Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Griswold said: balon said: her şey bir yere bir şekilde çıkıyor götümde kıl döndü. oturamıyorum. orayı mı buldu çıkacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 balon said: her şey bir yere bir şekilde çıkıyor , elinden gelenlerini dikkat bir şekilde ölç, tart , biç. bir şeye karar verip uygula . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 tart dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 bi kuru kaysı çeker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 öldü kesin hap mı aldı bileklerini mi kesti MERAKLA BEKLENEN CEVABI MERAKLA BEKLİYORUZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serzey Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 sağolun yazdıklarınız için ayakta kalmaya çalışıyorum ve bunu başarıyorum zaten istemesem şimdiye kadar gitmiştim ben bu diyardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 tebrik ediyorum. sorunun ne bilmiyorum ama birisi söylemiş diğer sayfalarda gerçekten ölüm hariç herşeyin bir çözümü var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Öldür. Zaten yeterince insan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 bu dünyada bir fazlalıksın öl bence. hem mutlu değilsin bari diğer insanlara zararın olmasın. senin yediğin yemeği somaliye dağıtsak bir öğünün ile 6 çocuk doyar. hem zencilere yararın olur yanlış mıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serzey Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 ben hiç bir insan ayrımı yapmam ama siyah beyaz ayrımı yaparım zencileri sevmem. millet ne derse desin ben böyleyim ama sevdiğim nadir zenci vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 zencilerle ne alıp veremediğin var anlamadım dsafg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 her 3 dakikada bir 2 zenci öldüğünü biliyor muydun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 sen zencileri seversen zenciler de seni sever. sevme daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 zenci dedin mi iki kere selam vermek icap eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Birde her konuda şebeklik yapmak isteyenler var, o da enteresan bir psikoloji tabi. edit: psiko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 redeagle, sen çayı şekersiz içersin hatta. deliganlı seni forum polisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Sende laçka forum trolü di mi? Hayatınıza başka eğlenceler bulun azıcık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sturm Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Dalga geçme amaçlı açılmış bile olsa, "intihar etmeyi düşünüyorum" diye başlık açmış birine "git öl" tarzı cevaplar veren zihniyetleri hayretle karşılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
connectin Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Öldür kendini :D öldürki eşek cennetini boylıyasın intihar pis yavrucum pis kaka ıyk örg argh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Sturm said: Dalga geçme amaçlı açılmış bile olsa, "intihar etmeyi düşünüyorum" diye başlık açmış birine "git öl" tarzı cevaplar veren zihniyetleri hayretle karşılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Devam baba,devam! Hepimizin sorunları var misal ben lise 1 sınıfda kaldım sonra yine kaliyordum kaportacıya kadar düstüm isin kötüsü.kıskanc bir çiftin cocugu olarak değişik şekilde gelisen tartismalarin icinde kalip odak noktasi bile oldum sorun ediyor muyum? asla! Gül geç be abi ne olacak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Beyler bu topiğe atılan tüm postlar bu hesaptan Greeny tarafından atılmıştır. Onun laptoptan girdim paticiğe adam yazmış çizmiş benim bir kabahatim yok. Greeny gerçekten çılgınsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 tey tey... sen yaz sonra suçu masumcacık greeny'e at. olcak iş mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Cok depresifiz lan.4chandan yetişme troll. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar