Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eto'o ve Messi'nin Ankara'ya gelme ihtimali var

Rewendor

Öne çıkan mesajlar

Eheh selamlar. Merak etmeyin kolpa Fanatik transfer haberleri deil bu.

Konu biraz garip aslında, ihtimal de çok yüksek değil. Ama yine de belirteyim dedim. Çok alakasız bir sebepten aslında.

Son birkaç senedir ligde buz hokeyi oynuyorum lisanslı olarak, o vasıtayla alakam oldu.

Bu sezon açılışında düzenlenecek bir buz hokeyi ("Continental Cup") kıta kupasına çağrılan ve davet edilen takımlardan biri de İspanya Buz Hokeyi şampiyonu Barcelona.

Barcelona buz hokeyi takımıyla beraber başkan Laporta da turnuvayı izlemeye kesin olarak geliyor. Bunun üzerine Türkiye Buz Hokeyi Federasyon Başkanı Akın Kılavuz bunun buz hokeyini türkiyede tanıtmak için bulunmaz bir fırsat olduğunu düşünerek kendisini telefonla arayarak Barcelona takımı oyuncularını özellikle de Eto'o ve Messi'yi davet etmiş.

Henüz kesin bir cevap gelmemiş Barcelona takımından, muhtemelen de oyuncular Laporta'nın yanında yer almazlar Ankara'da, ama olur da gelirlerse de hep beraber gider karşılar bi foto falan çektiririz belki hehe.
Sosyal ağlarda paylaş

haha peki... Şimdilik böyle bi durum var ortada, bakalım bişiler kesinleşirse haber falan çıkarsa yazarım yine

Bi de son bi not, evet esas olay buz hokeyi de, ben sebebinden bağımsız olarak futbola yazıyorum. Yani neden geldiklerini geçin, üzümü yiyip bağını sormayın, önemli olan, geliyorlar.

Yani tutup da kız tavlamaya gelselerdi garbagea ya da bilişim fuarına gelselerdi de internet/teknolojiye değil yine futbola açardım, ben adamların gelme ihtimalini söylüyorum, lazımsa continental cup için ayrıca bi haber başlığı da açabilirsiniz spor genele :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...