Bone Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Reflective said: konusuz oyun varmı ya? tetris, pong, sims, audiosurf... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Gladmir said: mgs mgs mgs 2 pc de var sanırım, diğerlerini emu ile oynayabilirsin (sonuncusu ps3 de cıkan hariç) . Çağımızın dahilerinden Hideo amcaya saygılar. NASIL EMU???!11 mgs3'ü pc'de oynayabilir miyim? ps2'ye cıkmıstı o. ögretin bana bunu varsa boyle bisey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 makinana güveniyorsan pcsx2 ile dene pc de oynamayı mgs3 ü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 makinam gayet saglam o zaman daha ayrıntılı bilgi istiyorum. anlamam ben oyle emu falan fistik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 http://www.emulator-zone.com/doc.php/ps2/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 chrome:newtab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar