BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Okul pantolonu,okul gömleği şişman adamı direk ayırır.Engin Ardıç'ın ondandır kaygısı,yarası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 sg-1 in başka bir konuya koyduğu resmi ekliyeyim bari. http://forum.paticik.com/thumbnails/ea5/b86/6a6/cff/31e/b00/c67/1ec/e5b/a81/4a_450xNULL.jpg böyle tiplerle dolacak işte güzide liselerimiz. Hatta bunlardan daha beter tiplerle falan. aslında abuse edilebilir lan bu sistem. İmam Hatipe sokacaksın bir çocuğu metalci yada rapçi kıyafetleriyle. HEY YO WAZZUP HOCA gerçi sonu pek hayırlı olmaz arkadaş grubu olarak sokmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 BulletRide said: Okul pantolonu,okul gömleği şişman adamı direk ayırır.Engin Ardıç'ın ondandır kaygısı,yarası güzele bir anektod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 ben sismandım ama hic ayrılmadım kafa rahat.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Urgunta Wolfer Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Zamanında okuduğum lise, kılık kıyafet serbestliği konusunda karadeniz pilot bölge okullarından birisi seçilmişti. Ve perşembe günleri okulda kıyafet zorunluluğu yoktu. O gün okulda insanların birbirlerine(Daha doğrusu muhatabi olan kişinin kıyafetine) nasıl baktığını gördükten sonra tiksinmiştim bu uygulamadan. Not: Ya okula tuvalet ile gelen hatunlar vardı ya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 fizban said: kravat ceket kaldırılsın, üniforma olarak belli bir tshirt pantalon getirilsin. sınıf farkı derdi de olmaz böylece. e insanlar kafasına göre t-shirt kafasına göre pantolunuda ayarlar yine sınıf farkı çıkar bir yerlerden . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Savunmak olsun diye mesaj yazıyorsun yine resmen eheh. "Belli bir" ibaresini görmemişsin o ayrı da, yani tişörtteki ayrımla pazar kotu - Diesel kot arasındaki ayrım aynı mı sence? Arabalı örneğimi falan oku ne bileyim, konuyu sindir biraz, sonra cevap atarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 erkekleri bilmem bütün kızlar http://www.resimmax.net/wp-content/uploads/2009/01/sarisin-liseli-kiz.jpg böyle olsun. doğru vücut ölçülerine uymayan kızlar tek tip kıyafete devam etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 ya zaten çoğu okulun yaz aylarında tshirt uygulaması var ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 ooo allison angel, varsa bi de katesplayground alayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 toynaklılara bot giyme zorunluluğu getirdim onu almıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 ben zaten şuanki uygulamaya çok karşı değilim. tepkileri anlıyorum. ama uygulamayı böyle baştan kaldırmak, çok daha yanlış şuanki halinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 yanlız o dediğin olay yazları bazı liselerde yapılıyodu sanki... bizimkilere bi sorıyım. liseyle ortaokulu karıştırıyor olabilirim. peeehhh onca yıl geçmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Baggio said: Savunmak olsun diye mesaj yazıyorsun yine resmen eheh. "Belli bir" ibaresini görmemişsin o ayrı da, yani tişörtteki ayrımla pazar kotu - Diesel kot arasındaki ayrım aynı mı sence? Arabalı örneğimi falan oku ne bileyim, konuyu sindir biraz, sonra cevap atarsın. abicim öğrenci diyosun , ergenlik diyosun. muhakkak çiğnenecek saçma sapan bir kural koymanın alemi nedir, disiplin diyeceğim ? nasıl yani disiplin sağlanıyor böylelikle onu anlat bana? belli bir t-shirtten kasıt ne olabilir? okulun sattığı bir t-shirt olabilir. peki sence herkes bu t-shirtü okuldan mı alır? tabi ki hayır. yani sınıf farkı ayakkabıdan bile yaratılabilir yani . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Açıkçası tek tip işi benim için iyiydi. Sabahları "ne giyicem lan ben şimdi?" derdi yoktu. Süper. Şimdi bile sabahın köründe kravat seç vs. zor geliyor bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 balon, her yılın her günü okula giderken aynı kıyafeti giymek disiplin değil midir, nesini anlatayım ben bunun şimdi? Okulun sattığı okul logolu tişörtü dışarıdan nasıl alacaksın? Aynı renk logosuz markalı aldı diyelim, okulda gezdirmezsin olur biter, bunun kuralı var cezası var. Biz gri pantolon yerine siyah kotla gitsek gezebiliyor muyduk zamanında? Biri pantolonu pazardan alır, biri markalı alır, kurallara tam uyduktan sonra bu da sınıf farkı yaratır evet, kendin de demişsin, hiç olmadı ayakkabıdan olur. Okulun nispeten rahat ama sonuçta tek tip bir kıyafet satmasından başka da çözüm getiremezsin bu kadarına. Karşı çıktığın yere dönüyoruz böylece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 ya okul aile birliği-müdür kombinasyonu bol olan Türkiye'de kim neyi gezdirmiyor allasen:) ayrıca , evet tek tip kıyafet giymek askeriye falan gibi oluyor disiplinden biraz farklı gözümde . edit: çözümü olmayan bir konu bana göre bu sınıf farkı olayı , o yüzden bırakın insanları bari istedikleri gibi giyinsinler diyorum ben . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Nedir peki savunduğun, anlamadım ki şimdi ben. Mevcut durum: "Zaten gömleğin markasından, ayakkabıdan sınıf farkı gene oluyor." Süper bakanımızın savunduğun çözümü: "Bari serbest bırakalım iyice uçurum olsun." Bu yapılacağına olduğu gibi kalsaydı yani, savunulacak yanı yok. Yok illa bir şey yapılacaksa da okullar kendi kıyafetini kendisi sağlar, başka bir şey giyilmesine izin verilmez. Bunlar da gömlek+kravat+ceket yerine tişört falan olur, kimse sıkılıp bunalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 valla uniforma çok sıkıcı bişey olsa da çoğu zaman bugun ne giyecem düşüncesinden kurtardı bizi lisede ortaokulda yıllarca. Hani seni kıyafet opsiyonun vardır giyersin de işte düşük gelirli insanlar sürekli aynı kıyafetlerle okula gelicek vs daha bi eşitsizlik olacak göze batıcak. kendimden örnek veriim ben Üsküdar Amerikan mezunuym , lisede serbesttik nerdeyse orta okulda değildik, ama orta okulda t shirt ve pantolon şeklinde bi uniformamız vardı, liseye geçince her gün ne giyeceğimi düşünmekten geriliodum haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Mortis said: düşük gelirli insanlar sürekli aynı kıyafetlerle okula gelicek vs daha bi eşitsizlik olacak göze batıcak. Kıyafetler arası çeşit/marka/fiyat uçurumu artacağı gibi bu da var tabii. İkişer ayakkabı/pantolon/gömleği herkes az çok pazar yerine orta karar markalardan alabilir kasarsa da, serbest kıyafet dedin mi düşük gelir sınıfı komple erir gider. Üniforma fobisi, fakire yaranıp oy toplama geleneğine bile ağır basmış AKP'nin, enteresan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 fizban said: kravat ceket kaldırılsın, üniforma olarak belli bir tshirt pantalon getirilsin. sınıf farkı derdi de olmaz böylece. aynen en doğrusu bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 @baggio: isteyenin istediği gibi giyinmesi bu şartlarda insanlara çok batmayacaktır bence . okula gitsin çocuklar ,okula gittiklerini hissetsinler , askeriye mantığında bir yere değil . geliyosun okula , Türküm doğruyum çalışkanım. istiklal marşı. cuma tören . yani bunlara karşı değiliz tamam da , okul bu da . azıcık rahat bırakın çocukları , zaten at yarışlarındaki gibi koşturuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 olaylara nasıl yorumladığınız yazdıklarınız arasındaki ince detaylarda gizli sanki. sınıf farkı ne ki? ayrıca okula giden bir çocugun dert edeceği kadar sınıf farkı! varsa arasında bu öğrencilerin, emin olun aynı okula gitmezler. tek tip kıyafet evet saçma. lisede kravat ceket kızlarda da karşılığı neyse işte onlar zorunlu olur söz konusu disiplini sağlamak açısından, yeter de artar bile. yani kılık kıyafet üzerinden sınıf çatışması çıkartmayın durduk yere şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 ya iyide zaten yazın kimse zorlamıyo cekede diye düşünüyorum, pertevniyalde zorlamıyorlardı. serbest kıyafet olsun gençlik daha ne kadar kötüye gidebilir onu görürüz. ha öte yandan okulun son günü serbest mi ikiliemini de ortadan kaldırır, bu uğurda ne yiğitler heba oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 huun, ortaokul lise döneminde öğrenciler önem verir öyle sınıf farkı gibi şeylere. baya hem de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar