serzey Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 son 1 yıl içerisinde kendimi öldürmek istesem bir sürü sebebim vardı ama hiçbirini yapmadım ama artık dayanamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 abi ne olursa olsun sabrediceksin. hep böyle devam edecek hali yok ya, gecer elbet. ama böyle pes edersen ne o güzel günleri görürsün ne de baska birsey. dünyada senin gibi bi sürü adam var, hepsi intahar mi ediyor? arkandan ''vay be adama bak o kadar sey yasamis ama güclü, yilmamis hala'' mi demelerini istersin yoksa ''gücsüzdü kafasina sikti gitti'' demelerini mi ? düsün. hayat böyle maalesef, bir anda hayatin degisebiliyor. gerisi sana kalmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 yapma zaten hayat film gibi izle izle gül. komedi filmi izliyormuş gibi... filmin sonunuda gör öyle git bari :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 ne gibi bir sebep kendini öldürmen için geçerli olabilir gerçekten merak ediyorum? bence değerlendirmeyi bilirsen, en zor zamanlarımız en verimli zamanlarımız olabiliyor. ne kadar çok hata, ne kadar çok deneyim, o kadar güzel bir gelecek. ders çıkarmayı bilmek gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 her şey bir yere bir şekilde çıkıyor , elinden gelenlerini dikkat bir şekilde öl, tart , biç. bir şeye karar verip uygula . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 intihar eden insan kaybedendir gözümde. ben de bi gün edersem bana da kaybeden angut desinler, mezarıma işesinler hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 balon said: her şey bir yere bir şekilde çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 hiç merak etmiyo musun 2-3 yıl sonrasını? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 http://www.amitbhawani.com/blog/increasing-pro-suicide-sites-on-how-to-commit-suicide/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 yeni mesaj yazmaya kalksam, hemen hemen aynı şeyleri yazacağım için, daha önce başka bir konuya attığım postu alıntılıyorum, umarım içinin biraz olsun ferahlamasına yarar :) said: elle tutulacak hiçbir sorununun olmasa,hatta hem maddi hem manevi açıdan sahip olabileceğin herşeye sahip olsan da böyle bir dünyada sıkıntıya girmek normal. çünkü zor bir dünya burası.senin keyfin yerinde olsa,etraftaki sıkıntıları görüyorsun. yok edilen doğa,işkence gören hayvanlar ve insanlar,açlık,savaş...bunların olduğu bir yerde herkesin sıkıntıya girmesi gayet doğal. fakat enerjimizi yüksek tutmak için elimizden geleni yapmak hem kendimize,hem de gezegenimize karşı bilmemiz gereken bir borç bence.kendimize değer verdiğimiz zaman dünyamızı da değiştirme şansımız olur.önceki yazılarda da dendiği gibi işe bir ucundan başlamak,gerisini de getirecektir.ayrıca sıkıntı da,mutluluk da geçici.hatta zannettiğimizden çok daha çabuk gelip geçecek hepsi.o yüzden mümkün olduğu kadar var olmanın tadını çıkaralım derim ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 FINISH HIM yap kendine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 1. intihar etmek zor iş.. git ip bul, bizim inşaat kalitesinde senin ağırlığını taşıyacak tavan bul, sonra dübel al, tavanı del, dübeli tak, pitonu tak, ipi pitona bağla, kendini ipe bağla, sandalyeyi it.. uzun.. sonra.. hmm silah bulmak ayrı dert zaten. ilaç desen çok gay lan! haberlerde çıksın böyle sakallı suratın, altında "ilaç içerek intihar etti" yazsın.. gay! "yok ben ölmeye gidiyorum! dert etmem gay demelerini" diyen bi de pembe tshirt falan giysin hatta altına da kız donu giyip gayliğini tasdikletsin de sonra konuşalım.. gaz da aynı şekilde gay! bunları yapmamak lazım. ha bi tek boğaz köprüsü kalıyor. onda da beklememek şart! trafik oluyor bak. görürsem beklerken sizi, ben atarım aşağıya o çinli amca gibi. başımı belaya sokmayın benim! bilekleri kesmek de ayrı bi komedi. bekle babam bekle.. yok beklerken bekleme müziği de çalmıyor. "for english press nine. az sonra cehenneme aktarılacaksınız. lütfen hattan ayrılmayın. dım dıdım dımdım dıdım dım.." kısaca demesi kolay yapması zor. 2. şu işte "hayatı yaşamak cesurluktur" lafı da ayrı bi klişe. değil lan cesurluk falan. öle ot gibi gün sayıyorsun işte sen de. sadece kendimizi ne olursa olsun korumalı dünyamızda tatmin ediyoruz. yok öle cesurca bişi demek istediğim o. cesurluk, babayiğitlik vs kaypaklık, korkaklık skalasında çok ortadayız biz de. demek istediğim sadece şu; yok öle bişi ha intihar etme sebebi olarak adlandırılan sebep gönül ilişkisi vs ise afedersiniz "bi çektirip gidin" diyorum sadece. foto! foto çektirip gidin, millete fotonuzu gösterip popomuzla birlikte gülelim. yok dayanılamayacak olay sağlık, aile fertlerinden birinin kaybı ve hatta servet kaybı ise (evet efendim hesap cüzdanınızın sıfırlaması bile daha önemlidir "sema benden ayrıldı!!"ya göre) bak o zaman bu kayıplara dayanmak, geri alınabilecek bir şey ise telafi etmek için çabalamak cesurluk sayılabilir. ama braveheart tarzı bişi beklemeyin. şimdiden söyleyim 3. ulan bu dünya bok gibi gelmiş, kaldıramamışım. dayanamıyorum ulan! demişim, ilallah sınırlarını aşalı çoook olmuş. bre zalim kader, burayı kaldıramamışkene ne bok yemeye öbür tarafta full cehennem azabına razı olayım? sırf öbür tarafta bari gün yüzü göreyim de intihar etmem bak.. "ben öbür tarafa inanmıyom ama!" bana ne lan. inan inanma.. ben inanıyorum. bak çogüzel bi sigortam var. çok kafam atarsa bile şalteri de attırıp "nayır karnımı deşiciyiiim" diyemiyorum. Lönk diye devreye giriyor inanç, iman sistemi. hmm şimdi şöle bişi de var, sana inan ya da inanma da demiyorum, keza diyemiyorum. kocaman adama ben mi söyleyeceğim ne yapacağını. 4. aynı şekilde sana da intihar et/etme diyecek adam ben/biz değilim. kocaman adamsın (kocaman adamsın herhalde. yoksa kimse 13-16yaşında ölüciyiim demez herhal), kararını kendin vericen işte. sen yine de önce bi psikologa falan gitmeyi dene, o da olmadı yeni bi işe gir, oturduğun yeri değiştir(meye çalış) taşın, imkan olursa şehir değiştir, küçük yerdeysen büyük şehire geç ya da tam tersi. büyük şehirden küçük bir şehire geç. ulan intihar edicek adam en şanslı adam be! kaybedecek bir şeyin yok işte! git bi düşünmediğin şeyleri yap. beğenmezsen zaten intihar edecekmişsin, o zaman yaparsın. ama önce bi süre tanı, hayatı bi zorla bakalım.. belki yaptığın bişileri seversin. kurslara falan katıl. ya kendine bi şans tanı önce ama zorla biraz hayatı. zorla demişkene rahmetli dedemin dediği paso bi laf aklıma geldi göt ıslanmadan balık tutulmaz. genelde yok öle kolaya güzel hayat. benimki de bok gibi vallahi. ama oyunu resetlemeye niyetim yok. sıkıcan popoyu ha bu arada o ingiliz sicimi diyorlar ya, benim odadaki stor perdenin ipi kopunca yerine sicim alayım da onarayım dedim. yahu ne zor bulunan bir şeymiş o! helal olsun asmayı başaran adamlara! bak 2gün aradıktan sonra buldum doğru kalınlıktaki sicimi! gerçi o da adam asmak için kullanılmaz, tartmaz gibi geliyor. ben hafifim ama 70-75kilo.. ı-ıh çekmez bak bence. işe bak yahu, koskoca istanbul'da adam gibi ip bulmak sıkıntı olmuş! ayıp istanbul ayıp! utan kendinden! ben böle büyük şehir olsam bu rezilliğe dayanamaz asardım kendimi! yuh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Hehe dasaaa, hiç güleceğim yoktu... Çok hoş yazmışsın, şu sıkıcı günümde aptal bir tebessüm oturdu suratıma. Senin de günün güzel, bol tebessümlü, hatta kahkahalı geçer umarım =) @ serzey, demesi kolay biliyorum da, bir an önce çıkış yolları bulmanı diliyorum. Hayat bu yani...Kendimizi iyi hissetmek için mücadele vermemiz gerekiyor sürekli... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 aquatik said: Hehe dasaaa, hiç güleceğim yoktu... Çok hoş yazmışsın, şu sıkıcı günümde aptal bir tebessüm oturdu suratıma. Senin de günün güzel, bol tebessümlü, hatta kahkahalı geçer umarım =) İnanabiliyor musun aynı duyguları paylaşmışız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Hayat acımasız, soğuk ve zalim.. Ama aynı zamanda komik ve eğlenceli şerefsiz :D. İntihar etmeye değecek ne bir olay ne de bir insan vardır bence. Yolda yürürken araba çarpar ölürsün, eyvallah öyle gerekiyormuş, ama buna sen karar verme bence. Nasıl düzeltirsin ona karar ver. Bende bazen yüksek bir yere çıkınca atsam burdan kendimi nasıl ölürüm acaba, çok acı çeker miyim, kan kaybım ne olur, nerem kırılır falan diye düşünüyorum ama bunu herkes düşünüyordur bence. İş yapmaya gelince tırsıyorum ama :D. Hayat güzel boşver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 arkadaş öldü galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Karı kız meselesiyse salla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Hayatta ölüm dışında her şeye bi çözüm bulunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Hayat güzel ! >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 la vita e bella. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 her sorun büyüktür, karı kız sorunu dediğiniz şey de büyük olabilir. sorunları küçümsemeyin. sizin için sorun değilse başkası için gayet büyük bi sorun olabilir bu mevzu. insanı ölüme de götürür. intihar akla yatkın ya da değil, ama ölüm herkese eşit mesafede. ben "hayat güzeldir" yazabilmeyi isterdim, ama kendimle inanılmaz çelişirim. benim gibi biri bunu diyemez, ağzına yakışmaz. ben yine de yaşa diyorum, ben de yaşıyorum. yalnız değilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Olivies said: aquatik said: Hehe dasaaa, hiç güleceğim yoktu... Çok hoş yazmışsın, şu sıkıcı günümde aptal bir tebessüm oturdu suratıma. Senin de günün güzel, bol tebessümlü, hatta kahkahalı geçer umarım =) İnanabiliyor musun aynı duyguları paylaşmışız. yihu! çok teşekkür ediyorum diğer yandan en azından aynı duyguları yaşatmışım bak ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 insanalr neden intihar etmek isteyen insanları vazgeçirmeye çalışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 insanlıktır olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar