Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe kupaya doymuyor!

unK

Öne çıkan mesajlar

Belki tepki alıcam ama burda yazmak istedim, ben güldüm siz de gülün istiyorum :) Galatasaray da aynı şeyi yapsa buraya yazardım, saçmalığa bak diye. Olayın aslı Deniz Barış'ın doğum günü..

Fenerbahçe kupaya doymadı;

Profesyonel futbol takımımız yeni sezon hazırlıklarına sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla devam etti. Samandıra Kamp Merkezi'nde basına açık olarak saat 10.00'da başlayan antrenmanda yine teknik direktörümüz Christoph Daum'un oyuncularımız için hazırladığı bir sürpriz vardı. 32 yaşına giren oyuncumuz Deniz Barış, sahada yapılan toplantı esnasında ortaya çağırıldı ve kendisine üzerinde "İyi ki doğdun şampiyon Deniz" ve "Herkes kendine göre şampiyondur" yazılı olan maket şampiyonluk kupası hediye edildi. Bu uygulamanın, profesyonel futbol takımında oynayan her oyuncu için tekrarlanacağı ifade edildi.

Antrenmandan notlar

Roland Koch yönetiminde topla ısınma çalışmasına başlayan oyuncularımız, kısa bir süre alt sahada yapılan koordinasyon çalışmasıyla antrenmana devam etti. Brezilyalı oyuncumuz Deivid de Souza'nın Christoph Daum'la sahada yaptığı kısa toplantıdan sonra, oyuncumuz Dolu Arslan'la birlikte düz koşu yaptı. Geniş alanda yapılan kontrollü pasa yönelik çift kale maçtan sonra günün ilk antrenmanı tamamlandı. Daum'un çift kale maç esnasında zaman zaman bazı oyuncularımızın yanına giderek uyarılarda bulunduğu gözlemlendi.

Yemekte pastalı kutlama

Deniz Barış'ın doğum günü, yemek sonrası içerde pasta kesilerek tekrar kutlandı. Alkışlı kutlamadan sonra oyuncularımız saat 14.30'da salonda yapılacak antrenman için odalarında istirahate çekildi.

fenerbahce.org

LAKSJELKJASLEKJASLKEJ

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...