: Çok saol hocam.Peki ipod bozulsa falan şifre ile oyuna girebiliyormuyum .? yangın çıkışı varmı yani bu olayın :D arkadaşın oldu öyle skype'tan arayıp düzeltiyosun.. hoş tabi açmaları 45dk sürüyo.. can sıkıcı bi bekleme oluyor yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Bu merge olayı nasıl yapılıyor peki? Battle net hesabıma falan nasıl ekleyebiliyorum? Edit: tamam gördüm link koymuşlar zaten girince. Yalnız ne blim sevmedim merge olayını, eski kullanıcı adı falan yalan mı oluyo merge olunca? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 evet yeni kullanici adi geliyor, sifreyi de degistirirsin istersen. mail adresi veriyorsun ya o senin yeni kullanici adin oluyor, yannis hatirlamiyosam. ilk basta beklicen biraz onaylanana kadar. tabi bu heklenmicegin anlamina gelmiyor tekrar ama, merge ettirdigin zaman daha kolay geri alabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Hmm neyse yapalım bakalım başkası yapmadan. Eski kullanıcı adım geçersiz olacak yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Plabla Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Şimdi ben 2 accountu merge edicem ama 2 accountla aynı anda online olabiliyomuyum peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 sanırm oluyorsun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 olunuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sloth Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 hack mevzusu cıkmadan once account birlestirmeye calısmıstım ama bi şey bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim. battle net'te ayrı bi accountum olması gerekiyor mu yoksa wow account yeterli mi ve de battle net ücretli mi ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 arkadaşlar skype dan UK 0800 931 0800 arıyorum 2 saat bekletiyo cevap yok kontrmde var skype hangi numarayı arıyım çabucak konşmak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 fransayı ara bekletirler yine kontörsüz zaten o hatların hepsi beleş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 abi bekle bekle ses kesiliyo sonra çok sıkıldm kontrlusu yokmu hemen bitsin lanet iş kontr aldk enayi gibi bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 sloth said: battle net'te ayrı bi accountum olması gerekiyor mu yoksa wow account yeterli mi ve de battle net ücretli mi ??? battle netten yeni acc actiriyorsun iki dakkada. ücretsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Battle.net Mobile Authenticator Now Available for More Phones The Battle.net Mobile Authenticator, an optional security tool to help prevent unauthorized Battle.net account access, is now available for a wide range of mobile phones and carriers in the United States and Europe. Previously available only for the Apple iPhone, the Battle.net Mobile Authenticator is a mobile application that generates a one-time password to use in addition to your regular account ID and password when logging in to a Battle.net account or any merged World of Warcraft accounts. Visit mobile.blizzard.com to purchase the application for 99 cents, or to download Blizzard Entertainment ringtones for $1.50 each and wallpapers for 99 cents apiece. iPhone and iPod touch users can download the Battle.net Mobile Authenticator for free from the Apple App Store. For more information, visit www.battle.net/bma or check out the Battle.net Mobile Authenticator FAQ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 http://scbeta.freehostia.com/ blizzin parası kalmamıs free host takılıo :) way canına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 e girdim ben nolacak şimdi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 olorin84 said: blizzin parası kalmamıs free host takılıo :) way canına evet belki de scam'i linklemek icin yazmis olabilirsin ama tiklayabilecek kadar aptal insan olabilir, o yuzden sansurle bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar