Llama Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 http://www.copadelapaz.es/EN.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Ya Beşiktaş şampiyonluğunda bizim yardımcı başkan demişti Barış kupasına gidiyoruz diye,sonra araştırmıştım ama Barış Kupası 2009 takımları arasında Türkiye'den Fenerbahçe vardı,saçmalıyorlar klasik yönetim diyip geçmiştim asdfds Ne oldu da Fenerbahçe yerine Beşiktaş'ı çağırdılar ki ? Şampiyonluğun mu etkisi oldu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistftw Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Fenerbahçe'nin Uefa kupası maçıyla mı ne çakışıyordu o yüzden değiştirildi diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 ^^ Hahahahahhaha zuhahahah muhahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 lig bitmeden bizim bu kupaya katılacağımız belli oldu yalnız. bu arada o gruptan çıkamayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 İlk davet edilen takım Fenerbahçe'ydi, fakat ihmal ettiler başvuruyu bildiğim kadarıyla. Beşiktaş'ı dahil ettiler ondan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Zaten 2 ağustosda süper kupa var, federasyonda nasılsa finale çıkamayız diye o tarihe almış komediye bak =P kazara finale çıksak tam komedi olur, aynı anda 2 yerde birden olmamız gerekir =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 BiTcH_oFBaT said: lig bitmeden bizim bu kupaya katılacağımız belli oldu yalnız. bu arada o gruptan çıkamayız gruptan bi kişi çıkıcak zati çıkamayız evet :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 ÖLÜM GRUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 ahaha kulüp tanıtım sayfalarındaki videoda beşiktaş yerine fenerin görüntüleri var işin ilginci görüntüler beşiktaş maçından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 bi hata yok o zaman dsadsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 çıkarık gruptan lyonun portonun fenerden ne farkı var 4 atıp geçeriz barca manu falan lazım bize ki mücadele olsun çekişmeli geçsin maçlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 BiTcH_oFBaT said: bi hata yok o zaman dsadsa valla fenerliler atıp fenerliler seviniyordu, hata yok diyorsan yoktur, orasını bilemem ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Silphatos said: barca manu falan lazım bize ki mücadele olsun çekişmeli geçsin maçlar Dikkat edin Liverpool gelmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 yiyenlerde biziz işte, başka bi takım olmadığına dua etmek lazım :p bizimkiler bu basına tam çıkarsa tehdit eder katılmaz filan zaten ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Liverpool da gelebilir, yendik nasıl olsa geçen yıl inönüde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Turnuvaya gel,maçlar Malaga'da,Jerez'de... Beleşten tatil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Silphatos said: Liverpool da gelebilir, yendik nasıl olsa geçen yıl inönüde Şey maceranız vardı bir de, ben mi yanlış hatırlıyorum... tıkla beni Bir farkla zar zor yendiğiniz takımlardan rövanşta 5-6-8 yemek, önceki galibiyetin diğer tarafın başarısızlığı olduğunu belirtir. Daha önce de gördük bunun örneklerini, takımları tam hatırlamasam da. Barcelona ve Chelsea idi sanırım :p Adam gibi transfer bile yapamazken, bir sene başarı yakalayıp da sanki 15 senedir önüne geleni ezip geçiyor gibi havalara girmek de sanırım meşhur BJK'lılık druruşu oluyor. Lig artık başlasa da alsalar o havayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 ne alakası var, ilk maç bariz bizim hakkımızdı, oyunu bıraktılar işte son dkda gerrard uçan kafa attı 1 tane. 8 yedik tamam da yenmek veya yenilmek önemli ister 87 at ister 99 ye sonuçta ya 3 puan kazanıyosun ya da kaybediyosun. fener deplasmanda chelsea gibi bi takımı yendi mi hatırlamıyorum bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Şampiyonlar Ligi tarihi rekorunu kırmanın bir şey ifade etmediğini söyleme şimdi bana, inanmaz kimse. "FB 0 çekti zaushz" derken "elenirsin veya turu geçersin işte" olmuyor ama ehe :p Ek olarak: en bariz örnek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 sene 96 ve fenerin tek şutu boliçin şansın (bence) yardımıyla gol oldu? neyse doğru diyosun sonuçta galibiyet, biraz eskidiği için unutmuşum pardon ama tarafsız birine, liverpool'u bir maçta yeneceksin diğerinde 8 yiyeceksin ve 1 puan farkla 4. olup clden eleneceksin, veya grupta oynadığın 6 maçta yenilip 0 çekeceksin. bu ikisinden birini seç diye sorsan büyük ihtimal ilkini seçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Yarı finali 1 golle kaçırmayı sorarsan onu seçmez sanırım, tarihteki en büyük CL başarınız ile bizim en başarısız halimizi kıyaslamışsın ya hani, o manada ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 fenerin o yıl şansı yerindeydi, geçen sezon aynı kadro ile ne yaptı gördük :) 2 puan. sonuç olarak başarılı türk takımı yok kötünün az iyisi veya biraz daha kötüsü var. ha bu arada benim önceki sayfada yazdıklarım dalgaydı tabii anlamayan varsa porto lyon kim türk takımları kim, biz anca kendi aramızda kötülük rekoru yarıştırırız. hepsinin, hatta bana en antipatik gelen fenerin bile başarılı olmasını isterim ama olmuyor maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Şans? Saçmaladın iyice şimdi, diğeri de şanssızlık o zaman? Cevap atmak zorunda hissetme kendini :) Bir kere oraya kadar çıkabilmek süper böbürlenilecek bir başarı değil tabii de, gidip kendi en iyi halinize (o da grup sonunculuğu bu arada) karşılık bizim gelmiş geçmiş en kötü halimizi örnek vermişsin, o çarpıtmayı göstermek istedim sadece. Aynı kadro nerede bir de onu açıklarsan, merak ettim çok. İki sezon arası orta sahamızı rafa kaldırdık, yerine Josico aldık, forvet diye tuzluk aldık, başarılı ve alıştığımız hocayı sırf TSL'yi alamadı diye yolladık falan. Sen farketmemiş olabilirsin tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 oldu en büyük fener Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar