Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Star Gazetesi'nde bugün Cevheri Güven imzası ile yeralan özel habere göre, başı kesilerek öldürülen Münevver Karabulut’un katil zanlısı Cem G. aranırken, kız kardeşi Sakine G’nin cinayetten yaklaşık bir ay sonra 7 Nisan’da Atatürk Havalimanı’ndan çıkış yaptığı tespit edildi. Interpol’ün kırmızı bültenle aradığı Münevver Karabulut’un katil zanlısı Cem G’nin 30 Nisan saat 13.00’te Türkiye’nin Moskova Büyükelçiliği’ne gittiğinin ortaya çıkmasının ardından, zanlının Rusya’da bulunduğu iddiaları kesinlik kazandı. Durum kriptoyla Dışişleri Bakanlığı’na bildirilirken, elçilikte Cem G’nin alıkonulmasında gecikildiği, zanlının annesi ve kızkardeşiyle birlikte kaçarak izlerini kaybettirdikleri ortaya çıktı. Zanlının pasaport süresini uzatmak için elçiliğe gittiği belirtildi. CEM’İN ARDINDAN KRİPTO TRAFİĞİ Ancak zanlının elçilikten kaçması sonrası Dışişleri Bakanlığı’na iki farklı kripto geçilmesi dikkat çekti. 30 Nisan’da ‘Yıldırım’ mesajiyla geçilen ilk kriptoda Cem G’nin pasaport süresinin uzatılması için başvuruda bulunulduğu belirtilirken 5 Mayıs’ta ‘çok ivedi’ koduyla geçilen kriptoda ise sadece kız kardeşi Sakine G’nin pasaportunun uzatma başvurusunda bulunulduğu belirtiliyor, Cem G’den söz edilmiyor. Kriptolardaki bilgilere göre olay şöyle gerçekleşti: 30 Nisan saat 13.00’te Cem G. annesi Tülay Makbule G. ve kız kardeşi Sakine G. Türkiye’nin Moskova Büyükelçiliği’ne gittiler. İlk olarak Sakine G’nin pasaportunun geçerlilik süresini temdit ettirmek için işlemler başlatıldı. OYALAMA TAKTİĞİ TUTMADI Cem G’yi tanıyan konsolosluk yetkilileri, reşit olmayan Sakine G’nin pasaport işlemlerinin biraz uzun süreceğini söyleyerek, şahısları oyaladıklarını söyledi. Ancak işlemlerin uzun sürmesi üzerine şüphelenen Cem G. ve ailesi, bu sırada binayı hızla terk etti. İşlemler sürerken durum hızla ‘şifahen’ İnterpol Daire Başkanı Şube Müdürü Levent Yıldırım’a bildirildi. Konsolosluğun kamera kayıtlarında da eşgalin Cem G’ye uyduğu tespit edildi. İşlemler sırasında alıkonulmayla ilgili gerekli tedbirlerin alınmaması Dışişleri Bakanlığı tarafından değerlendirilirken olay Dışişleri ve Emniyet arasında büyük yankı uyandırdı. Ancak Cem G. ve ailesinini takibi de yapılmazken, kaldıkları adreslerinin hatta maya fabrikası bulunan Levent G’nin ikamet adresinin bile tespit edilememesi ilginç bulundu. http://www.milliyet.com.tr/default.aspx?aType=SonDakika&ArticleID=1113211 yuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Ailesinin yardım ettiği defalarca ortaya çıkmışken artık bu kadar netleşmesi,ve ailesinin hala elini kolunu sallaya sallaya geziyor olması, Bu ülkeyi seviyorum aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Yahu koca konsoloslukta yok mu bir tane polis insaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 şu çocuğa yardım edenlerin gerçekten Allah belasını versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Nereye kadar kaçacaklar cidden merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 helal olsun elemana iyi saklandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Absolut said: Nereye kadar kaçacaklar cidden merak ediyorum. volgaya giderdim ben olsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Solcu ve fakir olsaydı 10 dakikada üstüne çökerdi Türk polisi,ama yok işte imkanlar yetmiyor durum şimdiki gibi olunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Absolut said: Nereye kadar kaçacaklar cidden merak ediyorum. her geçen gün efsane oluyor ama haa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Solceu ve zengin olsaydıda kaçardı sonuçta olay parası olup olmaması ile alakalı bir hal aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Ya ailenin yardımı olmadan yurtdışına nasıl kaçacak o herif ? Al ailesini içeri, bütün hesaplarını da dondur. Bak bakalım kaç gün dayanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Elbette pasaportunun süresi biter birkaç seneye ama onada bir muz cumhuriyetinden fln pasaport alır artık. Adamda para var, kaçıyor işte. Bak Uzan kardeşlere. Artık arayan soranda yok. Bu mesele baya uzun tutuldu balık hafızalı memleketim kafasında. Normalde 2 güne unutulurdu. Sanırım zengin olmanın bir problemide bu. Kaçabiliyorsun ama medya seni unutturmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mangal Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 normal bi katilden daha çok üstüne düşülmesi çok saçma yakalanamayan sürüylen katil var sırf bu lavugun ailesi zengin diye medya yararlanıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mangal Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Wispy said: Ya ailenin yardımı olmadan yurtdışına nasıl kaçacak o herif ? Al ailesini içeri, bütün hesaplarını da dondur. Bak bakalım kaç gün dayanıyor. hukuk devletiyiz malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Kızın Babası medyaya bukadar çıkmasaydı 3 güne unutulmuştu. Vali'de TV'ye çıkıp babası kanal kanal dolaşmasın diyor. Ulan kaç ay olmuş. Çocuğun yurtdışına çıktığı resmi olarak 3 ay sonra bulunuyor. Birileri bu işten para yemese kaçabilir mi bu sanıyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Cem G - Ali G kardeşler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Ayni sey RTE nin cocuklarindan birine yapilsaydi, 24 saat gecmeden bulunacagini dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 10 bile fazla olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Bella said: şu çocuğa yardım edenlerin gerçekten Allah belasını versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Hukuk devletinde cinayete yardım ve yataklık etmek cezai yaptırım gerektirir. Senin oğlun cinayet işlemişse, sen ona yardım ediyorsan suçlusundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 neden yasak olsun canım, oğlu ehliyetsiz araç kullanırken sevim tanürek i öldürdükten sonra 50 metrelik fren izlerini 2 saatte sildiren adamı başbakan yaptık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 anne ve baba icin durum farkli, anne baba ise soz konusu kisi o yasalar gecerli degilmis. (cinayete yardim etme degil, katili saklamak vs gibi seyler) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Aaa ? Cidden mi ? Y U H ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 evet oyleymis bende milliyetde okumustum. o yuzden yerini biliyosa soylemiyosa falan bisi yapamiyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 bu çocuk yakalanmasa bile hayatının piç olduğunu bildiğimden biraz rahatlıyorum en azından. bir de garipoğlu soyadınından milyonları nefret ettirdi. genelde balık hafızalı bir milletiz ama nasıl olduysa bu olay unutulmadı. bilmiyorum kardeşi falan var mı bu cem'in. varsa çocuğa da yazık, bütün bir ömür abisinin rezilliği yüzünden önyargı ve nefret içinde hayat sürecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar