soulberry Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 ıslanınca niye sucuk gibi oluyosunuz anlamıyorum lan.. sucuk n'alaka biri bana açıklayabilir mi? bi adet ıslak bi insan ile bi top sucuk arasında bağ kurmaya çalışıyorum ama nafile; olmuyo başaramıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 soul:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 sucuk ekmek ne kadar oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 ramazan'da sultanahmet meydanında 10 ytl civarı bi şeydi sucuk ekmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 mustamakkara yerine koyuyor insan kendini sonra... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 pahaliymiş dimi... soruna gelirsek, zannımca sucuk böle bayağı bi nem alabildiğinden insanda ıslanınca nemlendiğinden arada bir bağlantı kurulmuş olabilir. lakin tavada sucuğun üstüne yumurta kırabiliyorken, insanın üstüne yumurta kıramıyoruz, kırsak bile insanı tavaya koyamıyoruz. bu yüzden mantıksız bir benzetme olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 tavayı sana koyalım insana pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 ıslandıgında sucugun yapım aşamasındaki ilk haline benziyorsun, o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Ben küçükken onu hep ıslak olduğu için "su" + acıma eki olarak ta "cuk" olarak düşünüyodum. Sezercik gibi filan böyle. Yediğimiz sucuktan bahsedildiğini öğrendiimde naalaka ya? demiştim hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Bildigin arizasin. Cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Ne lan bu sıcak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Bella said: soul:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 SUCUK GİBİ TERLEDİM OFFFF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 ShadowFury said: Ben küçükken onu hep ıslak olduğu için "su" + acıma eki olarak ta "cuk" olarak düşünüyodum. Sezercik gibi filan böyle. Yediğimiz sucuktan bahsedildiğini öğrendiimde naalaka ya? demiştim hatta. bende ilkokula giderken bı kız vardı adı su. böyle küçük bişiydi (hani ilkokuldayız zaten küçüğüz o daha da küçük canlandırın gözünüzde.) bide böyle dengesiz bişiydi mahlukat paso düşerdi. bizde hep bi ağızdan SUCUK KAYDI derdik. işte bu da böyle bi anım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 soulberry said: ramazan'da sultanahmet meydanında 10 ytl civarı bi şeydi sucuk ekmek.oha istanbulda yaşanmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 ıslanınca dediğin terleyince der insanlar bu lafı, sucuk pişerken kokar bizde güneşin altında pişerken kokarız. o ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 artık başlıktan direk anlıyabiliyorum konuyu soulberry'nin açtığını :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Sucuk pişerken yağı akar dimi? İnsanda sıcaklayınca terler. İkiside baharatlı kokar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 pastırma mı yedin abi terin niye baharat kokuyo:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 sucuk pişince insan terleyince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar