karabocek Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Arkadaşlar nedense her bilgi kapadığımda açtığımda gene aynı şey oluyor , explorera çift tıklıyorum,başlangıc sayfam www.paticik.com ve her sitede oluyor bu. http://searchweb2.com/passthrough/index.html?http://www.paticik.com/ böyle birşey çıkıyor ve buna girmesini engelleyemessem stoplayamassam altta birşey açılıyor,başlat menüsünün üstünde bi baştan bi başa kadar.Bir reklam gibi bişey.Napmam lazım bundan kurtulmak için ![signature][hline]Noir UO Admin Bloody P.A.T.İ - Knight Online Clan[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 temporary internet files> delete all cookies[signature][hline]i love this game! tractor pulling ZBD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 remove searchweb2 diye search et googleda büyük ihtimalle bi spy girmiş yada spy sweeper isimli programı [url]www.download.com[/url} dan indiriver bi tara bilgisayarını[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 vodan +1 kesinlikle spysweeper kullan[signature][hline]Hangi "de" ayrı yazılır, hangi "de" bitişik yazılır, bir okuyalım bilgilenelim, forumlarda da dikkat edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 yau bendede boyuna pefectnav.com çıkıyor bi site açılmayınca ayrıca sürekli patide dolaşırkene pop-up çıkıyor pati yoksa paramı kazanıyor bu pop-up larla adult sitesi gibin =)[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 adaware yukle[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad adama küfür ediyorum 'ohhh ohhhğssss' dio.-blackchaos[/i] allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Adaware modası geçti abi SpySweeper var artık linki yanlş vermişm ya hay yanlış parantez koymşm =) www.download.com[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Ya ne şom adamsın aynısı banda bulaştı =) [Bu mesaj Vodan tarafından 05 Haziran 2004 03:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Bazooka diye bi program var onu indir,1 saniye içinde bilgisayarındaki bütün virüsleri ve spywareları buluyo tavsiye ederim.[signature][hline]Buraya işiyen eşektir/müdüriyet Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Teşekkürler olmadı Cookileri silcem,cookileri silsem bi sorunla karşılaşırmıyım ? Daha önce hiç yapmadım da bi kere görmüştüm bi bilgisayarda yahooya girilmiyordu maile cookie bilmemne diyordu böyle bişi olurmu silsem ?[signature][hline]Noir UO Admin Bloody P.A.T.İ - Knight Online Clan[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Bak bana bulaştı spysweeper la temizleyemedim process den yabancı gelen bişeyi killedim hatırlamıyorum ismini sonra finditch diye bişey vardı bunun exe sini arat bul sil registery e gir daha sonra regedit yazarak çalıştırdan searchweb2 diye arat çıkan herşeyi sil daha sonra finditch diye arat çıkan herşeyi sil düzelmesi lazım bende düzeldi[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 hala olmadı,paticik.com siteniz kalsınmı çünkü searchweb2mi ne değiştirmek istiyor diyor evet diyorsun koruyor ama bilgi açıp kapadığında tekrar aynı şey oluyor gene spysweep'e geçmek zorunda kalıon,tüm cookileri sildim oda olmadı...[signature][hline]Noir UO Admin Bloody P.A.T.İ - Knight Online Clan[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Spysweeper temizlemedi işte yeni bişey sanırım bu daha update edilmemiş. Dediklerimi yap işte bi önceki mesajımda[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 olmadı ya çıldırcam :(.bişide bulamıyor dediklerini yaptım...[signature][hline]Noir UO Admin Bloody P.A.T.İ - Knight Online Clan[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manloth Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Bir daha yanılıp yenilmemeniz için sistem geri yükleme noktası oluşturun. ayda en az bir kez yapın ki sürekli format ile ugraşmayın. ;) system mechanic pro 4 kullanın maintenance Wizard kullanarak bütün işlemleri bir arada yapabilirsiniz. Bu tür spyware dosyalar kendilerini user.dat veya tempoary deki index.dat dosyalarına kaydeder ve silmeniz kolay değildir.[signature][hline]//İki İnsanın İyi Geçinmesi Hiç Kusursuz Olmalarıyla Değil, Birbirlerinin Kusurlarını Hoş Görmeleriyle Sağlanır //İnsanın tüm evrende kesin olarak düzeltebileceği tek bir şey vardır KENDİSİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Spyware Blaster diyorum ısrarla, ama kimse ciddiye almıyor duyulmuş bir program olmadığı için. Ad-awareden zaten kafadan daha iyi de, Spybot S&Ddan bile iyi bu. Çözmezse sorununu gel buradayım ben. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 TZ spyware adware removal diye bişey kurdum bide onu dene[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar