Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Acil Yardım !

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar nedense her bilgi kapadığımda açtığımda gene aynı şey oluyor , explorera çift tıklıyorum,başlangıc sayfam www.paticik.com ve her sitede oluyor bu. http://searchweb2.com/passthrough/index.html?http://www.paticik.com/ böyle birşey çıkıyor ve buna girmesini engelleyemessem stoplayamassam altta birşey açılıyor,başlat menüsünün üstünde bi baştan bi başa kadar.Bir reklam gibi bişey.Napmam lazım bundan kurtulmak için ![signature][hline]Noir UO Admin Bloody
P.A.T.İ - Knight Online Clan[/b]
Mesaj tarihi:
remove searchweb2
diye search et googleda büyük ihtimalle bi spy girmiş

yada spy sweeper isimli programı [url]www.download.com[/url} dan indiriver bi tara bilgisayarını[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567
Mesaj tarihi:
yau bendede boyuna pefectnav.com çıkıyor bi site açılmayınca
ayrıca sürekli patide dolaşırkene pop-up çıkıyor

pati yoksa paramı kazanıyor bu pop-up larla adult sitesi gibin =)[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz?
Mesaj tarihi:
adaware yukle[signature][hline]|apache the taksimetre|
have no fear,vlad is here! -vlad
adama küfür ediyorum 'ohhh ohhhğssss' dio.-blackchaos[/i]
allah allah deyip geçer genç osman..
Mesaj tarihi:
Bak bana bulaştı spysweeper la temizleyemedim
process den yabancı gelen bişeyi killedim hatırlamıyorum ismini
sonra finditch diye bişey vardı bunun exe sini arat bul sil
registery e gir daha sonra
regedit yazarak çalıştırdan

searchweb2 diye arat çıkan herşeyi sil

daha sonra finditch diye arat çıkan herşeyi sil düzelmesi lazım bende düzeldi[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567
Mesaj tarihi:
Bir daha yanılıp yenilmemeniz için sistem geri yükleme noktası oluşturun. ayda en az bir kez yapın ki sürekli format ile ugraşmayın. ;) system mechanic pro 4 kullanın maintenance Wizard kullanarak bütün işlemleri bir arada yapabilirsiniz.

Bu tür spyware dosyalar kendilerini user.dat veya tempoary deki index.dat dosyalarına kaydeder ve silmeniz kolay değildir.[signature][hline]//İki İnsanın İyi Geçinmesi Hiç Kusursuz Olmalarıyla Değil, Birbirlerinin Kusurlarını Hoş Görmeleriyle Sağlanır
//İnsanın tüm evrende kesin olarak düzeltebileceği tek bir şey vardır KENDİSİ
Mesaj tarihi:
Spyware Blaster diyorum ısrarla, ama kimse ciddiye almıyor duyulmuş bir program olmadığı için. Ad-awareden zaten kafadan daha iyi de, Spybot S&Ddan bile iyi bu. Çözmezse sorununu gel buradayım ben. =P
  • Yeni Oluştur...