Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Barış Kupası (24 Temmuz-2 Ağustos)

Llama

Öne çıkan mesajlar

Ya Beşiktaş şampiyonluğunda bizim yardımcı başkan demişti Barış kupasına gidiyoruz diye,sonra araştırmıştım ama Barış Kupası 2009 takımları arasında Türkiye'den Fenerbahçe vardı,saçmalıyorlar klasik yönetim diyip geçmiştim asdfds

Ne oldu da Fenerbahçe yerine Beşiktaş'ı çağırdılar ki ? Şampiyonluğun mu etkisi oldu ?
Sosyal ağlarda paylaş

Silphatos said:

Liverpool da gelebilir, yendik nasıl olsa geçen yıl inönüde

Şey maceranız vardı bir de, ben mi yanlış hatırlıyorum...

tıkla beni

Bir farkla zar zor yendiğiniz takımlardan rövanşta 5-6-8 yemek, önceki galibiyetin diğer tarafın başarısızlığı olduğunu belirtir. Daha önce de gördük bunun örneklerini, takımları tam hatırlamasam da. Barcelona ve Chelsea idi sanırım :p

Adam gibi transfer bile yapamazken, bir sene başarı yakalayıp da sanki 15 senedir önüne geleni ezip geçiyor gibi havalara girmek de sanırım meşhur BJK'lılık druruşu oluyor. Lig artık başlasa da alsalar o havayı.
Sosyal ağlarda paylaş

ne alakası var, ilk maç bariz bizim hakkımızdı, oyunu bıraktılar işte son dkda gerrard uçan kafa attı 1 tane. 8 yedik tamam da yenmek veya yenilmek önemli ister 87 at ister 99 ye sonuçta ya 3 puan kazanıyosun ya da kaybediyosun. fener deplasmanda chelsea gibi bi takımı yendi mi hatırlamıyorum bu arada.
Sosyal ağlarda paylaş

sene 96 ve fenerin tek şutu boliçin şansın (bence) yardımıyla gol oldu? neyse doğru diyosun sonuçta galibiyet, biraz eskidiği için unutmuşum pardon ama tarafsız birine, liverpool'u bir maçta yeneceksin diğerinde 8 yiyeceksin ve 1 puan farkla 4. olup clden eleneceksin, veya grupta oynadığın 6 maçta yenilip 0 çekeceksin. bu ikisinden birini seç diye sorsan büyük ihtimal ilkini seçer.
Sosyal ağlarda paylaş

fenerin o yıl şansı yerindeydi, geçen sezon aynı kadro ile ne yaptı gördük :) 2 puan. sonuç olarak başarılı türk takımı yok kötünün az iyisi veya biraz daha kötüsü var.

ha bu arada benim önceki sayfada yazdıklarım dalgaydı tabii anlamayan varsa porto lyon kim türk takımları kim, biz anca kendi aramızda kötülük rekoru yarıştırırız. hepsinin, hatta bana en antipatik gelen fenerin bile başarılı olmasını isterim ama olmuyor maalesef.
Sosyal ağlarda paylaş

Şans? Saçmaladın iyice şimdi, diğeri de şanssızlık o zaman? Cevap atmak zorunda hissetme kendini :)

Bir kere oraya kadar çıkabilmek süper böbürlenilecek bir başarı değil tabii de, gidip kendi en iyi halinize (o da grup sonunculuğu bu arada) karşılık bizim gelmiş geçmiş en kötü halimizi örnek vermişsin, o çarpıtmayı göstermek istedim sadece.

Aynı kadro nerede bir de onu açıklarsan, merak ettim çok. İki sezon arası orta sahamızı rafa kaldırdık, yerine Josico aldık, forvet diye tuzluk aldık, başarılı ve alıştığımız hocayı sırf TSL'yi alamadı diye yolladık falan. Sen farketmemiş olabilirsin tabii.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...