Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

psikolojik sorunlar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sağolun yazdıklarınız için ayakta kalmaya çalışıyorum ve bunu başarıyorum zaten istemesem şimdiye kadar gitmiştim ben bu diyardan
Mesaj tarihi:
bu dünyada bir fazlalıksın
öl bence. hem mutlu değilsin bari diğer insanlara zararın olmasın. senin yediğin yemeği somaliye dağıtsak bir öğünün ile 6 çocuk doyar. hem zencilere yararın olur
yanlış mıyım?
Mesaj tarihi:
ben hiç bir insan ayrımı yapmam ama siyah beyaz ayrımı yaparım zencileri sevmem. millet ne derse desin ben böyleyim ama sevdiğim nadir zenci vardır.
Mesaj tarihi:
Dalga geçme amaçlı açılmış bile olsa, "intihar etmeyi düşünüyorum" diye başlık açmış birine "git öl" tarzı cevaplar veren zihniyetleri hayretle karşılıyorum.
Mesaj tarihi:
Sturm said:

Dalga geçme amaçlı açılmış bile olsa, "intihar etmeyi düşünüyorum" diye başlık açmış birine "git öl" tarzı cevaplar veren zihniyetleri hayretle karşılıyorum.
Mesaj tarihi:
Devam baba,devam! Hepimizin sorunları var misal ben lise 1 sınıfda kaldım sonra yine kaliyordum kaportacıya kadar düstüm isin kötüsü.kıskanc bir çiftin cocugu olarak değişik şekilde gelisen tartismalarin icinde kalip odak noktasi bile oldum sorun ediyor muyum? asla! Gül geç be abi ne olacak ?
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...