Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Ya bu dzmarta lanet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 İlk maçımız 10 dakika sonra başlıyor. Lyon-Beşiktaş. gogogogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 ilk yarı 0-0 bitti. bizim defansımız için iyi bir hazırlık maçı oluyor (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 oyun kurucu eksikligi forvet eksikligi ile birlesince besiktas adina kotu bir mac oluyor:) bobonun kafasi saha da diil ksinlikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Bekler ve bobo etkisiz.Yusuf gereksiz.Onun dışında iyi takım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Yusuf gereksiz? Tek başına şampiyonluğu getirdi o adam size yahu ayıp :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 yıllar sonra bi hazırlık maçı izliyorum. işin aslı bi bakar kalkarım diye oturdum, ama beklediğimden iyi maç oluyor, izledim ilk yarıyı. 40. dakka civarı bi istatistik verdi, lyon 10 şut çekmişken beşiktaş 0. fink ve sivok'un kestiği iki tane de sağ kanat ortası var lyon'un ki müdahale olmasa yüzde doksan gol. ama buna rağmen ilk yirmi dakika hariç bjk bişeyler yapıyor, şutu yok ama hücumda rakip ceza sahası etrafına gidiyor, savunmada orta sahada basıyor (iki tane kritik top kaptılar lyon savunmasından tam hücuma kalkarken, ama değerlendiremediler). sağda erhan iyi bindiriyor, ama orta da açabilmesi lazım :p. solda tello yusuf değişmeli oynayınca o kanat çok zayıf kaldı. İsmail de ileri mi gidiyim, geri mi kalayım derken lyon o kanattan 3-4 tane güzel organizasyon yaptı. Beşiktaş beklediğimden iyi, ama düzgün bir oyunkurucu teknik ayak olmadıktan sonra işleri zor, tek pas iyi güzel de arka arkaya beş on tane yapamadıktan sonra bi kıymeti yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Abi asdasd http://www.spor3.com/news_detail.php?id=492091 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Bizim takım taş gibi.Sol iç oynayacak birini alabilirsek tadından yenmez.Alamazsakta lig için gayet yeterli takım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 maç 1-1 bitmedi mi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 1-1 bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 fikstür nerde var ya bide hangi kanal veriyo bizim maçları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Rewendor said: Yusuf gereksiz? Tek başına şampiyonluğu getirdi o adam size yahu ayıp :) dk 70den sonra evet ki 70dk oynıyacak adam lazım evet yusuf ondan gereksiz 90dk hiç bi zaman yeterli olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 edit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 oyun kurucu sart, tum mevkiler boyle kalsin ama oyun kurucu almamiz lazim mutlaka eger ki sampiyonlar liginde enazindan ceyrek final hedefliyosak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 DoubleW said: oyun kurucu sart, tum mevkiler boyle kalsin ama oyun kurucu almamiz lazim mutlaka eger ki sampiyonlar liginde enazindan ceyrek final hedefliyosak.. çek bi en azından çeyrek final Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 ben onu hiçbişey yapamasalar bile çeyrek finali hedeflemek zorundalar anlamında söyledim.yani gruptan çıkmak diil, hedefi hiç yoktan çeyrek final olarak belirlemek anlamında.sataşmak için alıntı yapmayıver bi zahmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Onun işi bu ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Ilk yari cok kotuyduk. Sadece defans iyiydi. Atak organizasyonu yoktu. Bobo gereksiz su takimda. Satip adam gbi forvet almak lazim. Tello bi garipti yedigmz golde sagolsun iyi yardimci oldu lyona. Gene 2. Yari daha iyidik. Fink fena diildi. Serdar erhandan 10 kat daha iyi orta kesiodu. Neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 erhan kim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 gormalara laf atmıştım ama 2 maçtık forma super geliyor güzüme beyazda çok tatlı duruyor sağada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 abi bana da fena gelmedi ama o kadar laf ettikten sonra gidip alırsam laf olur arkammdan, çubuklu alcam ben dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Formalar cok hoş duruyor gercekten ;) beyazdan almak şart oldu artık.. :) takımda ümit var ama serdar özkandan biran önce kurtulmak şart...Bobo cok isteksiz,olimpiyakos alsın gitsin..Yerine daha iyisi bulunur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Var mi maci izleyebilen? Hazir 3g baslamskn telefondan mi izlesek adsdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 ana maç unutmuştum açtım şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar