Apis Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Hep onlar bize gelecek değil ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Diğer bir Trailer... Aslen klasik E.T. hikayesi, klişelerle dalga geçen bir film. Yaptığı göndermeler başarılı ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Gayet güzel bir animasyon film , hayret burada ilgi çekmemiş. Dailymotiondan link vereyim bende , youtube özürlüyüz ya hani :). Planet 51 Bu arada alyan köpek çok sağlam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Bekliyorum ben. E.T. yede gönderme göremedim traier larda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 dreagloth said: Bekliyorum ben. E.T. yede gönderme göremedim traier larda. Adam başka bi gezegen düşüyor. Ordakile rbunu uzyalı oalrak görüyorlar bi çocuk bunu evine alıp saklarken birielri yakalamaya çalışıyor. Adamın amacı evine dönmek. Daha ne gönderme olsun aynı senaryosu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 of süper bittim gülmekten ahah.. gitmem lazım kesin !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 ahzhuahua cok ıyı anımasyon :D goruntulerde zuperdi. gidilmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 dreagloth said: Bekliyorum ben. E.T. yede gönderme göremedim traier larda. E.T'yi seyretmek lazım bulmak için :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 56. saniyede bariz E.T. gödnermesi var. (çarçafla kamufle edilen uzaylı) sonraki sahnede bahçeyi ablukaya alan ordu birlikleri sahensi de E.T.'de vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 tamamı ET ya bu arada ne çok animasyon çıkıyo dimi :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 az önce izledim ilginç film olmuş=) yani tek yarıldığım sahne "it's a funny place to put the antenna" oldu=) ama eğlenceli izlenilmeli bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 ne zmn vizyona gircek tr de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 fena değildi, izlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar