dunno Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 başından beri başımdan Büyük!. "İşler"e mi kalkışıyorum? kalkış zamanı, uçuş zamanı, kaçış zamanı. kendime ne? çok karışıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 başlık ne demek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 biseyler biseyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 buna cevap olarak ben de bu siiri yazdim. wat? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 yok bence beceremiyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 dada mı bu? dadaysa anladım. dada değilse bu ne? dadadır herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 yazmasan da olurmuş bu ne be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 sen galiba dadanin ne oldugunu anlamamissin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 O aradaki "ne" sorusunun cevabı yok dahası sorunun konusu da yok.O "ne" yi sil belki bişeyler değişir.Sfenkslerin burnu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 akila orada kaçırdığın şiirsel bir anlatım var. dadayı anlamamışsın diyip geçmemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 dada başka bu başka http://www.youtube.com/watch?v=JVpjIJ8a9cA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 said: başımdan Büyük!. kalkış zamanı bence sair burda bi mesaj vermek istemis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 mesaji bi tek sen aldin nil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 cinsel çağrışımı olmasa fark ettim derdim ama tırstım şimdi, penisli falan bir açılım çıkar ondan, üstüme kalır diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 aquila said: mesaji bi tek sen aldin nil. artik sen de aldin sükrü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 ben verdim. mesaji Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 ne? basinca büyük yasindan islere kalkisma sükrü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 ahahahah saka gibi lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 alıstıgınızın dısında bisey gorunce kotu olma ihtimalini secmeyi seviyosunuz. bu yuzden korkak oluyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 alışılagelmemişten ziyade kötü olduğundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Steve Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 I dunno Nejat Isler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 yok hayir bacim hakkaten kotusun resim cizmeyi dene falan belki o yone yetenegin vardir. fdfgfdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 güzel ya da cirkin yüzde 90 kötülenirdi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 emolara baglamaya hic gerek yok daha sacma bisi okumadm ben 2-3 ay icinde ki cok yazi okumusumdur hayatimdaki yerin buyuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar