Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Eheh selamlar. Merak etmeyin kolpa Fanatik transfer haberleri deil bu. Konu biraz garip aslında, ihtimal de çok yüksek değil. Ama yine de belirteyim dedim. Çok alakasız bir sebepten aslında. Son birkaç senedir ligde buz hokeyi oynuyorum lisanslı olarak, o vasıtayla alakam oldu. Bu sezon açılışında düzenlenecek bir buz hokeyi ("Continental Cup") kıta kupasına çağrılan ve davet edilen takımlardan biri de İspanya Buz Hokeyi şampiyonu Barcelona. Barcelona buz hokeyi takımıyla beraber başkan Laporta da turnuvayı izlemeye kesin olarak geliyor. Bunun üzerine Türkiye Buz Hokeyi Federasyon Başkanı Akın Kılavuz bunun buz hokeyini türkiyede tanıtmak için bulunmaz bir fırsat olduğunu düşünerek kendisini telefonla arayarak Barcelona takımı oyuncularını özellikle de Eto'o ve Messi'yi davet etmiş. Henüz kesin bir cevap gelmemiş Barcelona takımından, muhtemelen de oyuncular Laporta'nın yanında yer almazlar Ankara'da, ama olur da gelirlerse de hep beraber gider karşılar bi foto falan çektiririz belki hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Gelmişlen ankaragücüne imzada atarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 iyi de niye futbola açtın.spor genel varken. SEN DE BÖYLE YAPARSAN OHOO. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Futbola açtım çünkü burada vurguladığım haber Continental Cup ya da buz hokeyi değil Eto'o ve Messi'nin Ankara'ya gelmesi. Bu ikisi dünyanın şu andaki en güçlü futbol takımının en önemli oyuncuları arasında, haliyle de direkt olarak futbol bölümüyle alakalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 bence konu buz hokeyi ile alakalı. futbolcular sonradan dahil olmuş olaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Rewendor said: ... çünkü burada vurguladığım haber... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 fanatik/fotomaç gibi adamsın rew=p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 bence de konu buz hokeyiyle alakalı olmamış sjkfsad ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 bana ne ben anlamam.konu buz hokeyi,messiyle eto'o salça olmuş sonradan. bu arada ciddi değilim,sabrını denemek istedim.tşk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 bence de buz hokeyi yav. :) sonuçta buz hokeyi reklamı için gelecek o futbolcular. futbolcu = araç buz hokeyi = amaç falan filan. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 haha peki... Şimdilik böyle bi durum var ortada, bakalım bişiler kesinleşirse haber falan çıkarsa yazarım yine Bi de son bi not, evet esas olay buz hokeyi de, ben sebebinden bağımsız olarak futbola yazıyorum. Yani neden geldiklerini geçin, üzümü yiyip bağını sormayın, önemli olan, geliyorlar. Yani tutup da kız tavlamaya gelselerdi garbagea ya da bilişim fuarına gelselerdi de internet/teknolojiye değil yine futbola açardım, ben adamların gelme ihtimalini söylüyorum, lazımsa continental cup için ayrıca bi haber başlığı da açabilirsiniz spor genele :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 OOO MESSİ. ankarada otursam kesin gelirdim lan öyle bişey olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 belpaya mı gelicekler ? birde zaman var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 MESSİ TAMAM gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Abi tatildedir şimdi onlar ne gelcekler ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 GAZİANTEPSPORA TRANSFERİYLE GÜNDEME OTURAN ETO'O BÖYLE BÜYÜK BİR KULÜBE GELDİĞİM İÇİN ÇOK MUTLUYUM,BAŞKANIMA BANA GÜVENDİĞİ İÇİN MİNNETTARIM DEDİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 ohoo onlar gelse bidaha geri dönemezlerki rehin fln alıp zorla imza attırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 yine abarttım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 küçükken hep buz hokeyi oynamak istemişimdir :P.ataridede buz hokeyi oyunum vardı paso oynardım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 eto nun istanbulda et lokantası bilem var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 valla var lan! kuyu başında hatta adı da et'o fotoğrafını bulsam koyacam da yok en iyisi gidip kendim çekeyim ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Gelecekleri kesin değil dediğim gibi, Laporta kesin olarak geliyor ama. Turnuva Eylül-Ekim civarı bu arada, gelirlerse o ara gelecekler yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Gelirse ikisi birden şu ankaragücü taraftarlarına haber edinde onlarada bir karşılama+fortlama şov yapıversinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Vassell'le konuştum haberler iyi. Messi kesin Ankaragücü'ndeymiş. 1+5 senelik imzalıyacakmış yarın, yıllık 12000 tl'ye bitirmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar