tinu Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 kaynak : dvoturk.com Wow.com'da yayınlanan habere göre, Blizzard Entertainment Cataclysm (afet,felaket) ismi için tescil başvurusu yaptı. Bu tescil başvurusunda bilgisayar oyunları, masaüstü oyunlar ve online oyun konularına yer verildi. Başvurular United States Patent and Trademark Office sitesinde yer almakta ve son olarak Rod A. Rigole'un hukuk danışmanı olarak işe alınması nedeniyle, WOW.com bu tescil başvurularını gerçek olduğunu belirtmekte. Cataclysm isminin yeni DVO için düşünülen isim olup olmadığı henüz bilinmiyor, bu tamamen farklı bir oyun olabilir veya da yeni WOW expansionı içinde kullanılabilinir. Ayrıca daha önce Avusturalya'da kayıt edilmiş olan wowcataclysm.com domainin süresi 26 Haziran 2009 tarihinde sona erdi ve hemen GoDaddy.com tarafından tekrar kayıt ettirildi ki GoDaddy.com'un, Blizzard'ın domainler konusunda çalıştığı şirket olduğu zaten biliniyor. Görünüşe bakılırsa, Blizzard bu domaini almış gibi duruyor. Domain'in whois kayıtları: http://www.whois.net/whois/wowcataclysm.com Registrant: Jamie Taylor Registered through: GoDaddy.com, Inc. (http://www.godaddy.com) Domain Name: WOWCATACLYSM.COM
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 kod adıdır, starcraft mmosu geliyo heralde
tinu Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 toggie said: wowcataclysm.com wow? durum su blızzard cataclysm ısmının patentını alıyor oyun vss. dıye dvoturk.com da basvururnun resmı var ayrıca bı de wowcataclysm.com u da satın alıyor bugun...
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Koskoca Blizzard GoDaddy ile mi çalışıyormuş? Wow-Europe.com da GoDaddy hakkaten, vay anasını, beklemezdim :p
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 çaktırmamak için olabilir, öte yandan twisting nether argus xorothia felan sargerası içeren bi exp pakedide olabilir, 1 ay kaldı blizzconda açıklarlar yeni oyunu, herifler her ay 100 milyon dolar kazanıyolar 4. bi dev team e yeterler heralde
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Baggio said: Koskoca Blizzard GoDaddy ile mi çalışıyormuş? Wow-Europe.com da GoDaddy hakkaten, vay anasını, beklemezdim :p alan adı alt tarafı nolcak :p
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Olsun ya, daha düzgün bir yer beklerdim, Çinli kalitesinde gibi geliyor GoDaddy bana :p
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 ahah nelaka lan, kaymak gibi godaddy.
mani Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 godaddy büyük bir firmadırda cataclysm çok lame geldi lan. umarım yeni mmorpg ismi değildir. wow expansion ıda olmasın.
tinu Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 godadday ismi daha çok ilgi çekti he...:)
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Bana WoW expansion gibi geldi. http://www.wowwiki.com/Great_Sundering
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 kimse bir mmo'ya Cataclysm ismini koymaz:) expansion flndır
tinu Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Kojiroh said: Bana WoW expansion gibi geldi. http://www.wowwiki.com/Great_Sundering hmm bak evet expansion olabilir ama patent ıcın basvurmuslarsa blızzcon da kesın duyuracaklar bu her neyse!
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Off Blizzcon feci olcak valla heyecanla bekliyoruz. Bi de evet, ben olsam ben de Cataclysm diye MMO çıkarmam, hani en kötü gider bi kelime bulup sonuna craft eklerim :P
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 godaddyi bende seviyorum ya, herifler baya yayılmış durudma zaten, kıyak geciyolardır blizzard'a accık alakalı domainleri topluyodurlar falan. cataclysm, fvo olmak zorunda değil ayrıca. wow'un 3. expension'ı cıkıcağı kesin 3 starcraft paketinden birinin adı diablo3'ün kendi adı, veyacıkıcağı kesin expensionın adı tabi kod iside olabilir.
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 wow bir daha ki expansionın adını cataclysm koyup maelstrom ile alaklı bi şeyler yapabilirler.
bonesoul Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 ewt ilk gordugumuzde bizde yeni bir mmo olarak dusunduk fakat son gelismeler yeni wow expansionın adı olacagı yonunde..
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 maelstorma gidiyoruz gençler dalış tüplerinizi hazırlayın.
Hizir Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 orca binek de verirler, tam olur (tu)
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 bence exp gelcek. zaten daha önce kaplan bi röportajında sölemişti bi kaç exp daha gelcek die. gelio işte..
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 kataklizim bariz yeni exp. hatta the maelstorm'a gidiyoruz, açık ve net.
Öne çıkan mesajlar