GeeM Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 bi kaç yerden lg tavsiyesi aldım, fakat kararsızım.. Tavsiye bekliyorum[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 pioneer[signature][hline]i love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OymakBeyi Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 SONY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 performans olarak en iyisi değil ama şu anda içinde dvd geçen her formatı okuyup yazabilen tek yazıcılar lg'ye ait, bu nedenle şahsen onu almayı düşünüyorum, gsa-4082b. dvd-ram dahi yazabiliyor..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Valla DVD+R olarak istersen sadece Phillips kullanıyorum ben fiyatı ucuz ve memnunum. Bir kaç arkadaşımda daha var aynı modelden memnunuz kısacası. Ama bana kalırsa Asus alman daha mantıklı. Hem fiyatı Phillips' inkine çok yakın hem de hem DVD+R hem de DVD-R yazabiliyor. Diğer firmalarınki biraz pahalı olduğundan o kadar fiyat farkına değmez bence. Ne de olsa bir kaç ay içersinde çift katmanlı DVDler ve yazıcıları çıkacak bunlar da 5 para etmiyecek. O yüzden ucuz bir şey al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Bu arada geçenlerde okuduğum bir dergide(PC-Net Nisan) Phillips DVD writerlara bellenim güncellemesiyle(firmware update) çift format özelliği de kazandırılabiliniyor diye bir şey yazıyordu. [Bu mesaj ghaldszar tarafından 19 Mayıs 2004 02:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 lgler herşeyi yazıp okuyo ama kalitesiz dediler bana. hala kararsızım ya.. bi de en önemli soru nerden almalı? (tabiki yazıcıoğlundan, ama hangi dükkan?)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Philips...kesinlikle her şeyi okuyor,[signature][hline]*Nothing's real until you feel* Ms. Bega Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manloth Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Dvd-Rw cd lerde Philips ( Yaklaşık 10 milyon 4,7 Gb ) Dvd-Rw Writer'lerde Aopen Veya Asus Öneririm. Buffer önemli. araştırmalarınızda tampon belleğin oldukça yüksek olmasına dikkat edin derim. Şunuda unutmayalım Asus firmasının ürettiği dvd ve cd rw'lar Lg ile yazılan Mp3 ve audio cd lerde problem çıkartıyor. Lg de yaygın olduğu için almadan önce denemeniz bence en sağlıklısı olur.[signature][hline]//İki İnsanın İyi Geçinmesi Hiç Kusursuz Olmalarıyla Değil, Birbirlerinin Kusurlarını Hoş Görmeleriyle Sağlanır //İnsanın tüm evrende kesin olarak düzeltebileceği tek bir şey vardır KENDİSİ Manloth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 said: GeeM, 06 Haziran 2004 17:39 tarihinde demiş ki: lgler herşeyi yazıp okuyo ama kalitesiz dediler bana. hala kararsızım ya.. bi de en önemli soru nerden almalı? (tabiki yazıcıoğlundan, ama hangi dükkan?) Bekle 12X dual writerlar çıktı ve gelmek üzereler,şimdi alıp 15-20 gün sonra dövünme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 ben de genelde alışverişlerimi pcgolddan yaparım ama açıkcası çok sevmiyorum orayı.. hatta biraz uyuzum, ama babam seviyo öle çok uğraşmadan alınıyo falan diye. bu 12x dual writerlar çok pahalı olmaz mı? Onlar çıkında dvd rw'lerin fiyatları falan mı düşücek yani neden bekliyim?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 nec nası bu arada? pclabs'de çok övmüşler[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 pcgold cok iyi bencede bu arada tavsiyem lg alma ben normal cd writeri aldim 2 tane 2 side zaman icinde kendi kendine bozuldu yazmiyodu cd [arkadasin (wanted) basinada gelmisti] yi su an asus var cok guzel ama okurken biraz ses cikariyo asuslar [2 tane vardi dvd lerde yaparmi bilmem]philips kullananlar cok memnun ama firmware tehlikeli biraz diye biliyorum ortasinda bilgisayar kapanirsa alet iptal oluyodu diye hatirliyorum[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 evet firmware tehlikeli bi olay eğer bi takılma falan olursa aleti elimize alıyoruz. Risk düşük diyolar tabiki ama risk yok değil.. ben şahsen eski 2 cdrw'mi almıştım elime, birinde elektrik gitti diğerinde pc takıldı. Asuslar malesef elektrikli süpürge gibi çalışıyo.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar