Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 - Lincoln şu an tam tamına 9,72 bavulla Brezilya'ya kaçıyor. - Aslında Almanya'ya gidecekmiş gizli gizli görüşmeye. Ama anlaşılmasın diye Brezilya aktarmalı gidiyormuş!! yaaa.. - Lincoln hala tatilden dönmedi!!! Brezilyalı oyuncu Galatasaray gibi bir camia ile alay ediyor. Olacak iş değil! - Lincoln'e ulaşılamıyor. Skandal!! Bu gibi cümlecikleri 2 senedir duyuyoruz bilimum basın organından. Burada Lincoln'un ya da Alex'in oyunculuğunu tartışacak değilim, konu da o değil zaten. Haberimiz aşağıda... SporX said: Alex'e ceza geliyor Fenerbahçe Futbol Takımı Kaptanı Alex'e, yeni sezon hazırlıklarına henüz katılmaması nedeniyle ceza verilebileceği öğrenildi. Geçen sezonun ardından, yeni sezon hazırlıkları için 5-6 Temmuz tarihleri bildirilen futbolculara 29 Haziran'da çağrı yapılırken, Alex kendi inisiyatifiyle çalışmalara henüz katılmadı. Bu durumun Brezilyalı futbolcu için cezayı gündeme getireceği ifade edildi. Bilica'nın imza töreninde Alex'in durumuyla ilgili yöneltilen soruya Aykut Kocaman, ''Alex için söylenecek bir şey yok. Takım kaptanının zamanında burada olması gerektiğini düşünüyorum'' yanıtını verdi. Kocaman, İspanya Milli Takımı ile Konfederasyon Kupası'nda mücadele eden Güiza'nın durumuyla ilgili ise ''Güiza 28 Haziran'da maç oynadı. Oyuncu arkadaşları tatile girdikten 1 ay sonra maç oynadı. Doğal olarak böyle bir tatil isteğinde bulunması doğal. Kulüp de ona gereken anlayış gösterdi, belli bir tarih verdi. Futbolcunun ve kulübün isteği doğrultusunda sıkıntı olabilir. İstenen tarihte takıma katılması için gerekli bildirim ve uyarı yapılacak. Kulüp, yapması gerekenleri yapacaktır'' açıklamasını yaptı. İspanyol forvetin, daha uzun süreli bir tatil istediği, kulübün ise 14 Temmuz'da Almanya'daki kampa katılması gerektiği konusunda futbolcuyu bilgilendirdiği kaydedildi. http://www.sporx.com/detail.php?Type=1&kategori=29&go=158768 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 ne yazacaklardı? karakterleri belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Konu futbolcular değil. Medyanın tutarsızlığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 ne tutarsızlıgı var ben anlayamadım ggerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Burada kendince alexle lincolnu aynı teraziye koyuyorsun heralde ama alex lincolnün yanında melek kalır buradaki olay birazda hata yönetimde gibi ama tabi futbolcununda kurallara uyması gerekirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Lincoln gg. biraz önce adnan polat lincoln ün dönerse Floryadan bile içeri girmeyeceğini, istanbulda kalırsa kendisine idman yapmak için olanak sağlanacağını fakat galatasaray takımıyla bir daha antremana veya maça çıkamayacağını söyledi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 lincoln'ü alex'le karşılaştırmak saçmalığın daniskası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 alexin daha once bi yamugunu hatirlamiyorum ben, gerce takip etmiyorum, lincoln bildigin yavsak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Alex temiz - Lincoln sabıkalı Bu yüzden Alex'in ilk hatasında "ALEX KAÇTI!!111!1" yapmazlar. Lincoln zaten ha gitti ha gidecek modunda olduğu için "ilk önce biz bildik gittiğini" diyebilmek için haber yapıyorlar. At gözlüklerini komidinin üstüne bırakabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar