Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Trt'de oruçlu çizgi film

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
çeşitli çizgi filmlerde kiliseye giden çocukların papazın şefkatli kollarında dini değerlerini dinlediğini hepimiz biliyoruz,ki burası halkının çoğunun müslüman olduğu bir ülkede gayet normal bence,korkmayın laiklik felan bu kadar basit işlerle elden gitmez,trt nin kürtçe kanalı kurulduğunda da rejim sorunu olmuştu veya gül ün cumhurbaşkanı olduğunda,onun için fazla takmayın muhabbetinize bakıp kendinizi paralamayın yahu..ayrıca burada yaşamana fazla gerek yok prawler,boşuna bu ülkenin havasınıda soluma bence,sana emek veren yıllarca okutup liseyi bitirttiren devletinle niye uğraşıyorsunki,git amerikada veya her ne halt ülkeyse orada doğ büyü yaşa adamı öğlen öğlen cinnet aşamasına getirttiriyorsunuz yahu
Mesaj tarihi:
Tabbi canım, kasmayın kendinizi, bırakın fetonun yumuşak kollarına. Laikliğe bişe olmas dude. Hem evet Prawler, sen git bu ülkeden, sen gidince laikliğe de gerek kalmayacak zaten, biz suuuuudi arabistan gibin olcas, büyük osmanlı padişahı RTE'miz var bisim, onun laikliği ile yönetilces bis. Kara çarşaflı kadınlı çizgi filmler istiyos, beren saat içinde üzülmeyin, seneye recm edices taksimde.
Mesaj tarihi:
superwiz said:

çeşitli çizgi filmlerde kiliseye giden çocukların papazın şefkatli kollarında dini değerlerini dinlediğini hepimiz biliyoruz,ki burası halkının çoğunun müslüman olduğu bir ülkede gayet normal bence,korkmayın laiklik felan bu kadar basit işlerle elden gitmez,trt nin kürtçe kanalı kurulduğunda da rejim sorunu olmuştu veya gül ün cumhurbaşkanı olduğunda,onun için fazla takmayın muhabbetinize bakıp kendinizi paralamayın yahu..ayrıca burada yaşamana fazla gerek yok prawler,boşuna bu ülkenin havasınıda soluma bence,sana emek veren yıllarca okutup liseyi bitirttiren devletinle niye uğraşıyorsunki,git amerikada veya her ne halt ülkeyse orada doğ büyü yaşa adamı öğlen öğlen cinnet aşamasına getirttiriyorsunuz yahu

Söylenecek çok şey var da
neyse

durmak yok yola devam diyim ben
Mesaj tarihi:
superwiz said:

Ne emeği ya hangi emekten bahsediyorsun ki sen ? Ne emek vermişler? Ayrıca sosyal devlet değil miyiz biz sözde ? Zaten bana eğitim hakkını sağlamak zorunda değiller mi ? Nasıl herşeyi bu kadar sığ yaklaşabiliyorsunuz ya emek deyip kestirip atıyorsun iyimiş...

E o zaman hayatta herşey zaten kader degil mi ? Eğer ben zengin olacaksam açlıktan öleceksem de bu yazılı degil mi ?Allah rıskını verirse tabii...

Amerika'ya gidecek tabii adam senin bakanlarının eşlerine bile rabbim cleveland diyorsa...
Mesaj tarihi:
superwiz said:

VATAN MILLET SAKARYA UMMET HOCAEFENDI
Mesaj tarihi:
işinize geldiğinde hemen hocaefendi bilmem ne,ben hiç bir hoca efendi ye bağlı değilim,fethullah gülen hakkında da pek iyi düşünmüyorum,ama değer yargılarım var sizler gibi yozlaşmadım hala çok şükür,2 tane mmorpg oynuyorum diye god mod a girip kimseyi küçük görmüyorum,aziz nesin zamanında namaz kılan vardı ,senin zamanında var 100 sene sonra da olacak ama sizin ortak noktanız inancıma göre toprağın altında vereceğiniz hesap olacak..rahat olun:D
Mesaj tarihi:
superwiz said:

ama sizin ortak noktanız inancıma göre toprağın altında vereceğiniz hesap olacak..rahat olun:D

üç beş dinsiz cayır cayır yansada havamızı bulsak be kurban sdf
Mesaj tarihi:
viktor hemen savunmaya geçmen ne kadar komik ya ben benim o saydıkların değilim,aslında ben yokum yahu ben sizin egonuzum,vicdanınızım belkide viJdansızlar mueheueheuhe
  • Yeni Oluştur...