Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 bu yıl yine duble hatta triple(!) kupa alsın da beşiktaş, fener en büyük klasın sorun değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Baggio said: Silphatos said: Liverpool da gelebilir, yendik nasıl olsa geçen yıl inönüde Şey maceranız vardı bir de, ben mi yanlış hatırlıyorum... tıkla beni Bir farkla zar zor yendiğiniz takımlardan rövanşta 5-6-8 yemek, önceki galibiyetin diğer tarafın başarısızlığı olduğunu belirtir. Daha önce de gördük bunun örneklerini, takımları tam hatırlamasam da. Barcelona ve Chelsea idi sanırım :p Adam gibi transfer bile yapamazken, bir sene başarı yakalayıp da sanki 15 senedir önüne geleni ezip geçiyor gibi havalara girmek de sanırım meşhur BJK'lılık druruşu oluyor. Lig artık başlasa da alsalar o havayı. ahaha alan yetkilisine bak ahaha adam direkman saldırmış ahaha bırak adamlar sevinsin, kırk yılda bir prestijli bi kupaya katılmışlar yav alla alla sekiz sıfır mekiz sıfır ne alaka şu topikte ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Clipart CD'si yayınlasana sen, Forums Edition diye, harcadığın şu vakitler boşa gitmesin :) Silphatos said: çıkarık gruptan lyonun portonun fenerden ne farkı var 4 atıp geçeriz Burdan çıktı ayrıca, yanlış yerden başlamışsın okumaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 ahaha şimdi de bana mı saldırıyorsun obaaa ne oldu yav kız arkadaşından felan mı ayrıldın sen, işler mi kesat yoksa ayrıca "lyonun portonun fenerden ne farkı var" lafına alındıysan sorun kimde onu bilemedim ben şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 alan yetkilisi diye görüşlerini yazamicak mı adam ya? saldırıyor reröre diye üstüne gitmek hoş olmuyor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Baggio çok gerginsin abi sakin biraz :D . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Fistan said: alan yetkilisi diye görüşlerini yazamicak mı adam ya? saldırıyor reröre diye üstüne gitmek hoş olmuyor bence. hayır, alan yetkilisi olmasa da benzer bi mesaj atardım, çünkü gayet sakin giden bi topikte böyle öfke patlaması bi mesaj yazılması garip. alan yetkilisi olması sadece durumu biraz daha garip kılıyor, imam-cemaat hesabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 silphatos şu forumda yeni olsa dicemki tanımıyorlar da ondan böyle cevaplar filan veriyorlar. adam baya eski ve yani az da yazı yazmıyor, şurda geyik yaptığını anlamicak kadar saldırgan olmak neden onu anlamadım. ilk yarı 4 ler 2. yarı 8 leriz aga rahat ol sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 topiğin adı da barış kupası ne güzel ne güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 öpüşün barışın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Kupa fenerbahçe nin hakkıydı lyon real başta olmak üzere o kupaya katılan bütün takımlar fenerin hakkını yedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Fistan said: öpüşün barışın di mi ama üstadım di mi amadu bi clipart daha koyayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 of çok saçma sapan yerlere gelmiş yine topic. bildiğin dipsiz kuyu tartıştığınız şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 nedense o kuyuya taş atan hep fenerli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 BAKHALA!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 ben baggio yu sevmiyorum o yüzden dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 En büyük gs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeht Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 BulletRide said: İlk davet edilen takım Fenerbahçe'ydi, fakat ihmal ettiler başvuruyu bildiğim kadarıyla. Beşiktaş'ı dahil ettiler ondan sonra Beşiktaş'tan Federasyon'a rest... İspanya´daki turnuvanın finali, Süper Kupa ile çakışınca Beşiktaş, federasyondan erteleme talep etti. İsteği geri çevrilen Kara Kartal, “Fenerbahçe önüne yedeklerle çıkarız” diye rest çekti. Siyah-Beyazlılar’ın 24 Temmuz-2 Ağustos tarihleri arasında İspanya’da katılacağı Barış Kupası sorun oldu… Turnuvanın finalinin, İstanbul’da Fenerbahçe ile oynanacak Süper Kupa ile çakışması üzerine, Futbol Federasyonu’na başvuran Beşiktaş, “Barış Kupası bizim için prestij açısından çok önemli. Porto, Lyon, Real Madrid, Sevilla ve Juventus gibi takımlarla mücadele edeceğiz. Ayrıca katılım parası alıyoruz. Şampiyon olursak 2 milyon Euro kazanacağız. Anlaşma imzaladık, gitmezsek tazminat öderiz. Ama bunu karşılarsanız, İspanya’ya gitmeyebiliriz” gerekçesiyle maçın ileri bir tarihe ertelenmesini istedi. Tüm masrafları organizasyon tarafından karşılanacak olan Kara Kartal, turnuvaya katılım parası olarak 500 bin Euro alacak. Federasyon: Tarih belliydi Ancak federasyon bu öneriyi “Kupa finalinin tarihi sezon başında belliydi. Karşılaşma belirlenen tarihte oynanacak” diyerek geri çevirdi. Beşiktaş Yönetimi’nin, federasyona rest çekerek, “O zaman biz de Fenerbahçe karşısına yedek ağırlıklı bir takımla çıkarız” cevabını verdiği kaydedildi. Tüm masrafları organizasyon tarafından karşılanacak olan Kara Kartal, turnuvaya katılım parası olarak 500 bin Euro alacak. http://www.milliyet.com.tr/Spor/SonDakika.aspx?aType=SonDakika&KategoriID=14&ArticleID=1114042&Date=04.07.2009&b=Besiktastan%20Federasyona%20rest...&ver=70 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Sanki finale kalabilecekler ya, hey allahım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 belkim real fln da barış kupasına rest çekip yedekleri göndermiştir asdf yine zor ya neyse ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 lol paf işine döner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 fenerin işine gelir beleş kupa. sevinirler filan fena mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 oley paf takımı strikes back. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 lol be. - prestij açısından önemli. - masrafları karşılayın gitmeyelim. * prestij = $$$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar