elesso Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 datamining ve turkish ecomoy dersi(müfredatı ingilizce olacak) açılıyosa bana haber versenize. istanbul içi, vakıf devlet farketmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 geçemedin mi türkiye ekonomisini o kdr kaynak önermiştm sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 ya 100 lük kağıt verdim 17 vermiş, mezarına tükürecem bi ölsün hele 90 yaşında adam ne anlar benim kağıdımdan lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 itiraz et dicem ama marmardaysan hiç yormayayım kendimi imkansız diyolla - ki imkansız diye birşey yoktur sdf- ps:100 beklerken 17 aldıysan ilginç ne yaptığını mı bilmiyosun nedir sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 yaz okulu sıcak olur baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 otomasyona notları yanlış girmişler dün benm bütün derslerim aa gözüküyordu elesso bidaha bak. bide human resource ile economy1 dersleri olan varsa ulaşşsın bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 abi yanlışlık olmsı zor gibi vize 17 finalde 17 turkish economyde hehe. lan mezun olmak istiyom lan bizim okulda açılmayacak bunların yazokulları, kalan nadir kırolardanım itiraz haftasınıda kaçırdım tatildeydim gitti 100lük kaat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 ha bide kaıda cevapları türkçe yazdığım için itiraz etsemde bişey değişmiyo türkçe yazanın notu itiraz kurulu tarafından 0a düşürülüyomuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 ingilizce sınavı türkçe mi cvpladn =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 hoca göz yumcam demişti ki bütün sınıf türkçe yazdı. yaktın beni mezun olur ayak adi dede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 bu hoca şu ibrahim tatlısese bnenzeyen hocamı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Aiko said: bu hoca şu ibrahim tatlısese bnenzeyen hocamı ? yok 90 yaşında yaşlı bi adam kızıyla birlikte giriyo derse hadi la ne biçim kominitisiniz 40 yılda 1 işim düştü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 alo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 yardim edin olum adama biriniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 olm bi el atın lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 yok yok olmicak bu bole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Türkiye ekonomisinden taze geçtim 75-75 ile, olay hocanın yazdığı makaleleri okumakta falan yatıyor. Kitaptan çalışarak geçmek zor olur siyasi görüşlerin önemli rol oynadığı bir dersi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 SELAM BU KONU HALA GÜNCEL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 deadline versene, ayrintiya gir biraz, hisssetiklerin anlat bize. al bide benden sana fonksyon ismi daha nolsun. flnSet_EcardReceiverEmailList_HandTyped() Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 abi dealine girdi bi tarafıma bu dersleri bulsam uzamıcaktı okulum şimdi bi sene daha örenciyim. neyse paso flan alırım bari gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 paso almakta ne pis cümleymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar