miyamoto_musashi Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 http://questfortherest.com/[signature][hline]samurai's way is to know how to die. No more no less.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freak Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Aaa çok değişik bişe 2. lvlı çözmeye çalışıyorum şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freak Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Tüh ya bitti keşke daha uzun sürseymiş. Çok tatlı bişi insanın içini ferahlatıyo müzikler falan çok güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 su altı bölümü hariç çok güzeldi müzikler de süper[signature][hline]In spiritu sanctum, praedictum otium, efficio obitus ut inimicus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 bu oyunda ilk level nasıl atlanıyo yaa ona buna tıklıyom olmuyooo[signature][hline]KÜÇÜK HÜSAMETTİN vs. _NoelBaba_ ver 0.1 (Pek küçük olmayan bi hüsamettinmiş bu abi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 COZUM Bolum 1 : desert kaktusumsu eyin tepesindeki 3 togumcuga hepsi dusene kadar tiklayin cicek acicak tohum olacak dusecek bi tanesini kaktusten cikan sey yiyo, dier ikiisni kaplumbaga aliyo, dustukten sonra kaplumbaganin kafaya vurun bi tane sonra gelen adama tiklayin balonu sisirecek ilk bolum biter bolum 2: orman adamlarin yanindaki mantara, ordan da ustundeki mantara basin, soora agacin dala tiklayin, kurdun yanindaki topa tiklayin saginizdaki yesilliklere tiklayin kapanana kadar hepsi, agacin kovuguna girin, papatyaya atlayin, kurbagya tiklayip sinegin kalktigi papatyaya tiklayin, saginizdaki uzun saz a tiklayin bolum bitti boum 3: su en sagdaki mercana tiklayin balik geldiginde, yesil baloncugu yiicek, onu ahtapot yiicek, ahtapot hastalanacak, denizaltinin kapagina tiklayin, en sagdaki adama tiklayin, soldan saga 123 diye giden kollardan 2,3,1 sirasi ile tiklayin (2,1,3 de olabilir) boum biticek oyun biticek[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım -- [Bu mesaj Volfied tarafından 07 Haziran 2004 12:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 SPOILER!!![signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 aib ne spoiler i ya bas bas bitiyo :P[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 volfi harbi ya :( ama 2 ile 3 bakmadım bi tek bire baktım senden eh gene birazcık zevkini aldık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 ehe süpermiş harbiden :) en son el ele tutuşa hasta oldum :)) lay lay lay...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 çok güsel oyunmuş ama kısa biraz:)[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe MSN:[email protected] icq: 172758290 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 sevimli bi oyun böle sanki uykusu gelmiş teletabiler gibi.[signature][hline]KEDIDIR KEDI ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 100 lvl olsa sıkıolmadan oynanır valla. huzur veriyor oyun :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 çok şirin bi oyunmuş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 şöyle linkleyin foruma site yazarken yahu[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Ya bu ne kadar huzur dolu bı oyundur boyle ya oynarken rahatladım boyle bı huzura erdım :) COk guzeldı.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peach_Riza Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 guzel bir oyunmuş ama dediniz gibi 100lvl oolsa oynanir :)[signature][hline]Tum D'loethelere sevgilerle .... Mephisto D'loethe -Bitmeyen sarki istiyoruz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 aa çok tatlıymış bu oyun ya..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desolator Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 ewet abi çok beyendim oyunu.. harika.. tavsiye ederim.. bi takılın..[signature][hline]Web: www.desolator.tk Mail: [email protected] ICQ: 69316931 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desolator Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 bu adamın yaptığı oyun/animasyon karışık bikaç bişey daha buldum.. bakın isterseniz belki ilginizi çeker http://www.jimmy-k.com/amanita/www/playgrounds/rocketman.htm http://nlp.fi.muni.cz/~xsvobod4/amanita/samorost/intro.html http://www.jimmy-k.com/amanita/www/playgrounds/1spiska.swf[signature][hline]Web: www.desolator.tk Mail: [email protected] ICQ: 69316931 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 güzel oyunmus[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad adama küfür ediyorum 'ohhh ohhhğssss' dio.-blackchaos[/i] allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 helal olsun adama. ne güzel yapmış.[signature][hline]böhüüü :( haziranda geldi sonunda ve kaldı 13 gün.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lumpy Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 oyun gerçekten süper!inşallah devamını yaparlar.muzikleride çok güzel insana huzur veriyor.[signature][hline]Hayalleri gerçekleştirmenin en kısa yolu; uyanmaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 hehe harbi güzel fazlaca kısa olmuş ve tek adammı yönetmemiz kötü olmuş. değişik yönlerden bulmacaları da çözmemiz gerekrdi. ehe ben ne saçmalıyorum ya.harbi süfer.[signature][hline]Darkness is falling in to me If you are trying to save me Left me there And run away No chance left to win you again AHYAAAAAKKKKK!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar